ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από admin »

τέλος του μήνα Σωτήρη θα το κανονίσουμε τωρά έδωκα τους άδεια
Προσέχουμε...για να έχουμε
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Προβλέπω το μισό φόρουμ στο Σωτήρη...με μια μάντρα σκύλους!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ΟΙ φυσικα εν να ερτει ο Αρηστος ο Κ.Μιχαλης που εκαλεσα εγω ως ζιαμε, ατε να ερτει ζε ο english setter που ζινον εμαθαν τον οι φραγκολινες ζε εν τον ντρεπουνται :lol:
Στο βομο της τεχνης ρε vti-chris μου τι να καμω , να τους εχω να παραπονιουνται οτι εν τους αρεσε το dvd με τες τραχιλες... να τανισω να φκει με φραγκολινες να δουμε περκει εβρουμεν την ισια μας :lol:
Ε Αρηστε η κουβεντα ουλι προσπαθα να ερτεις πρην τες 6 Σεπτεμβρη, γιατι ζιαμε εν να τα μπασιματα τον τριονιον και εν πιο πιθανον να με εβρεις στα παρα8αλασια παρα Λευκωσια :lol:
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

sotiris!129 έγραψε:ΟΙ φυσικα εν να ερτει ο Αρηστος ο Κ.Μιχαλης που εκαλεσα εγω ως ζιαμε, ατε να ερτει ζε ο english setter που ζινον εμαθαν τον οι φραγκολινες ζε εν τον ντρεπουνται :lol:
Στο βομο της τεχνης ρε vti-chris μου τι να καμω , να τους εχω να παραπονιουνται οτι εν τους αρεσε το dvd με τες τραχιλες... να τανισω να φκει με φραγκολινες να δουμε περκει εβρουμεν την ισια μας :lol:
Ε Αρηστε η κουβεντα ουλι προσπαθα να ερτεις πρην τες 6 Σεπτεμβρη, γιατι ζιαμε εν να τα μπασιματα τον τριονιον και εν πιο πιθανον να με εβρεις στα παρα8αλασια παρα Λευκωσια :lol:

Γκουχου γκουχου .... :ugeek:
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

για εσυ πρην λιο καιρο ελαλες μου ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου, αρα ξερεις που εν να μας εβρεις στα αμπελοχωραφα σου :lol: :lol: :lol: :lol:
sotiris.
Full Member

Δημοσίευση από sotiris. »

sotiris!129 έγραψε:για εσυ πρην λιο καιρο ελαλες μου ελα παππου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου, αρα ξερεις που εν να μας εβρεις στα αμπελοχωραφα σου :lol: :lol: :lol: :lol:
για αμπελοπουλες ??? :) :) :) ;)
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Χθές πήγα να πληρώσω το τυπογραφείο που τύπωσε τα περιοδικά και τους χάρτες. Είχα μαζί μου και τυπωμένες τις συζητήσεις για την τιμή του περιοδικού και ζήτησα να δώ τον διευθυντή. Του τα έδειξα και του είπα Λυπούμε πρέπει να βρούμε μια λύση αλλιώς θα πρέπει να αλλάξω τυπογραφείο. Τελικά ποτσί ήταν ποδά ήταν εκαταφέραμε και επιάσαμε κάποιες διευκολύνσης. Το επόμενο τεύχος με τα 2 περιοδικά , τον χάρτι και το DVD θα κυκλοφορήσει στην τιμή των €7, ο φίλος respect εβοήθησε :!: Τελικα αποδεικνύεται ότι όλες οι συζητήσεις όταν δέν ξεφεύγουν όσο έντονα και αν συζητιούνται μπορείνα οδηγήσουν σε καλό!
sotiris.
Full Member

admin έγραψε:Χθές πήγα να πληρώσω το τυπογραφείο που τύπωσε τα περιοδικά και τους χάρτες. Είχα μαζί μου και τυπωμένες τις συζητήσεις για την τιμή του περιοδικού και ζήτησα να δώ τον διευθυντή. Του τα έδειξα και του είπα Λυπούμε πρέπει να βρούμε μια λύση αλλιώς θα πρέπει να αλλάξω τυπογραφείο. Τελικά ποτσί ήταν ποδά ήταν εκαταφέραμε και επιάσαμε κάποιες διευκολύνσης. Το επόμενο τεύχος με τα 2 περιοδικά , τον χάρτι και το DVD θα κυκλοφορήσει στην τιμή των €7, ο φίλος respect εβοήθησε :!: Τελικα αποδεικνύεται ότι όλες οι συζητήσεις όταν δέν ξεφεύγουν όσο έντονα και αν συζητιούνται μπορείνα οδηγήσουν σε καλό!
ευχαριστουμε πολυ...εγω πιστευω πως μολις ακουσε "θα πρεπει να αλλαζω τπογραφειο'' εμπικαν τα ποθκια του μεσα σε ενα παπουτσι γιατι με τετοια κρισι κανεις δεν θελει να χασει πελατη ... το επομενο τευχος ποτε κυκλοφορη περιπου ?
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Αρχές Οκτωβρίου
sotiris.
Full Member

admin έγραψε:Αρχές Οκτωβρίου
το dvd μονο κυνηγι λαγου και φραγκολινας θα εχει ?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”