μετα απο 1μιση μηνα που κυνηγουσαμε τες φασες κατω απο την μιτη τον χωριανον,,,τελικα μας πειραν χαπαρι πρην καλα καλα ξυμεροσει επερικικλοσαν μας 15 οπλα και δεν αφηναν τα πουλια να μας κοντεψουν,
τελικα εσπασαν τα νευρα μου εκαμα ζε 1 καλιζι ολα αναποδα...κατα τες 9 ενας λαγος τουκ ερκετουν ραμα πανω μου εκατσα εκαμαρονα τον που το ποστο στα 35-40 μετρα περπατιτος μετα επιεν ποζι που ηταν ο Rai πιανω τον τηλεφονω για να τον δει αμπα ζε εν με πιστεφκει μετα!
περνα κανενα 30λεπτο ζε ακουο 2 ζινιους παρεες να ερκουντε ο ενας που απεναντη μου ζε ο αλλος πουπισο μου... ζε εμιλαν ο ενας του αλλου:
"Κυνηγος1" μπλα μπλα μπλα φασες μπλα μπλα μπλα .....μπλα μπλα μπλα
"Κυνηγος2" τον λαο ποθεν τον εφκαλες?
"Κυνηγος1" που ζιαμε πουκατω που ζινο το οχτουι (ακριβος πουκατω που τον Rai δηλαδη) αλλα γαμωτο ειχεν κυνηγο πουπανω, ιδαλιος.....
πρην προλαβει να τελειοσει την κουβεντα του Φκενω νεβριασμενος ποξω που το ποστο ζε βλεπουν με!!!
Εγω: ιδαλιος τι??? Τι ηταν να καμεις ρε καρακιοζη? τελειος την κουβεντα σου....!!!!
εσβισαν ζε οι 2
"κυνηγος1" εεε εεε ιδαλιος ηταν να του πω bye bye!!!
εγω: τραβα φιε ρε εν αντρεπεσε τα μουτρα σου!!!
εν κανει που ειμουν νεβριασμενος που μας επειρεν πρεφα το μισο χωρκο ζε εκατεβικε μας εβρε8ικεν ζε ζινος ο πιλασινηβερσης να με νεβριασει παραπανω!
ε Παβλο ελπειζω να μεν εισουν ζεσυ γιατι κατα που θωρο την σοδεια σου πρεπει να εισουν ζεσυ στην περιοχη
αποτελεσμα 2 φασες ο Rai 7 ζικλες 1 κοραζινο εγω