ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2565
Εγγραφή: 05 Ιαν 2011, 11:17

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από Anthimos »

AU-79 έγραψε:
stakis έγραψε: Οταν μιλας για κυνογησκυλα οποιασδηποτε φυλης, το λαθος ειναι να αγοραζεις απο "εκτροφεα" που ο ιδιος δεν ειναι κυνηγος. Ακομα θα προχωρησω ενα βημα παρα κατω και θα πω οτι δεν γινεται να ειναι καποιος εκτροφεας της ταδε φυλης, και ο ιδιος να κυνηγα με οτιδηποτε αλλο εκτος απο την φυλη που "εκτρεφει"

Πολυ σωστα μιλας φιλε!

Εχω μια απορια στη σημασια της λεξης "ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ" αν μπορει να μου την λυσει καποιος. Προσωπικα οταν ακουω την λεξη εκτροφεας σκυλλων μου ερχεται στο μυαλο καποιος που ασχολειται με μια και μονο καθαροαιμη φυλη σκυλλου και προσπαθει γιε την βελτιωση της και μια και μιλουμε για κυνηγετικα σκυλλια ασχολειται στη βελτιωση τους και μορφολογικα και κυνηγετικα.Αναφερα μια και μονο φυλη γιατι οποιος καμνει δυο δουλειες τις μιας γελα της.

Συνεπως πως γινεται καποιος να ονομαζεται εκτροφεας(αν ειναι ετσι οπως μου ακουεται προσωπικα η λεξη εκτροφεας) και μιλω για την Κυπρο και να ασχολειται οχι με μια φυλη αλλα αν δεν ειναι και με τους 7 τυπους σκυλλιων τους 4-5 σιγουρα και να ονομαζεται σωστος εκτροφεας .Δεν νομιζω απο αυτους να περιμενει κανενας οτι θα παρει ενα κουταβι καθαροαιμο απο δικη του γεννα και περιμενει κατι το αξιοθαυμαστο τουλαχιστον κυνηγετικα ειναι οι τυποι που απλα ασχολουνται με το εμποριο απλα εβιδωσε τους την να πουλουν σκυλλους αφου ειδαν πως εχει ψουμι η κουβεντα.Απλα μονο και μονο εμποριο μπρορει να παεις κοντα τους για αγορα σκυλλο και να σου πουλησουν μεχρι και πουλλες του κολοκασιου.Ειναι μεγαη κουβεντα η εκτροφη και αλλο το σκυλοεμποριο.

Αλλα δαμε παει η κουβεντα εγιω στραωνω τσσε πουλω εσου αμπλεπε τσσε γορασε. Για αυτο να μεν εχουν παραπονο μερικοι π.χ καλη ωρα ο φιλος ο Λαγομανια με το κουταβι μπιγκλ και ας ανοιξουν τα ματια τους. Μερικοι σκυλλεμποροι βαζουν φωτογραφιες 5-6 γεννες που διαφορετικες φυλες αριεγης,μπιγκλ,αρτουα κ.τ.λ και γραφουν και λενε ενα σωρο μα....ες και κανενα λαο ψοφησμενο διπλα που τους γονιους που τα λελιασμενα πολλες φορες και του θαλαμου και ο κοσμος πιστευκει. Αλλα το καλλητερο με τις φωτογραφιε ειναι οταν πας π.χ στο Φ.Β και δεις στο αλπουμ φοτωγραφιων των σκυλλεμπορων απο τα κυνηγια βλεπεις μονο φωτογραφιες με μπασταρδους ουτε καν ημιαιμους...αλλα παλε το χαβα του ο κοσμος.

*Περι γενετικης απο οτι εχω ακουσει το περισσοτερο ρολο εχει τον το αρσενικο σκυλλι. Αλλοι λενε οτι τα αρσενικα κουταβια περνουν που την μανα και τα θυληκα που τον πατερα(απο κουβεντες του καφενε) Απο κτηνιατρο Ελλαδιτη που ασχολειται και με την εκτροφη διαβασα παλαιοτερα οτι απο μια γεννα το ποσοστο να παρουν τα κυνηγετικα χαρισματα των γονιων τους κυμενεται απο 20-30%.


Φίλε συμφωνω
Το 20% με 30% εν καλό προζυμι όμως για να εκπαιδευσεις ενα σκυλλο!!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Lykoshillos

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από Lykoshillos »

marinos.a έγραψε:
Lykoshillos έγραψε:Φίλε marinos.a επειδή ακόμη είμαι πολλά νέος και δεν μπορώ να σου απαντήσω προσωπικά σε μήν. θα ήθελα να σου πω ότι προς το παρών αποδέχουμε την προσφορά σου. Αλλά απάντα μου σε παρακαλώ - θέλουμε βελτίωση ή όχι?. Και εφόσον ως διαχειριστές θέλεται να ανεβένει το επίπεδο θα πρέπει η ίδια τακτική να ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις και για όλα τα μέλη. Γιατί η προσβολή μπορεί να επέλθει μέσω πολλών τρόπων.
ΘΈΛΟΥΜΕ ΒΕΛΤΊΩΣΗ... ΑΣΥΖΗΤΗΤΊ

Ναι, συμφωνώ θα πρέπει η ίδια τακτική να ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις και για όλα τα μέλη
Και σε αυτό συμφωνώ, η προσβολή μπορεί να επέλθει μέσω πολλών τρόπων

Προσπαθώ/ούμε να είμαι αμερόληπτος και δίκαιος γιαυτό επιλέγω ναι περνώ θέση μόνο σε καθαρά εμπρηστικά σχόλια

θέλοντας να είμαι και κύριος απέναντι στον οποιωνδήποτε, ευγενικά αναφέρω σε προσωπικό μήνυμα το λόγο που παρενεβηκα.

πολλές φορές κάνω λάθη.

Ελπίζω να εισαι ενα απο τα λαθη που εκανα και αυριο μεθαύριο να πιούμε σε μια συνάντηση 1,2 η 25 μπύρες παρέα.

ΜΕ ΧΙΛΙΑ
AU-79
Full Member
Δημοσιεύσεις: 391
Εγγραφή: 02 Νοέμ 2010, 11:13

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από AU-79 »

Anthimos έγραψε: Το 20% με 30% εν καλό προζυμι όμως για να εκπαιδευσεις ενα σκυλλο!!!

Φυσικα και ειναι...Βαλλεις και εσυ την υπομονη,την εμπειρια,τις γνωσεις σου σε θεματα εκπαιδευσης και τον σταυρο σου και ξεκινας!!!
Lykoshillos

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από Lykoshillos »

Ο ορισμός του Κύπριου "εκτροφέα", κατά την γνώμη μου, όπως διατυπώνεται στους INTERNATIONAL BREEDING RULES OF THE F.C.I.


Dog traders and puppy farmers are considered to be people who focus on buying and
selling dogs in order to get economic profit without taking appropriate care of the dog’s
individual welfare. Dog traders and puppy farmers are not permitted to undertake
breeding under the patronage (responsibility) of a member or contract partner of the
FCI.

Το πιο κάτω άρθρο αποτυπώνει την όλη κατάσταση

http://www.alfa-omega.gr/article.asp?AID=3273

Και εις ανώτερα.
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso
Δημοσιεύσεις: 2085
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2010, 11:31

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Στις μερες μας ο,τι σκεφτεται να αποκτησει καποιος θελει ερευνα απο τον ιδιο. Μπορει να συμβουλευτει και καποιους και να διασταυρωσει τις πληροφοριες. Υπαρχει και το ιντερνετ και τοσα αλλα βοηθητικα για να μαθει καποιος καποια βασικα πραματα. Το να πιασεις κατι στα τυφλα ειναι ρισκο.

Αρα φταιει και ο ταχα εκτροφεας που ξερει οτι τα σκυλια του μονο για ομορφια ειναι και στραωνει τους αθωους, αλλα και αθωος πρεπει να ξυπνησει τζιαι λιο.

Αλλωστε για να υπαρχουν οι ψευτες και οι παγαποττιες και να αντεχουν, σημαινει οτι υπαρχουν και θυματα.
(και οχι μονο στα σκυλια αλλα σε ολα τα θεματα)

Kαι μες τα θυματα καποτε ειμαι και γω και ολοι μας δυστυχως
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
stakis
Full Member
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: 13 Μαρ 2012, 08:47

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από stakis »

Φιλε Λυκοσσιλε, θεωρω οτι με το σχολιο σου "και εις ανωτερα" οτι συμμεριζεσαι τον αγγλικο ορισμο που παρεθεσες τι σημαινει εκτροφεας.
Θα σου ελεγα οτι καποτε ειναι καλυτερα να μην εισαι τοσο απολυτος. Δεν ειναι ολα ασπρα - μαυρα. Δεν σκεφτονται και λειτουργουν ολοι το ιδιο
Λοιπον θα πρεπει για λιγο να μπεις και στην αντιπερα οχθη και να δεις απο την σκοπια του εκτροφεα για λιγο τα πραγματα.
Πριν να σου πω ομως καποια πραματα θα πρεπει να συμφωνησουμε σε κατι. Αλλο η εκτροφη και αλλο το εκκολαπτηριο κουταβιων.
Εκτροφη ειναι η μελετημενη, προσεγμενη, αναβαθμισμενη εκτροφη με συγκεκριμενο στοχο. Πρωτιστα αν ο εκτροφεας δεν κρατησει κουταβι η κουταβια απο την συγκεκριμενη γεννα, δεν πρεπει κανενας να αγορασει κουταβι απο την εν λογω γεννα. Αυτη ειναι τουλαχιστον η δικη μου αρχη.
Να σου δωσω συγκεκριμενο παραδειγμα. 20-01-2011 εκανα γεννα με την ASTA of katodris - ZEN. Η συγκεκριμενη γεννα εδωσε 4 αρσενικα και ενα θηλυκο. Το θυληκο το οποιο ειχα προθεσει να το κρατησω για σκοπους εκτροφης το εδωσα σε ενα φιλο-πελατη στον Λυθροδοντα γιατι του ειχαν δηλητηριαση προηγουμενο θυληκο που ειχε παρει απο εμενα - την Kara of Katodris. Στο τελος του δηλητηριασαν και την νεα του κουταβα με αποτελεσμα να μην υπαρχει θηλυκο κουταβι απο την πιο πανω γεννα. Εγω κρατησα ενα αρσενικο τον Sito of Katodris και εδωσα ενα αρσενικο τον Sammy of Katodris στον συμπεθερο μου και συνκυνηγο μου Γ. χΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗ. Τα δυο αυτα συγκεκριμενα ζωα μεχρι σημερα ηλικιας σχεδον 17 μηνων το ενα εχει βγει Junior Champion (Sammy) και δυο RCAC & 2 RCACIB το αλλο ο Sito εχει κερδισει 2CAC 2 CACIB ενα BOB & RBOG. Κυνηγετικα εχουν περασει και τα δυο σκυλια την δοκιμασια VJP που διοργανωσε ο Ομιλος με αρκετα καλη βαθμολογια 63/75 & 64/75 σε ηλικια 14 μηνων. Στον τελευταιο αγωνα ντερπυ ο Sammy κερδισε στο τερεν που διαγωνιστηκε τον αγωνα με 1ος πολυ καλος ο δε Sito στο αλλο τερεν ηλθε 4ος με μια πολυ καλη διαδρομη- ερευνα και μια σταθεροτατη φερμα. Το δε 3 σκυλι ειναι στα χερια ενος πολυ καλου κυνηγου στη Ορμηδεια, ο οποιος ξερει καλα την φυλη και ειναι ευχαριστημενος. Χαρακτηρηστικα οταν επικοινωνησα πριν λιγες μερες για να δω πως παει το συγκεκριμενο κουταβι μου ειπα "ΚΕΝΤΑ"
Αυτη φιλε ειναι η ηθικη ικανοποιηση ενος εκτροφεα. Εδω ειναι το "κτιζω εκτροφη" Την συγκεκριμενη γεννα σκοπευω να την ξανακανω απλα και μονο γιατι "ΠΡΕΠΕΙ" να βγαλω θηλυκο απο τα συγκεκριμενα ζωα.
Αν νομιζεις οτι η εκτροφη ειναι κερδοφορος και αποδοτικη ενασχοληση, εχεις μεγαλο λαθος. Η εκτροφη ειναι αγαπη ειναι παθος ειναι αρρωστια. Αν ειναι να κανεις απλα γεννες πολλες φορες αγραφες τοτε κανεις εμποριο. Αν ομως, μελετας, δουλευεις και θελεις με πολυ κοστος, πολλα εξοδα, και πολυ κοπο να αφησεις πισω σου σκυλια αξιολογα τοτε ΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΡΟΦΗ. Καποτε καποιος ειπε "επιχορηγω το χομπυ μου" ειχε απολυτο δικηο.
Επειδη ενας αλλος φιλος πιο πανω με προκαλεσε να αναψω το φουρνι και να ελθουν "πανω" στο εκτροφειο να τους "γνωρισω" απο κοντα, ειναι κατι που σκοπευω να κανω. Θα το ανακοινωσω εδω μεσα και εισαι ευπροσδεκτος φιλε, για να σου δειξω την "ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ" μου. Η 'ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟΣ" ειναι ενα μεγαλο βιβλιο - που κρυβω οταν ερχεται η συζηγος μου πανω στο εκτροφειο - που γραφω τα εξοδα και τα εσοδα??????????. Το κανω μονο για μενα για να ξερω τι μου στιχοιζει η αρρωστια μου με την εκτροφη. Οταν σου το δειξω φιλε, θα πεις, εισαι πελλος.
Παμε παρακατω. Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος και ξερεις γιατι. Μου απαντησε συγκεκριμενος εκτροφεας απο Γερμανια οτι τελικα θα μου δωσει συγκεκριμενο κουταβι - αρσενικο απο συγκεκριμενες γραμμες, που περιμενα εδω και ενα χρονο. Η τιμη του κουταβιου ειναι 900 ευρω και θα στιχισει για να μπει στα κλουβια μου γυρω στα 1500 ευρω. Αν ηθελα να κανω μονο γεννες, εχω 4 αρσενικους και αλλους 14 απο φιλους και μελη του Ομιλου. Επειδη ομως στοχος μου ειναι να βελτιωσω την συγκεκριμενη φυλη στην Κυπρο και πιστευω οτι ειμαι σε καλο δρομο. Εστω και αν τα οικονομικα μου ειναι χαλια λογω εκτροφειου και μονο, εν τουτοις θα το φερω το κουταβι. Συζητωντας με τους φιλους μου στον Ομιλο, παιδια που ξερουν λεπτομερειες καταληξαμε σε ενα συμπερασμα. Κανουμε οτι κανουμε προς το παρων μονο για εμας. Δυσκολα θα βρεις κοσμο που θα εκτιμησει τις προσπαθειες τους κοπους τα εξοδα κλπ κλπ. Οταν σου τηλεφωνουν και το μοναδικο που τους ενδιαφερει ειναι η τιμη και τιποτε αλλο, ουτε ποιοι ειναι οι γονεις ουτε αν υπαρχουν αλλα κουταβια απο προηγουμενες γεννες, τιποτε τιποτε μονο τιμη και κατι αλλο. Ολοι θελουν θηλυκο. Μονο θηλυκο. Τα αρσενικα μενουν ως επι το πλειστον απουλητα ανεβαζωντας η καλυτερα πολλαπλασιαζοντας το κοστος, γιατι οταν μενουν πρεπει να τα δουλεψεις και αν βρεις να τα δωσεις σαν ξεκινημεν δεν παιρνεις ουτε τα εξοδα της τροφης σου. Ειδικα αν εχεις τρελλα με την διατροφη των σκυλιων σου. Οσοι με ξερουν, ξερουν και τι τροφες "ταιζω" ολα τα σκυλια μου.
Για αυτα και πολλα αλλα φιλε Λυκοσσιλε, - θα μπορουσα να σου γραφω ολοκληρο βιβλιο- καλο ειναι να μην βλεπουμε μονο απο την μια πλευρα ολα γενικως τα θεματα.
Lykoshillos

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από Lykoshillos »

Φίλε Άκη, (είδες άφηκα το κύριε.) Ξεκινώντας να σου πω συγχαρητήρια και ότι δεν διαφωνώ σε τπτ με εκείνα που λες. Όμως, στην νήσο ταύτην για να ζήσεις λίγο αξιοπρεπώς πρέπει να είσαι πολύ αυστηρός. Το να έχεις κουτάβι "vom Böckenhagen" είναι όντως πολύ σημαντικό και μακάρι να μπορούσα να έχω και εγώ, ΑΛΛΑ πόσες φορές έχουμε ένα εργαλείο στα χέρια μας και δεν ξέρουμε ή καλύτερα δεν έχουμε όρεξη να το δουλέψουμε. Όσο για την "Μαύρη Λίστα" σου να φέρω και την δική μου να κάμνουν παρέα. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ σημαντικό δεν είναι να είσαι "εκτροφέας" το πιο ευκολο πράγμα στην Κύπρο, ΑΛΛΑ να αγαπάς αυτό που κάμνεις και να το κάνεις επαγγελματικά.
stakis
Full Member
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: 13 Μαρ 2012, 08:47

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από stakis »

ΦΙΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΜΕΡΑ.
ΧΤΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ 5 ΚΟΥΤΑΒΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΔΙΑ ΨΟΦΗΣΕ Ο UNO OF KATODRIS. ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.
ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ.
ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΕΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΞΙΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2565
Εγγραφή: 05 Ιαν 2011, 11:17

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από Anthimos »

stakis έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΜΕΡΑ.
ΧΤΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ 5 ΚΟΥΤΑΒΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΔΙΑ ΨΟΦΗΣΕ Ο UNO OF KATODRIS. ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.
ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ.
ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΕΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΞΙΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?

Φίλε συλληπητηρια!!!
Τα μέχρι τωρα δειγματα γραφης σου ειναι αποδειξη ότι αξιζει τον κόπο!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Lykoshillos

Re: ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ!!

Δημοσίευση από Lykoshillos »

stakis έγραψε:ΦΙΛΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΜΕΡΑ.
ΧΤΕΣ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΜΕ 5 ΚΟΥΤΑΒΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΗΜΑΔΙΑ ΨΟΦΗΣΕ Ο UNO OF KATODRIS. ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΛΛΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΙΣΩΣ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ.
ΠΙΘΑΝΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΑ ΑΛΛΗ ΑΙΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ. ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΑΘΩΑ ΨΥΧΗ.
ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΕΟ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ ΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΞΙΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ?
Άτε κύριε Άκη, εμαράζοσες μας πρωί - πρωί. Συλληπητήρια.
Είσαι πολλά μπροστά για να γυρεύκεις να ξεκινήσεις που την αρχή. Ο θεός εν μεγάλος θα βοηθήσει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑ”