Εν ο πάγος που λιώνει που τις έφκαλε που την κατάψυξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"Alb. Einstein
ΘΑ ΣΑ ΛΥΣΩ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ
ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΝ ΒΡΕΜΕΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΗΣ ΠΑΓΩΝΙΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΙΩΣΕ ΠΟΥ ΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΣ ΠΟΛΛΕΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΣΕΝΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΠΑΓΩΝΙΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΩΣΗΜΟ ΤΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΒΡΕΚΤΗΚΑΝ.
Με χαρά διάβασα ότι λίγο πολύ οι πλείστοι πήρατε μερικά πουλιά. Άλλοι δεν φάνηκαν τόσο τυχεροί. Αυτά έχει το κυνήγι. Οι παλιοί έλεγαν ότι "του κυνηγού τζαι του ψαρά το πιάτο, δέκα φορές εν όφκιερο τζαι μιάν φορά γεμάτο".
Με λυπεί όμως το γεγονός ότι υπάρχει συναγωνισμός για το ποιός καρπώθηκε περισσότερα θηράματα. Να μπείτε στο φόρουμ και να το ανακοινώσετε. Να το μάθει όλος ο κόσμος ότι κτυπήσατε Χ φάσσες, Ψ τρυγόνια, και τόσα άλλα είδη. Να κερδίσετε με το σπαθί σας το τίτλο του καλύτερου κυνηγού!
Δεν είναι έτσι ο σωστός κυνηγός. Δεν είναι χαρακτηριστικό του αθλητή κυνηγού. Και δεν θα αναφερώ καν σε αυτούς που έμειναν με αντίσκηνα 1-5 μέρες νωρίτερα για να κτυπήσουν 1-2 πουλιά περισσότερα και να το διαλαλύσουν σε όλο το χωριό ότι είναι και το πρώτο βόλη.
Εμείς με την παρέα μου πήγαμε κυνήγι. Περάσαμε καλά, επεστρέψαμε σώοι και αβλαβής. Όσον αφορά την κάρπωση, θα αρκεστώ στο ότι τα πήγαμε καλά.
Καλή σας μέρα
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
καλημέρα απο την Θάσο. Θα συμφωνήσω με τον φίλο τον Σάββα τον Μακρή για το θέμα της κάρπωσης. Προσωπικά όμως πιστεύω ότι πέρνουμε και μια καλή εικόνα απο τα αποτελαίσματα γενικά. Κάποια άτομα καλοπροέραιτα βάζουν τα αποτελαίσματα τους για σκοπούς σύγκρισης αν και το ζητούμενο είναι πάντα να περνάμε καλά με ασφάλεια. Αυτό το κυνήγι το θεωρούσα πάντοτε απρόβλεπτο-όσες φορές επεδίωξα απο πρίν να κρατήσω πόστα , να κάνω εξαντλητικές παρατηρήσεις κ.τ.λ με σκοπό την κάρπωση αριθμού ποτέ μου δέν απολάμβανα το κυνήγι και υπέφερα απο άγριο ξενύχτι με αποτελαισμα την σωματική κούραση και εξάντληση, άγχος μπάς και έρθουν άλλοι να με ενοχλήσουν και μου κόψουν τα πουλιά και γενικά καμία κυνηγετική ευχαρίστηση. Η μικρή σχετικά κάρπωση ωφείλετε στο γεγονός ότι τα πουλιά ενοχλούνται. 10 μέρες πρίν το κυνήγι είδα με τα μάτια μου εκατοντάδες φάσσες σε 2-3 περιοχές ακι έμαθα ότι όσοι εξόρμησαν εκξεί δέν έριξαν ντουφεκιά. όσο ποιό λίγη πίεση ασκούμε στο θήραμα τόσο ποιό εύκολο είναι το κυνήγι!