ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ρε φιλε ασχετα με τη δικη σου ....και δεν ξερω ουτε γω γιατι δεν την καθαρισα ακομα.

πες οτι δεν επεξα φασσα σημερα εγω.
Μιλω με τη λογικη οτι αν σημαδεψεις σωστα και η φασσα ειναι στο κεντρο της νουφεκιας δε θα φαει μονο ενα τυχαιο σκαι στην κκελλε! Θα εχει πολλαπλα τραυματα απο το Νο 10 και θα πεσει σεκκα! Και μιλουμε παντα για 20-25 μετρα.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
Georgios
Full Member

Δημοσίευση από Georgios »

Breda Pegaso έγραψε:Ρε φιλε ασχετα με τη δικη σου ....και δεν ξερω ουτε γω γιατι δεν την καθαρισα ακομα.

πες οτι δεν επεξα φασσα σημερα εγω.
Μιλω με τη λογικη οτι αν σημαδεψεις σωστα και η φασσα ειναι στο κεντρο της νουφεκιας δε θα φαει μονο ενα τυχαιο σκαι στην κκελλε! Θα εχει πολλαπλα τραυματα απο το Νο 10 και θα πεσει σεκκα! Και μιλουμε παντα για 20-25 μετρα.
Εν σχετικο τουτο που λαλεις επειδη πες εφαν την ουλλη την ντουφεκια πολλα λια θα ειναι τα σκαγια τα οποια θα χτυπησουν καιρια σημεια ... Ενεν οπως το δισκο του σκοπευτηριου που οταν η ντουφεκια εν κεντρο ενα γινει 1002 κομματουθκια...
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Tze en 9ria-10ria ta gerima. Dame epezame perdikia sto vouno xame...sta 30 metra me tsok 2 k 6aria...efterougizan xame pws enna psofisoun k evriskan ta kai epetousan kai bye bye!!
Gia na men laloume kai pellares omws...file Breda kame tou aurio mia nekropsia na mas li8ei i aporia!!!
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

vti-chris έγραψε:Tze en 9ria-10ria ta gerima. Dame epezame perdikia sto vouno xame...sta 30 metra me tsok 2 k 6aria...efterougizan xame pws enna psofisoun k evriskan ta kai epetousan kai bye bye!!
Gia na men laloume kai pellares omws...file Breda kame tou aurio mia nekropsia na mas li8ei i aporia!!!
http://kynigi-paradosi.blogspot.com/201 ... st_14.html

για να δεις ποσο δραστικο ειναι το Ν.7 με τον κυλινδρο
axerkwtis

Δημοσίευση από axerkwtis »

σε ολους μας τυχαινουν απιστευτες βολες σε αποσταση..μπορει ναν οι περιπτωσεις μια στο τοσο μπορει κ οχι..εν νομιζω κανενας μας δαμεσα να υπερβαλει για μια τζικλα η για μια φασσα..κ γω ρε φιλε επαιξα μια φασσα πριν 2 εφτομαες με ολυμπια τορντο ταππα 28γρ 10αρι με το 4 τσιοκ κ ι βολη ηταν πανω που 30 μετρα μπορει 35 κ ηταν σεκκα..κεινη την μερα εκαμα τες τουπλε αλλα η αλλη κουτσοφτερη σταναθεμα που εππεσε..μπορει επειδη το οπλο μου εν 30" μπορει ναν καθαρα θεμα τυχης..την φασσα εχαρισα την για να δω που ειχε σκαγια αλλα αν δει το ποστ ο συντροφος και υπαρχει ακομα ας πει που ηβρε σκαγια..οσο για τες βολες αρχισα και πιστευω οι μακρινες βολες εν η δουλεια μου..
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

682 GOLD E έγραψε:
http://kynigi-paradosi.blogspot.com/201 ... st_14.html

για να δεις ποσο δραστικο ειναι το Ν.7 με τον κυλινδρο
Το τράβηξε από τ'αυτιά ο Κυπρίδημος!! 3x7=21 έβγαλε ότι βάζεις 5αρια και χτυπάς φάσες στα 60μ!! Αν ειναι δυνατόν!! Δεν ισχύουν αυτά που λεει. Μιλάμε για καθαρό σκότωμα, όχι μεμονομένα τυχαιρά πουλια.
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

axerkwtis έγραψε:σε ολους μας τυχαινουν απιστευτες βολες σε αποσταση..μπορει ναν οι περιπτωσεις μια στο τοσο μπορει κ οχι..εν νομιζω κανενας μας δαμεσα να υπερβαλει για μια τζικλα η για μια φασσα..κ γω ρε φιλε επαιξα μια φασσα πριν 2 εφτομαες με ολυμπια τορντο ταππα 28γρ 10αρι με το 4 τσιοκ κ ι βολη ηταν πανω που 30 μετρα μπορει 35 κ ηταν σεκκα..κεινη την μερα εκαμα τες τουπλε αλλα η αλλη κουτσοφτερη σταναθεμα που εππεσε..μπορει επειδη το οπλο μου εν 30" μπορει ναν καθαρα θεμα τυχης..την φασσα εχαρισα την για να δω που ειχε σκαγια αλλα αν δει το ποστ ο συντροφος και υπαρχει ακομα ας πει που ηβρε σκαγια..οσο για τες βολες αρχισα και πιστευω οι μακρινες βολες εν η δουλεια μου..
ΟΙ ΜΟΝΟ Ι ΔΙΚΙ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ :lol: :lol: :lol:
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Ρε συναδελφοι μου!

Ξεχαστε τη φασσα που επεξα εγω που δεν νομιζω οτι τα 25 μετρα ειναι υπερβολικη αποσταση.

Απλα η γνωμη μου ειναι αν πεξεις φασσα μεχρι 9-10 νουμερο τουτη την εποχη που επιτρεπεται η τζιηκλα μεχρι τα 20-25 μετρα και η φασσα ειναι στο κεντρο της ντουφεκιας θα πεσει. Τωρα αλλη κουβεντα αν δεν την πιασεις καλα η φαει ενα σκαει πας το φτερο κλπ και πεσει ζωντανη ή δεν πεσει καθολου.

εν τζιαι ειπα οτι πρεπει να πηενουμε στις φασσες με το 10 νο! :)
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
vti-chris
Full Member

Δημοσίευση από vti-chris »

Επιδή το θέμα σηκώνει ανάλυση και είναι και ενδιαφέρον...υπάρχει κανένας που γνωρίζει πόση ενέργεια χρειάζεται ένα σκάι για να διατρήσει τα διάφορα θηράματα?(όχι ενέργεια καταβολής που υπάρχει στα διάφορα site)
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε καμιά μελέτη...βασικά χρειαζόμαστε ένα "μετρητή δύναμης/διάτρησης" για μετρήσεις σε θήραμα και σε τηλεφονικό κατάλογο...από εκεί μπορούμε να έχουμε μια βάση δεδομένων και μπλα μπλα μπλα!!!

Έχω πονοκέφαλο τωρά για να σκεφτώ περισσότερα! :oops: :oops: :oops:
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

vti-chris έγραψε:Επιδή το θέμα σηκώνει ανάλυση και είναι και ενδιαφέρον...υπάρχει κανένας που γνωρίζει πόση ενέργεια χρειάζεται ένα σκάι για να διατρήσει τα διάφορα θηράματα?(όχι ενέργεια καταβολής που υπάρχει στα διάφορα site)
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε καμιά μελέτη...βασικά χρειαζόμαστε ένα "μετρητή δύναμης/διάτρησης" για μετρήσεις σε θήραμα και σε τηλεφονικό κατάλογο...από εκεί μπορούμε να έχουμε μια βάση δεδομένων και μπλα μπλα μπλα!!!

Έχω πονοκέφαλο τωρά για να σκεφτώ περισσότερα! :oops: :oops: :oops:
ρε φιλε καθε νουμερο σκαγιου διατηρει διαφορετικη κινητικη ενεργεια αναλογος του μεγεθους του και αναλογος σε ποια αποσταση βρισκεται! δαμε ο ανθρωπος (κ. Κυπροδημος) εκαμε σου τα κουτσια καθαρισμενα!!! :) δικαιομα του καθενου να πιστευει οτι θελει αλλα εν μπορουμε να μηδενιζουμε τις γνωσεις τετοιων ανθρωπων!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”