ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
'petros'

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από 'petros' »

ρε παιδκια ειμαι πανω στο χωρκο και ειναι δηλητηριο. :?
Νομιζω αυριο εν να ειμαστε οπως τη μασκοττα της μισσελιλ ολοι :lol:
φκαινεις εξω να πιεις τσιγαρο και τραβας 2-3 ρουφκιες και μεσα παλι
λογαριαζα να παω πιο ψηλα αλλα εν να μεινω μες το χωριο πουκατω που το πατρικο μου μιας και εκινηθηκαν πολλες απο το πρωι σημερα και μετα τα αυλατζια πανω κατω
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

διαδρομη Λατσια- Πιρκο που τα βουνα Φλασου ποζι μερκες που επιαμε, ΔΕΝ ειδα ουτε 1!!!
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Τζικλες τζαι αγρελια!!.jpg
Σημερα το πρωί με τον φίλο Μαρίνο.
Φυσιγγιο LOUIS SETTER SPECIAL
Κοφκει πολλα , κοφκει τζικλες , μαυρόπουλλους, κοφκει αγρελια φασσες οτι θέλετε... :D

Μακαρι ναν καλα .........τα φουσιεκκουθκια εν πεζουνται, εισαι ένας "καλιτέχνης"ρε ΛΟΥΗ..!!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
pavlos
Full Member
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από pavlos »

ασταματητο ντουφεκιδι σημερα!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

μετα απο 1μιση μηνα που κυνηγουσαμε τες φασες κατω απο την μιτη τον χωριανον,,,τελικα μας πειραν χαπαρι πρην καλα καλα ξυμεροσει επερικικλοσαν μας 15 οπλα και δεν αφηναν τα πουλια να μας κοντεψουν,
τελικα εσπασαν τα νευρα μου εκαμα ζε 1 καλιζι ολα αναποδα...κατα τες 9 ενας λαγος τουκ ερκετουν ραμα πανω μου εκατσα εκαμαρονα τον που το ποστο στα 35-40 μετρα περπατιτος μετα επιεν ποζι που ηταν ο Rai πιανω τον τηλεφονω για να τον δει αμπα ζε εν με πιστεφκει μετα!
περνα κανενα 30λεπτο ζε ακουο 2 ζινιους παρεες να ερκουντε ο ενας που απεναντη μου ζε ο αλλος πουπισο μου... ζε εμιλαν ο ενας του αλλου:
"Κυνηγος1" μπλα μπλα μπλα φασες μπλα μπλα μπλα .....μπλα μπλα μπλα
"Κυνηγος2" τον λαο ποθεν τον εφκαλες?
"Κυνηγος1" που ζιαμε πουκατω που ζινο το οχτουι (ακριβος πουκατω που τον Rai δηλαδη) αλλα γαμωτο ειχεν κυνηγο πουπανω, ιδαλιος.....
πρην προλαβει να τελειοσει την κουβεντα του Φκενω νεβριασμενος ποξω που το ποστο ζε βλεπουν με!!!
Εγω: ιδαλιος τι??? Τι ηταν να καμεις ρε καρακιοζη? τελειος την κουβεντα σου....!!!!
εσβισαν ζε οι 2
"κυνηγος1" εεε εεε ιδαλιος ηταν να του πω bye bye!!!
εγω: τραβα φιε ρε εν αντρεπεσε τα μουτρα σου!!!
εν κανει που ειμουν νεβριασμενος που μας επειρεν πρεφα το μισο χωρκο ζε εκατεβικε μας εβρε8ικεν ζε ζινος ο πιλασινηβερσης να με νεβριασει παραπανω!
ε Παβλο ελπειζω να μεν εισουν ζεσυ γιατι κατα που θωρο την σοδεια σου πρεπει να εισουν ζεσυ στην περιοχη :D

αποτελεσμα 2 φασες ο Rai 7 ζικλες 1 κοραζινο εγω
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ 3 ΠΡΟΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΜΟΝΟ
EPANIEL POWER
Μοδεστος
Full Member

Δημοσίευση από Μοδεστος »

παιδια σημερα ειδα 4 τζικλες επεξα την μια επεσεν κουτσοφτερη τζαι εν την ηβρα...εν πηραζει εφκαλαμεν το πετρελαιο(ενα μονοκαμπινο ξυλα για το τζακι,2 κασιες πορτοκαλια τζαι λεμονια,2 δωδεκαδες αυκα,μια ματσα αγρελια και ενα νεσκαφε...)
Άβαταρ μέλους
GiorgosT
Full Member

Δημοσίευση από GiorgosT »

pavlos έγραψε:ασταματητο ντουφεκιδι σημερα!
πολλι φασσα, μπραβο, η αλαθκιερα τι ρολο παιζει?
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Πιο δυσκολα τα πραματα σημερα...Δεν μπορεσαμε να κυνηγησουμε οπως θελαμε λογω πολλων κυνηγων. Κατι εκαμαμε ομως. Ατομικο αποτελεσμα 10 τζιηκλες, 1 μπεκατσα, 2 ορτυκια και ακομα 1 ορτυκι χαμενο.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Σαββα Μακρι εκαμα το τεστ με το στοχο σημερα που επια κυνηγι
απο τα 15 μετρα στο υψος του ματιου
το κοντακι μου δεν εγινετουν να ηταν καλητερο αποτι ειναι, αρα τη φτει?
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”