φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από marinos.a »

admin έγραψε:Χθές μετά απο μια σχεδόν 2ωρη ιχνηλασία επιάσαμε τον και εμείς
Πανέμορφη φώτο
Si vis pacem, para bellum
dangerous
Full Member

Δημοσίευση από dangerous »

2 ωρες ιχνηλασιας με ετσι καιρο χιλια μπραβο στο σκυλι φιλε..παντος φαινετε πολλα μεγαλος λαος..το σκυλι ειναι αυτο του dvd φιλ娨??μοιαζει του παντος
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

dangerous έγραψε:2 ωρες ιχνηλασιας με ετσι καιρο χιλια μπραβο στο σκυλι φιλε..παντος φαινετε πολλα μεγαλος λαος..το σκυλι ειναι αυτο του dvd φιλ娨??μοιαζει του παντος
Ναι ρε φιλε είναι αυτό του dvd και το εκπληκτικό είναι ότι κατά την διάρκεια της ιχνηλασίας κάποιοι έβγαλαν ένα λαγό ο οποίος τους έφυγε διασταυρώνοντας την μαλαή που κρατούσαμε. Το σκυλί δέν επειρεάστηκε απο τα φρέσκα ίχνη που άφησε ο λαγός συνέχισε και έβγαλε τον λαγό (θυληκό) 500 μέτρα πιο κάτω . Δίδοντας μου και εμένα την χαρά να ρίξω την δεύτερη μου ντουφεκιά για το 2010 :!:
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

το τελευταιο περδικι που χτυπησα εχτες (το πεμπτο) η ωρα 4.15 το απογευμα με εκανε να νιωσω καποια πολυ δυνατα συναισθηματα...

η μερα πλησιαζε προς το τελος, ειχα χτυπησει 4 περδικια μετα απο πολλες ωρες περπατηματος και ζεστης οταν αποφασισαμε να κανουμε ενα τελευταιο πλευρο στο οποιο ειχαμε ριξει λιγα πουλια.

καναμε την παγανια αλλα τα πουλια δεν μας εβαλαν κοντα. σε μια στιγμη πιγαινοντας προς το αυτοκινητο ακουο ενα περδικι στο απεναντι βουνο να κακαριζει. στεκομαι στη κορυφη απεναντι και λογο του οτι το απεναντι βουνο ηταν γιμνο με λιγους θαμνους λογο του βραχοδους εδαφουσ το βλεπο πανο στη κορφη πανω στη γωνια να στεκεαι καμαρωτο.

απο κατω του ενα αποτομο κοσπιμο το οποιο ισιονε σε πλατια πανο στη μυτη του βουνου.

λεω στο πατερα μου να κρατησει τα σκυλια και γοργα κατεβενω το βουνο που ημουν με σκοπο να ανηφορησω καθετα το απεναντι βουνο για να βγω καθετα απο το αποτομο πανω στη πλατια μπασ και εφνιδιασο το πουλι και δεν με δει. δεν υπιρχε αλλος τροπος καθως ο κοτσος απο εκει που ηταν ελεγχε ολι την περιοχη εκτος απο το αποτομο σημειο απο κατω του που ηταν αποτομο και δεν υπηρχε ορατοτητα.

φτανω λειπον αγκομαχοντασ 2 μετρα απο το ξυμουτιμα ανεβενοντας σχεδον τρεχτος το αποτομο βουνο καθετα προσ το πουλι. κανο 15 δευτερα να παρο 3 ανασεσ και αποτομα ξεμουτο για να μεν του δοσο τσιανσ να φιγει.

εκει ηταν και το μεγαλιο της φασης. μολισ τα ματια μου χεμιτισαν βλεπο στο ιπσο τον ματιων μου οπος ηταν η πλατια στη κορφη στην ευθεια το περδικι στα 3 μετρα. πραγματικα σας δινω το λογο μου και σασ λεο χωρις υπερβολη με ειδε και το ειδα μεσ τα ματια. θηρευτης και θηραμα στο τετ α τετ, το κυνηγι περδικας στο μεγαλιο. το πουλι κανει το γνωστο αποτομο τσουλοκατσιμο πριν το πεταγμα και με ενα αποτομο φουρρρρρρρ που για μενα αξιζει 3 λαους μαζι κανει την τελευταια του προσπαθεια για αν επιβιωση με ενα πολυ γρηγορο πεταγμα με στροφη χρησιμοποιοντας το αερα. η βολη ηταν πολυ προσεκτικη γιατι στα περηφανα πουλια αξιζει να πεθαινουν εκει πσιλα στες βουνοκορφες. ενα πουλι που οταν το πηρα ειχε 2 κοτσια σε καθε ποδι και πραγαμτικα ηταν απο τις πιο ομορφες φασεις που εζησα ποτε.

λιγη ωρα πριν να νυκτωσει συμπληρωσα το κοτα μ ενα υπεροχο περδικι (για το πατερα μου του κοτσου του ηρθε συστημενη)!! που με κανει να μην μετανιωνω ουτε δευτερολεπτο που ειμαι περδικοκυνηγος.

αυτα για ολους εκεινους που ακουω να λενε τα περδικια παλιοπερτικους και για ολους εκεινους που θεωρουν το λαγο το μοναδικο θηραμα σε τουτο το τοπο. ε λοιπον ολοι εσεις που ασχολειστε μονο με "τριχες" και συσχετιζετε την περδικα με εκεινα τα κοτοπουλα που βλεπετε τις πρωτες 2 εξορμησεις σας λεω οτι μονο οταν ακουεις κακαρισμα και ξεχνας οτι εισαι με 8 ωρες κυνηγι και ξενιχτισμενος φκενοντας το βουνο βουριτος ξερεις πος νιωθει ενας περδικοκυνηγος. και τρεχεις οχι για να πιασεις ακομα ενα πουλι , αλλα γιατι δεν μπορεις να χορτασεις το φουρρρρρρρ τις βασιλισσας και θελεις να να το ζεις ξανα και ξανα.... και σε κανει παντα να γεμιζεις αδρεναλινη...
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

3 περτικους οπως τους στρουθοκαμιλους εγω ως η ωρα 9, επρεπε να φιω γιατι εχω μαθημα
πολλα εσιοδοξα μηνιματα απο το συγκεκριμενο βουνο αφου τα περδικια ηταν παρα πολλα, παρα πολι λιγοι κυνηγοι δυστιχος το βουνο τοπους τοπους δεν παθκιεται αλλα ευτιχος τα περτιζια επαιζαν μαπα ζιπανω ζε να κυνηγισουμε τες τελεφτεες μας εξορμισεις ζιαμε εστο ζε αν δεν εβρεξε γιατι εκαρτερουσαμε να βρεξει για να παμε ζιπανω.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

3 το προι 1 το απογευμα...πολλιν πραμα εκαμαμεν ζε το μαυρισμα μας χριστουγενιατικα τη αλλο θελουμεν?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

ουτε μικρος αλλα ουτε μεγαλος.....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Μπραβο φιλε winchester, σε καλοκαιρινο κυνήγι λαγού! :)

Λεπτομέρειες; Έτσι για να μαθαίνουμε...

Ώρα; Ευκάλαν τον οι σκύλοι; Eίχε μαλαή; Εσηκώστηκε μόνος του;
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
NIKOLAS
Full Member

Δημοσίευση από NIKOLAS »

μπραβο στον φιλο winchester και στον φιλο sotiri για τις επιτυχιες τους εχτες!!!
Άβαταρ μέλους
tracker686
Full Member

Δημοσίευση από tracker686 »

Σας ευχαριστω παιδεια ναστε καλα,ηταν 8:00 το πρωι βγηκε ο ηλιος και αρχισαμε ολοι να ιδρωνουμε,η πανια αρχισε να τελειωνη στη συγκεκριμενη περιοχη τα σκυλια κρατουσαν μαλα'ι' απο τις 6:30,100 μετρα πριν το τελος της πανιας παιχτεικε ενας λαγος 200 μετρα πιο διπλα μας και ειπαμε οτι μας πηραν τον λαγο και κατευθυνομασταν στα αυτοκινητα ,οι 2 μπλε σκυλλοι του φιλου μου ηταν παρα διπλα και αρχισαν να περνουν εντονη μυρωδια,οπως και η σκυλλα μου,10 μετρα πριν τον πλησιασουν οι σκυλλοι ξεπεταχτυκε και εκανε προς το βουνο,αν δειτε καλα λυπουν 3 φυσιγγια απο την ζωνη μου,του εσυρα μια τον πετυχα αλλα ετρεχε ,του εσυρα την δευτερη και παλι τον πετυχα αλλα ακομα ειχε δυναμη και προχωρουσε στιν 3η του εβαλα zero και τον αποτελιωσε γιατι ηταν καπου στα 30 μετρα μακρια....ευχωμε τωρα να ρθουνε και τσικλες γιατι ετσι κυνηγη λαγου πρωτη φορα αντιμετωπιζω,που ολα να ειναι ξερα και αν δωσεις πανω σε μαλαι λαγου καταλαθος τοτε μονο μπορεις να τον παρεις...και παλι ευχαριστω,σας ευχομε ολους να εχετε τετοιο αποτελεσμα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”