ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΠΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ
-
- Full Member
Re: ΑΓΩΝΑΣ ΝΤΕΡΠΥ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΩΝ
Φιλε Respect, ενα σκυλι οταν ελθει κουταβι και εκπαιδευτει στην Κυπρο, ειναι καθαρα Κυπριακη συμμετοχη. Αν νομιζεται οτι δεν χρειαζομαστε πλεον σκυλια εισαγωγης για να βελτιωσουμε περισσοτερο τις γραμμες μας στην ΚΥΠΡΟ ειναι αποψη, που μακαρι να ηταν σωστη. Γιατι καθε ΚΟΥΤΑΒΙ που εισαγουμε με σκοπο την βελτιωση των γραμμων μας κοστιζει πολλες φορες 1500 ευρω με ολα τα γνωστα ρισκα. Για να μην βαζουμε ομως λογια στο στομα μας που δεν ειπαμε, αλλο ειναι η βελτιωση, διαδοση και αναπτυξη μιας φυλης και αλλο το τι εγινε στην Κροατια. Επαναλαμβανω οτι δεν ειμαι δικηγορος κανενος. Απο την στιγμη ομως που συζητηθηκε το θεμα στην Γενικη Συνελευση του συγκεκριμενου Ομιλου, ο εμπλεκομενος ηταν υποψηφιος και πηρε απο οτι ξερω 24 απο τις 28 ψηφους, αρα την ευθυνη ανελαβε η Γενικη Συνελευση που ειναι το ανωτατο οργανο καθε σωματος. Τωρα οσο αφορα την βελτιωση και την αναπτυξη της φυλης ειναι ενα μεγαλο θεμα που χριζει μεγααααλης συζητησης ειδικα στα κουρτσχααρ οπου υπαρχουν δυο τασεις, ειτε καποιοι θελουν να το παραδεκτουν ειτα οχι. Οι δικες μου αποψεις ειναι πολυ καλα γνωστε σε οσους με ξερουν και δεν εχω κανενα προβλημα να τις συζητησω σε ενα αλλο φορουμ, η οπου αλλου θελετε.
Φιλε Αριστε, ευχαριστω για τα καλα σου λογια οσο αφορα τον Ομιλο Ντραχτχααρ. εκει εχουμε μια αντιληψη λιγο διαφορετικη και προσπαθεια μας ειναι πρωτιστα η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ μεσα απο τα πραγματικα προτυπα του Γερμανικου σκληροτριχου Δεικτη Ντραχτχααρ οπως αυτα εχουν καθιερωθει εδω και δεκαδες χρονια στην χωρα προελευσης του, την Γερμανια. Αυτος ειναι ο οδηγος μας και πανω σε αυτο δουλευουμε, και θα συνεχισουμε να δουλευουμε. Υπαρχουν στον Ομιλο νεα παιδια, που ηδη ο Ομιλος τους εχει βοηθησει με τις εκδηλωσεις που εχει πραγματοποιησει μεχρι σημερα, και αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε. Διαφορετικες αποψεις σε ολα τα θεματα, υπηρχαν, υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν, αν ομως μπαινει το Συμφερον της φυλης πανω απο ολα και υστερα ολα τα αλλα, τα πραγματα απλοποιουνται πολυ. Δεν θα επανελθω στο εν λογω θεμα γιατι πιστευω οτι εχει ηδη εξαντληθει μεσα απο την Γενικη Συνελευση.
Φιλε Αριστε, ευχαριστω για τα καλα σου λογια οσο αφορα τον Ομιλο Ντραχτχααρ. εκει εχουμε μια αντιληψη λιγο διαφορετικη και προσπαθεια μας ειναι πρωτιστα η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ μεσα απο τα πραγματικα προτυπα του Γερμανικου σκληροτριχου Δεικτη Ντραχτχααρ οπως αυτα εχουν καθιερωθει εδω και δεκαδες χρονια στην χωρα προελευσης του, την Γερμανια. Αυτος ειναι ο οδηγος μας και πανω σε αυτο δουλευουμε, και θα συνεχισουμε να δουλευουμε. Υπαρχουν στον Ομιλο νεα παιδια, που ηδη ο Ομιλος τους εχει βοηθησει με τις εκδηλωσεις που εχει πραγματοποιησει μεχρι σημερα, και αυτο θα συνεχισουμε να κανουμε. Διαφορετικες αποψεις σε ολα τα θεματα, υπηρχαν, υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν, αν ομως μπαινει το Συμφερον της φυλης πανω απο ολα και υστερα ολα τα αλλα, τα πραγματα απλοποιουνται πολυ. Δεν θα επανελθω στο εν λογω θεμα γιατι πιστευω οτι εχει ηδη εξαντληθει μεσα απο την Γενικη Συνελευση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Persassia την 18 Ιουν 2012, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Full Member
Παρακολουθώ εδώ και 2 μέρες τη συζήτηση σας και μου θυμίζει λίγο την κυπριακή παροιμία ο κάττος την κάττα τζιε η κάττα τα καττούθκια. Ακριβώς η στάση ορισμένων αντικατοπτρίζει το τρόπο σκέψης μας, την κουλτούρα μας. Υπάρχει κάτι κύριοι το οποίο δυστυχώς δεν το έχουμε. Αυτό το κάτι λέγεται ευθιξία. Κάποιος κύριος, πολύ σωστά διερωτήθηκε για κάτι, έθεσε ένά θέμα το οποίο έπεσε στην αντίληψη του. Μπήκαν στη συζήτηση γραμματείς και φαρισσαίοι και το μόνο που κατάφεραν ήταν να αυξήσουν τα ερωτηματικά και τις αμφιβολίες των αναγνωστών του site. Ο ένας μας είπε ότι μίλησε με τον Πρόεδρο του Κυνολογικού και όσοι θέλουν να τον πάρουν τηλέφωνο, κάποιος άλλος μας είπε ότι το θέμα εξαντληθηκε στη Γενική Συνέλευση, τελικά ο απλός αναγνώστης, ο απλός κυνηγός, ο απλός κυνόφιλος ποιος θα του λύσει την απορία για το τι έγινε; Μήπως κάποιοι ντρέπονται για τα γεγονότα, ή δεν τολμούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Σε τέτοιες περιπτώσεις τα πράγματα είναι απλά κύριοι. Κάποιος αναλαμβάνει και λέει τα πράγματα με το όνομα τους, κάποιος αναλαμβάνει την ευθύνη.... Το ότι έγιναν, γίνονται και θα γίνονται λάθη είναι σίγουρο. Και τα λάθη γίνονται από άτομα που δουλεύουν για κάποιο...σκοπό. Το θέμα είναι να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Το να παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να απομακρύνουμε κόσμο τον οποίο εμείς απογοητεύουμε με τις ενέργειες μας........ Το ερώτημα παραμένει, τι πραγματικά έγινε κύριοι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
- Laurona
αν ομως μπαινει το Συμφερον της φυλης πανω απο ολα και υστερα ολα τα αλλα, τα πραγματα απλοποιουνται πολυ
Φιλε Στακη...δεν σε ξερω και δεν με ξερεις, αν και εγω υποψιαζομαι ποιος μπορει να εισαι απο τα λεγομενα σου και την συμβολη σου στον ομιλο σας.
ΑΛΛΑ........ η κουβεντα σου που με την ευκαρια τονιζω ποιο πανω - ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ - ειναι η μεγαλη διαφορα μεταξυ των ομιλων κουρτσχααρ και ντρατχααρ.
Φιλε Στακη...δεν σε ξερω και δεν με ξερεις, αν και εγω υποψιαζομαι ποιος μπορει να εισαι απο τα λεγομενα σου και την συμβολη σου στον ομιλο σας.
ΑΛΛΑ........ η κουβεντα σου που με την ευκαρια τονιζω ποιο πανω - ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ - ειναι η μεγαλη διαφορα μεταξυ των ομιλων κουρτσχααρ και ντρατχααρ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
+1000Laurona έγραψε:αν ομως μπαινει το Συμφερον της φυλης πανω απο ολα και υστερα ολα τα αλλα, τα πραγματα απλοποιουνται πολυ
Προσέχουμε...για να έχουμε
-
- Full Member
Βασιλη εγω δεν ειμαι δικηγορος, αλλα αυτα που γραφω, ειμαι σε θεση να τα στηριξω, φτανει να μην παραποιουνται. Εγω εγραψα και αν θελεις το επαναλαμβανω (αν θες ξαναδιαβασε το προσεκτικα) οτι ενα σκυλι που ερχεται κουταβι στην Κυπρο, εκπαιδευεται εδω και λαμβανει μερος σε οποιοδηποτε αγωνα στο εξωτερικο ειναι "ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" Τωρα πως εσυ ειδες κυπριακο σκυλι, δεν μπορω να καταλαβω. Δεν αγωνιστηκε στο εξωτερικο κατω απο αλλη χωρα, ΚΑΙ εχει μεταγραφει στο Κυπριακο μητρωο ΕΓΚΑΙΡΑ. Ρωτω εγω με την σειρα μου τωρα. Τι ειναι το συγκεκριμενο σκυλι ΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ?
-
- Full Member
Οσο για το σχολιο με τους Βοσκους, το αντιπαρερχομαι, γιατι βιαστηκες να σχολιασεις πριν να διαβασης καλα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Persassia την 18 Ιουν 2012, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- christosth
- Full Member
- Επικοινωνία:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
-
- Full Member
Δεκτη η συγνωμη Βασιλη, Οσο για το αν πρεπει να πολιτογραφουνται ενα ενα θεμα μεγαλο. Δεν εφτιαξα ομως εγω τους κανονισμους. Οσο αφορα το θεμα εκτροφη, ξερεις πολυ καλα την αποψη μου. Εγω το εχω βαλει σαν στοχο και νοιωθω να ειμαι σε πολυ καλο δρομο. Στον αγωνα του περασμενου Σαββατου υπηρχαν 8 συμμετοχες Ντραχτχααρ απο τις οποιες οι 5 ηταν δικης μου εκτροφης. Τα 3 μπηκαν βαθμολογια και το 4ον απο λαθος του κυναγωγου που δεν διεκδηκησε τον ποντο δεν μπηκε βαθμολογια. Σιγουρα νοιωθω οτι ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ οι κοποι και τα τεραστια εξοδα μου. Την ιδια στιγμη ομως η προσπαθεια για συνεχη βελτιωση δεν σταματα. Αν ηθελα να κανω μονο γεννες και να πουλω κουταβια, τα πραγματα ηταν πολυ απλα. Αρσενικους δοξα τω θεω, μπολικους, τοσο δικης μου εκτροφης οσο και αλλων φιλων. Αλλο ομως οι γεννες και αλλο η εκτροφη. Αν θελει καποιος πραγματικα να βελτιωση την εκτροφη του και κατ'επεκταση την φυλη, ειναι αναγκασμενος να μπαινει στην διαδικασια για συνεχως νεους γεννητορες. Την στιγμη αυτη που γραφω, περιμενω απο Γερμανια, γεννα την οποια εχω στειλει προκαταβολη πριν 2 μηνες οταν ζευγαρωσε η σκυλλα για να φερω κουταβι, απο γραμμες που πιστευω οτι πρωτιστα ειναι συμβατες με τις δικες μου γραμμες αλλα θα βελτιωσουν παιρετερω τα αποτελεσματα μου. Το κουταβι το εχω αγορασει 900 ευρω και για να ελθει Κυπρο θα στιχοισει γυρω στα 1500 ευρω. Αρα με εργα και οχι με λογια αποδυκνειω την φιλοσοφια μου για το τι σημαινει εκτροφη.Persassia έγραψε:Συγνωμη... εχεισ δικαιο. δεν διαβασα καλα. ομωσ ρωτω. αν ερθει κυπρο ΕΓΚΑΙΡΑ αλλα εκπαιδευτει στην γερμανια απο τουρκο εκπαιδευτη τι συμμετοχη ειναι????? ασε τωρα ακη. αν θεσ να σου πω την γνωμη μου και σε αυτο τοτε πιστευω πωσ και το γεγονοσ οτι επιτρεπεται η 'πολιτογραφιση' ξενω σκυλιων ειναι λαθοσ. ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΑ? ειναι η δεν ειναι εθνικη χωρασ???? δηλαδη ακη εγω που εστειλα καποια κουταβια μου ουγκαρια για να εκπαιδευτουν απο αυστριακο εκπαιδευτη που ζει μονιμα εκει και θα κατσουν 3 χρονια για να διαγωνιστουν μετα στην Γερμανια, αυτα τα σκυλια τι εθνικοτητασ ειναι και σαν τι συμμετοχη θα τρεξουν???? Ακη. Εκανεσ πολλα εξωδα για να κανεισ εκτροφη. τι σε κανει πιο περιφανο? να κερδιζεισ με κυπριακο σκυλι δικησ σου εκτροφησ η με χρυσοπληρομενο σκυλη εισαγωμενο ετοιμο. ?????stakis έγραψε:Βασιλη εγω δεν ειμαι δικηγορος, αλλα αυτα που γραφω, ειμαι σε θεση να τα στηριξω, φτανει να μην παραποιουνται. Εγω εγραψα και αν θελεις το επαναλαμβανω (αν θες ξαναδιαβασε το προσεκτικα) οτι ενα σκυλι που ερχεται κουταβι στην Κυπρο, εκπαιδευεται εδω και λαμβανει μερος σε οποιοδηποτε αγωνα στο εξωτερικο ειναι "ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ" Τωρα πως εσυ ειδες κυπριακο σκυλι, δεν μπορω να καταλαβω. Δεν αγωνιστηκε στο εξωτερικο κατω απο αλλη χωρα, ΚΑΙ εχει μεταγραφει στο Κυπριακο μητρωο ΕΓΚΑΙΡΑ. Ρωτω εγω με την σειρα μου τωρα. Τι ειναι το συγκεκριμενο σκυλι ΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ?