ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Απάντηση
dimitris savva

Re: ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ

Δημοσίευση από dimitris savva »

δοκιμασε τα FΟΒ RENARD 1 KAI 2NO ΚΑΙ ΤΟ FOB LIEVRE 36g τις παιζω το λαγο και εχουν μακρινα κτυπηματα με καλο αποτεσμα.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

kypros έγραψε:
solon loyka έγραψε: ΦΙΛΕ ΚΥΠΡΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ!!!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΟΜΙΣΟΥΜΕ Κ'ΑΠ'ΑΥΤΟ....ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΩ,ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΛΕΤΩ ΜΟΝΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΔΟΚΙΜΗ.
Φιλε σε παρακολουθω απο καιρο και για μενα εισαι σε πολυ ψηλο επιπεδο γνωσεων.
Δεν ηθελα να ´αδειασώ´ την ιδεα σου απλα να δωσω τροφη για σκεψη:

Πιστευω οτι υπαρχει ενα ιδανικο σημειο στο οποιο η διατρηση ( η οποια ειναι αποτελεσμα της ταχυτητας, του ογκου και του υλικου του σκαγιου) δινει την μεγιστη δυνατη φονικοτητα.

Εξου και αρκετες φορες πολυ γρηγορα φυσιγγια μου εχουν δοσει overkill se κοντινες αποστασεις. Τα ιδια φυσιγγια ηταν πολυ καλα σε μετριες και μακρινες αποστασεις γιατι εκει η ταχυτητα και η διατρηση μειονοταν σε σημειο ιδανικομγια καταβολη του στοχου.

Επισης προσφεροντας περισσοτερη τροφη για σκεψη να πουμε οτι οι παλιοι ( κατα την αποψη μου λανθασμενα) ελεγαν οτι το λεπτο σκαγι ειναι πιο διατρητικο απο το χοντρο. Αυτο δεν ξερω πως το συμπεραναν!
ΦΙΛΕ ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ.... ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΦΗ!ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΩ 100%
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Athos 1978 έγραψε:Φιλε Solon με τη οπλο θα κανεις το test ?
ΦΙΛΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Κυπρο το σκεφτομαι και γω καποτε τουτο με τα λεπτα σκαγια.
Ισως να ξεγελιονταν Απο το οτι το θηραμα ετρωε παραπΑνω σκαγια λογω πυκνης κατανομης με αποτελεσμα τις παραπανω φορες να τρωει γερη ντουφεκια. Εγω νομιζω ειναι θεμα κατανομης.
Φυσικα δεν σημαινει οτι παντα θα πεφτουν σεκκα και σε οποιεσδηποτε αποστασεις
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΕΥΡΙΣΚΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΗΡΑΜΑ....ΑΝ Ο ΛΑΓΟΣ ΕΦΕΥΓΕ ΣΤΑ 30-35 ΜΕΤΡΑ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕ ΟΠΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕ Ν6-Ν7 ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ Ν8...Γ"ΑΥΤΟ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΛΕΠΤΑ ΣΚΑΓΙΑ...ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ 1-2-3-4 ΒΟΥΝΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΥΔΡΟΜΕΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ...ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΑ 50-60-70 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 32 ΙΝΤΣΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ Ν3 Η Ν2 Η ΚΑΙ ΜΕ ΖΕΡΟ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΜΕΧΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ.....Ο ΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΡΚΕΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!!!!!!
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

solon loyka έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΕΙΣΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ!!!!ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΨHΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ(ΦΑΣΣΑ).ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 15-25 ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΜΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΝΑΙ===REMINGTON(EXPRESS LONG RANGE)35,5GR-------SAGA(HIGH SPEED)36GR-------RIO(PICHON-larga distancia)36GR-----FOP(U.H.V ΕΠΙΧΑΛΚΟΜΕΝΑ 35GR-------PERCORSO CACCIA(NSI)36GR-------RC(CAMOUFLAGEE)37GR ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ!!!
Πού θα κάνεις τις δοκιμές?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:
solon loyka έγραψε:ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΙΕΙΣΩ ΔΟΚΙΜΕΣ ΔΙΑΤΡΗΣΗΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ ΣΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ!!!!ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΨHΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ(ΦΑΣΣΑ).ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΟΚΙΜΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 15-25 ΚΕΛΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΜΙΚΟ ΚΥΝΗΓΙ.ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΕΙΝΑΙ===REMINGTON(EXPRESS LONG RANGE)35,5GR-------SAGA(HIGH SPEED)36GR-------RIO(PICHON-larga distancia)36GR-----FOP(U.H.V ΕΠΙΧΑΛΚΟΜΕΝΑ 35GR-------PERCORSO CACCIA(NSI)36GR-------RC(CAMOUFLAGEE)37GR ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ!!!
Πού θα κάνεις τις δοκιμές?
ΛΕΥΚΙΕ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΦΟ
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Αν είσουν λίγο ποιό κοντά (είμαι από Λάρνακα) θα έρχόμουν για να βοηθείσω, διοτι γνωρίζω την δυσκολία των δοκιμών όταν είσαι μόνος σου. Δεν γνωρίζω αν ο φίλος ο Καλαμαρας που είναι καλός γνώστης του αντικειμένου , εχει χρόνο για να σε βοηθήση, εχει και το ταχογράφο που είναι χρήσιμο εργαλείο για τις δοκιμές.
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

LEFKIOS έγραψε:Αν είσουν λίγο ποιό κοντά (είμαι από Λάρνακα) θα έρχόμουν για να βοηθείσω, διοτι γνωρίζω την δυσκολία των δοκιμών όταν είσαι μόνος σου. Δεν γνωρίζω αν ο φίλος ο Καλαμαρας που είναι καλός γνώστης του αντικειμένου , εχει χρόνο για να σε βοηθήση, εχει και το ταχογράφο που είναι χρήσιμο εργαλείο για τις δοκιμές.
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΔΙΑΘΕΣΗ ΦΙΛΕ....Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ... ΘΑ ΜΕΤΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ..ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΟΜΩΣ....ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΤΑΧΟΓΡΑΦΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ----SUPER CACCIA(NSI)38GR-ROTTWEIL(HV)36GR-VICTORY(ΑΣΠΡΗ)35GR-0LYMPIA(QUICK)30GR.ΟΤΑΝ ΜΕΤΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΤΟΥ ???????? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟ!ΕΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ(2-3)ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 280- 287 ΣΚΑΓΙΑ ΣΕ Ν6,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ 285 ΣΚ... ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 241 ΣΚ (+9 ΣΚ Ν10, ΑΣΧΕΤΟ) ΠΕΣ 245 ΣΚ ΣΥΝΟΛΟ... ΤΑ 245 ΑΝΤΙΣΤΙΧΟΥΝ ΣΤΑ ??ΓΡ ME Ν5+......ΚΑΙ ΟΧΙ Ν6!ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ Ν6 ΕΧΕΙ Ν5, ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΛΕΥΚΙΟΥ ΣΩΣΤΑ? ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΛΕΓΧΟ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΔΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ(ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”