ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Giorgoscy
Full Member

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από Giorgoscy »

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε ειβρα που ειχαν το ιδιο οπλο...
:arrow: αστα να πανε μου ειπαν!
Σωτηριε ποιον μοντελλο Beretta εχεις ? Γιατι και εγω κατι καμνο λαθος νομιζω με το onyx pro. Τζιαμε που εδολοφονουν τον νιοβρη τες τρασιηλες τωρα στη τζιηκλα παντες και συρνω αλας
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

686 essential
Άβαταρ μέλους
Giorgoscy
Full Member

η μονη χαρτουτσια που δεν με ενευριασε στες τζιηκλες ειναι η RC2 no8.ρε επιασα νουμερο 10, 9,5 ,11 για τες τζιηκλες και τελικα η μονη που εκαμνεν κατι ηταν η 8 που ειχα μισην κασια που το σκοπευτηριο.τζινο που επαρατηρησα ειναι οτι αμαν εν πολλη κρυαδα κατι παει Χ.αμαν εχει κανονικη θερμοκρασια προς πυρα εν μασιερι.και να πεις οτι εν εδοκιμασα χαρτουτσιες ? πρεπει να εχω 20 διαφορετικα ειδη σπιτι.Αλλα για να ειμαι ειλικρινης η RC αρεσκουν μου πιο πολλα που τες αλλες στο συγκεκριμενον οπλο.
«Τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται ύστερα από το κυνήγι, κατά τη διάρκεια του πολέμου και πριν από τις εκλογές.» - Όττο φον Μπίσμαρκ
sotiris!129

ε φιλε γενικα ποτε εν εβαλα παραπανο που 9 no χαρτουτσια μες το οπλο μου! το 11 - 12 εν αλλας αφου :D
Άβαταρ μέλους
Giorgoscy
Full Member

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε γενικα ποτε εν εβαλα παραπανο που 9 no χαρτουτσια μες το οπλο μου! το 11 - 12 εν αλλας αφου :D
την περασμενη κυριακη εδιαπιστωσα το και εγω.

τζιηνο που θελω τωρα ειναι να δω ποσα γραμμαρια πρεπει να παιζω αμαν εν κρυαδα.
που την αλλην εν εσιει με πουλια γμτ να συρουμεν πολλες να φκαλουμεν συμπερασμα !!!
sotiris!129

ε φιλε τες τελεφτεες 2 εξορμισης εκαμα 2 τριπλε με τες ιδιες χαρτουτσιες tordo εγω εμεινα πολλα ευχαριστιμενος, για τες ζικλες εν οτι πρεπει 8 no νομιζω εν ειμαι σιουρος
ζε τες αλλες τες μαυρες τες mirache νομιζω που τες λαλουν 30 γρ 8νο
elcos
Full Member

Δημοσίευση από elcos »

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε τες τελεφτεες 2 εξορμισης εκαμα 2 τριπλε με τες ιδιες χαρτουτσιες tordo εγω εμεινα πολλα ευχαριστιμενος, για τες ζικλες εν οτι πρεπει 8 no νομιζω εν ειμαι σιουρος
ζε τες αλλες τες μαυρες τες mirache νομιζω που τες λαλουν 30 γρ 8νο
ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΙΡΑΓΕ ΚΑΘΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΛΙΟΝ ΜΙΑΝ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΟΝΙΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ 8 ΕΠΕΞΑ ΕΝΑ ΤΡΙΟΝΙ ΚΑΘΟΝΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΓΕΜΩΣΕΝ Ο ΤΟΠΟΣ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΤΡΥΟΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΛΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΡΙΣΗ ΣΕΚΚΟΝ ΕΦΑΚΚΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΟΥ
sotiris.
Full Member

Δημοσίευση από sotiris. »

ρε παιδια χειμωνα καλοκαιρι πεζουμε με το σιπετο του παπα μου exta baby 28.5 gr μιλουμε εν εσυ να την φαι το πουλι τζε να μεν πεσι σεκος (εξαρτατε βεβαια που θα την φαι)....αλλα και τα mirage 30 gr τζε τζινα το ιδιο
lagomania
Full Member

Δημοσίευση από lagomania »

φιλε για τα baby εμενα η γνωμη μου ειναι οτι δεν ειναι και αξιοπιστα. Εφερεν μου ο ανιψιος που 2 πακετα baby και 2 πακετα σκεετ τα κιτρινα πρωτη κανη βαβυ και 2 σκεετ οπου και να επεζα τις τζικλες με τα baby δεν εσιγκινουνταν με φτερα εφευκαν με τιποτε και ενω με τα σκεετ ιπου θελει ας ηταν επεφτε σεκκα εν εχασα τζικλα ουτε μαυροπουλο με τα σκεετ στο τελος επεζαμεν τα baby του αερα
Άβαταρ μέλους
marinos.a
Site Admin

Δημοσίευση από marinos.a »

Giorgoscy έγραψε:
sotiris!129 έγραψε:ε φιλε γενικα ποτε εν εβαλα παραπανο που 9 no χαρτουτσια μες το οπλο μου! το 11 - 12 εν αλλας αφου :D
την περασμενη κυριακη εδιαπιστωσα το και εγω.

τζιηνο που θελω τωρα ειναι να δω ποσα γραμμαρια πρεπει να παιζω αμαν εν κρυαδα.
που την αλλην εν εσιει με πουλια γμτ να συρουμεν πολλες να φκαλουμεν συμπερασμα !!!
αμα εν κρυαδα δοκιμασε την RC 32 caccia σε 9αρι.
Si vis pacem, para bellum
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”