Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Re: Κυνηγοσυνάντηση στη Λεμεσό

Δημοσίευση από FRANCHI »

ήταν τέλεια κυνηγοσυνάντηση, επεράσαμεν άψογα ακούσαμε τούτα που μας αρέσκουν η πίστα του σπόρτιγκ πολλά καλή (αν εξερέσουμε το δίσκο Δ) και το φαί νόστιμο τσιαι η μπύρες παγωμένες :D
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

FRANCHI έγραψε:ήταν τέλεια κυνηγοσυνάντηση, επεράσαμεν άψογα ακούσαμε τούτα που μας αρέσκουν η πίστα του σπόρτιγκ πολλά καλή (αν εξερέσουμε το δίσκο Δ) και το φαί νόστιμο τσιαι η μπύρες παγωμένες :D

Ρε Γιωργο πας τον D χρωστω μπυρες του Αριστου κομα, μονο τζεινος τον εσπασε.... :?
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

christosth έγραψε:
axerkwtis έγραψε:
BECCACCIA έγραψε:επερασαμεν καλα. γνωρισαμε κοσμο που τοσο καιρο ηταν πισω που μια οθονη. καναμε τα καλιτζια μας. εγελασαμε να το ξανακανουμε στο μελλον.
ρε αξερκοτη βαλε το βιτεο που τα πρακτορικα γιαλια σου να δουμε τι λεει
ετσι μουσουπεττης που εισαι οσα ενομιζα πως ετραβισα αλοπως εν τα επιασε..περιμενω κεινο το παιδι της σομαλιας που ηταν μαζι μου να βαλει τα βιντεο να δω κ γω..
Θέλω να μου τον εβρετε γιατί όσα ετραβαν ο Μιχάλης εννεν φκαλλαν αλλά το δικό μου είναι που σου νεφκο που παις μανά μου. Τουλάχιστο εν καλή η ποιότητα τον γυαλιών

http://www.youtube.com/watch?v=3OWFSDyf ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=Wpi6-8Mu ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=xym4vtkz ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=BkSkZUDN ... j-epQigr4=

ετο ρε ηβρες τα γυαλιά.... !!! που τα εκαταχωνιασες?? καλή η πιοότητα αλλα οντως τα ειναι που σου νέφκω που παεις :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Anthimos έγραψε:
FRANCHI έγραψε:ήταν τέλεια κυνηγοσυνάντηση, επεράσαμεν άψογα ακούσαμε τούτα που μας αρέσκουν η πίστα του σπόρτιγκ πολλά καλή (αν εξερέσουμε το δίσκο Δ) και το φαί νόστιμο τσιαι η μπύρες παγωμένες :D

Ρε Γιωργο πας τον D χρωστω μπυρες του Αριστου κομα, μονο τζεινος τον εσπασε.... :?
Για όσους κρατούν λογαριασμό
Παρασκευή Βράδυ στο ψάρεμα 3 μπύρες και μισή μπουκάλα ουίσκι
Σάββατο μεσημέρι 5 ποτήρια μπύρα
Σάββατο βράδυ 2 ποτήρια ουισκι με κοκα κόλα
Κυριακή Μεσημέρι 1 μπουκάλι κρασί άσπρο

Το μυστικό για να σπάζετε τον D 8-) 8-)

Ρε Γιωργκούι αστειεύκο οϊ να ξεκινήσεις να πίνεις ;)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
FRANCHI
Full Member

Δημοσίευση από FRANCHI »

admin έγραψε: Για όσους κρατούν λογαριασμό
Παρασκευή Βράδυ στο ψάρεμα 3 μπύρες και μισή μπουκάλα ουίσκι
Σάββατο μεσημέρι 5 ποτήρια μπύρα
Σάββατο βράδυ 2 ποτήρια ουισκι με κοκα κόλα
Κυριακή Μεσημέρι 1 μπουκάλι κρασί άσπρο

Το μυστικό για να σπάζετε τον D 8-) 8-)

Ρε Γιωργκούι αστειεύκο οϊ να ξεκινήσεις να πίνεις ;)

έτσι που τα εθκιάβασα στην αρχή ενόμισα εν τα ποτά που σου υποσχεθήκαν :D

Εν ούλλοι που πρέπει να τσεράσουμε στον admin την άλλη φορά εν να ένει ο μιτσής της παρέας. Έγραφεν μας τα αποτελέσματα τσιαι έβαλε μας τσιαι γυαλιά στον :geek: Δ
I believe half of what I see and nothing of what I hear
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

Μερικές φώτο
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Καλημερα :)

Πραγματι επερασαμεν υπεροχα, ηταν μια πολυ ευχαριστη συναντηση, το πειραγμα εππεσεν συννεφο και κουβεντα πολλη και ευχαριστη.

Αγχωθηκα λιον οτι εκοψαν την ορεξη του Χριστου με τες φινες αλλα ευτυχως ειδα οτι επριστηκεν και επνασα. :lol:

Αλλα αμμα φαει τουτος γινετε επικυνδινος, εν ειπεν μια κουβεντα που να μεν σε εκαμνε να αγχωνεσε οτι στεκετε πισω σου... ο Μιχαλης εκαταλαβεν :lol:

Ειχαμε εναν γεματουιν και εναν με εναν καπελουιν δυναμενον μαζι μας ξερετε τους?Επιναν μιαν μαυρην μπυραν :lol: Πρωτην φορα τους ειδα εγω.....ερκετουν το φαιν καρτζιν τους και εκαμνεν ο δισκος ποθκια :lol:

Ο μονος που εν εφαεν ηταν ο Χριστος, το πιατο του ηταν συνεχεια οφκερο :lol:

ΟΣΟ για τον Κυπρο, εχουφτωσε τοσα οπλα , που νομιζω εμεινεν απολυτα ικανοποιημενος :lol: Αν ηταν οι σιεπεττοι γεναιτζιες ηταν να τον λαλουμε αλλοσπως :lol:

Για τον ΑΡΙΣΤΟ και τον δισκο Δ ενα εχω μονο να πω :lol: Φιλε μου επαραδεκτηκα σε :lol:

Αλλα ειδετε τι σας εκαμα γω αα :lol: Επωμιση και πριν να πεξω εππεφταν μονοι τους :lol: :lol: :lol:

Σοβαρα φτανει που σας αρεσεν ο τοπος. Εταλαιπωρησα σας νακκον με το χωματοσρομο για τα σαλουν αυτοκινητα αλλα αξιζε να δειτε τζινην την περιοχη εννεν? :D ηταν κριμα να μεν σας παρω που τζιαμε :)

Ηταν σε ολα τελεια η μερα μας :D

Εγνωρισαμεν παιδια πρωτην φωρα οπως τον μπεκατσια , τον σεττερ και τον τσιτσιο που πραγματικα ηταν πολλα ωραια η παρεα τους.Ο πρωτος ουλλον αστεια, ο δευτερος κρατα λαουρονα αρα εν συναδερφος και ο τριτος βετερανος και με εμπεριες πολλες να μας δωσει.

Τ οαστερι μας ομως ηταν ο μικρος Γιωργος. Θωρεις τον μιστην τζιε σιερεσε.τσιακκουιν.

Ο φιλος μο υο Σακης πρεπει να εχει πιο στενες επαφες με το οπλο του :lol:

ΚΑΙ το σκοπευτικο μας αστεριν ο Γιωργος που εκαμεν του τζιε εκλαψαν :lol:

ΚΑΙ τελευταιος ο Μιτσιος μας που εχ εχει αλλον σαν τζεινον. ο αθρωπος ειναι ειναι λεβεντια. :)

Ο ΠΕΤΡΟΣ εχαλασεν μας τα νακκον, αντι να φερει το οπλο του εφερε το πουλουκκουιν του :lol: :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Browning Ultra plus
Full Member

Δημοσίευση από Browning Ultra plus »

Τολοιπον παιδεσ
Εβρεθικαμε, εγνωρισαμε νεα παιθκια, εφααμε, ιπιαμεν ΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΜΠΑ.
Νομιζω οτι επιβαλλετε να συνεχιστουν οι συναντησεισ και το γοργον και χαρην εχει,
Τωρα ρε Χρυσαθε μου τι να σου πω. Εσυ Ειαεσ Βραβειο Φιλε μου?? Ησουν Μεσα στη Τριαδα (που το τελοσ αλλα Παλε Τριαδα) ?? :lol: :lol:
Ατε Κοπελια.. Αφου ειδετε οτι ειμαι καλλικασ να με Πρενετε μαζι σασ τζινη Αφοα.. Οποιοσ θελει Παρεα πιαννετε με τζαι εννα σιερεστε να ειμαι μαζι σασ.
Ατε κοπελια.. Κανονιστε την επομενη..
Οσο για το Φαι εν Αφικα δισκο να μου φυει .. επια τουσ ουλλουσ μονοσιεπεθκια.. χαχαχααχα :lol:
tsitsios
Full Member

Δημοσίευση από tsitsios »

Γεια σας και απο μενα ρε παιδεια, πραγματικα το χαρηκα προχτες. Ειστε ολοι λεβεντοπαιδα. Μακαρι να μας δινετε η ευκαιρια να το κανουμε πιο τακτικα. Οσο για τους δισκους ........ :D :D :D πραγματικα ελιαμεν τους οπος λεν και στην Παφο
Άβαταρ μέλους
christosth
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από christosth »

;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος christosth την 28 Σεπ 2012, 12:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ολοι οι κυνηγοι ειναι λαγοκυνηγοι και το θηραμα πρεπει ολοι να κατανοησουμε οτι ανηκει σε ολους και σε κανενα. Ολοι το εχουμε δανειστει απο τα παιδια μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”