ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
sotiris!129

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από sotiris!129 »

nature έγραψε:Γεια σου Σωτήρη, να σου πω ρε φίλε τις συγκεκριμένες χαρτούτσιες που χρησιμοποιείς στις φάσσες τις είχες εκτεθειμένες σε ακραίες θερμοκρασίες; Μες το αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο κατά την διάρκεια του ενδημικού, στο σπίτι σε σημείο με πολλή υγρασία, έξω στο υπόγειο εφάν νερά κατά την διάρκεια του κυνηγιού φέτος;

Τα φυσίγγια που χρησιμοποιείς τα μοιράζεσαι με τον Rai; Τα αγοράσατε από το ίδιο μαγαζί, είναι τις ίδιας παρτίδας;
οχι φιλε μου ειναι σπιτι οι χαρτουτσιες καθε 7 μερες παω και πιανω αλλες...1 πακετο ποσο να σε παρει 2 εξορμισεις?εγορασα παραπανω χαρτουτσιες της φασας φετος παρα της ζικλας καθε εφτομα θελω αλλο πακετο!
ο Rai παιζει αλλες χαρτουτσιες εγω αλλες με την ελπιδα να εβρουμε την χαρτουτσια που κοφκει πιο γλιορα ταχα!

Κ.Μιχαλη ειμαι σιγουρος πως την ιδια χαρτουτσια να την παιξουμε με το οπλο σου εν να εχει διατριτικοτιτα ενο με τον δικο μου ελαχιστη! οποτε θελεις να το δοκιμασουμε και να παιξεις και τες φασες σου!
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

miky55 έγραψε:ΜΟΝΟΝ Ο ΧΑΡΗΣ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΠΙΑΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΗΣ ΝΑ ΔΗΣ ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.
Και πριν το κάνεις αυτό, δοκίμασε το όπλο σου στον πίνακα στα 15 μέτρα με τσοκ 1 ή 2. Σημείωσε ένα σταυρό στον πίνακα και πυροβόλησε. Κάνε το 3-4 φορές μέχρι να φανεί το λάθος. Για κάθε 1 ίντζα απόκλιση από το κέντρο του σταυρού, αντιστοιχεί σε 1 χιλιοστό λάθος στο κοντάκι και 8 ίντζες απόκλιση στα 35 μέτρα. Δύο ίντζες λάθος να έχεις σημαίνει 1.5 πόδι εκτός στόχου.

Εάν θέλεις βοήθεια είμαι στην διάθεσή σου.
Σ. Μακρής
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
canis
Full Member

Δημοσίευση από canis »

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα το καιρό που επίεννα με το λάστιχο ρε φίλε :D :D :D

Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κέντρο οι βολές σου.

ρώτησε τη γνώμε και για εμπειρίες από άτομα που έχουν το ίδιο όπλο με εσένα...
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

ΠΙΑΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΣ ΧΑΡΤΟΥΤΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΗΣ ΝΑ ΔΗΣ ΔΙΑΤΡΙΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.
ΕΓΩ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΙΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ, ΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ. ΛΑΛΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΑΛΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΖΙΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ :shock:
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

LOUIS SETTER έγραψε:
ΕΓΩ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ. ΕΙΤΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΟΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ.
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΣΟΥ ΕΧΩ, ΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ. ΛΑΛΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΑΛΕΙΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΑΛΕΙΣ ΤΟ ΤΖΙΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΙΖΕΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ :shock:
Θέλετε να το κανονίσουμε για το Σάββατο το πρωί στο σκοπευτήριο Λεμεσού ?

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

ΚΥΡΙΑΚΟΣ έγραψε:ΤΖΙΤΑΣΤΡΟ ΣΗΜΕΡΑ .
kr 076.jpg
Μπραβο Κυριακο καλος αριθμος για τζιηταστρο!
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

canis έγραψε:Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα το καιρό που επίεννα με το λάστιχο ρε φίλε :D :D :D

Και εγώ πιστεύω ότι δεν είναι κέντρο οι βολές σου.

ρώτησε τη γνώμε και για εμπειρίες από άτομα που έχουν το ίδιο όπλο με εσένα...
ερωτησα ρε φιλε εν θελω να πω τες απαντησεις που πηρα γιατι τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελη μου!!!
ευχαριστω Κ.Μακρη θα το δοκιμασω και θα σε ενιμεροσω...παρολα αυτα το κοντακι νομιζω ειναι οκ γιατι με το ιδιο οπλο παιζω και σκοπεφτιριο και ειμαι υπερευχαριστιμενος, επισης σημερα εσκεφτικα να το καμω μια φαση αλλα εν εβρισκα κατι να το καμω... μια φαση εβουρισεν μια νιφιτσα και εφκικε πανω σε ενα πεφκο στο υψος του ματιου στα 5-6 μετρα απο μενα ζε εστα8ικε πανω σε ενα κλονι ...εγινε σκονι με το 4chock! ΔΕΝ εμεινε τιποτε ουτε νουρος ουτε τιποτε σκονη!
Σαββατο εχει τροοδος εκανονισαμε σουβλες... Λουι Σαββατο τηλεφονικο καταλογο τελος!
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Τι να σου πω ρε φιλέ οι γνώσεις μου εμένα προσωπικά τελειώνουν δαμέ και δεν έχω το χρόνο να αρχίσω να ψάχνω την βιβλιογραφία αφού δεν είναι ούτε το αντικείμενο μου. Πάντως θα ήθελα να δω ένα άρθρο στο περιοδικό για το συγκεκριμένο θέμα και τα μέταλλα τις κάννης ασχέτου εταιρίας........ :)

Στην Ελλάδα έχουν να λένε ότι οι κάννες από τις καραμπίνες της Benelli δεν σκοτώνουν! Ψαξε το αν θες στα αντίστοιχα forum κτλ.
sotiris!129

παρασκευη Sorry!
Άβαταρ μέλους
Rai
Full Member

Δημοσίευση από Rai »

nature έγραψε:Γεια σου Σωτήρη, να σου πω ρε φίλε τις συγκεκριμένες χαρτούτσιες που χρησιμοποιείς στις φάσσες τις είχες εκτεθειμένες σε ακραίες θερμοκρασίες; Μες το αυτοκίνητο κάτω από τον ήλιο κατά την διάρκεια του ενδημικού, στο σπίτι σε σημείο με πολλή υγρασία, έξω στο υπόγειο εφάν νερά κατά την διάρκεια του κυνηγιού φέτος;

Τα φυσίγγια που χρησιμοποιείς τα μοιράζεσαι με τον Rai; Τα αγοράσατε από το ίδιο μαγαζί, είναι τις ίδιας παρτίδας;
ΦΙΛΕ NATURE
META ΑΠΟ ΠΟΛΛΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΨΑΞΗΜΟ ΧΤΕΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ
Β&P F2 LONG RANGE 36GR NO 5
PERCORSO CACCIA 36G NO 5
RC4 SERIE ORO
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΒΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΑΜΦΙΣΒΙΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΦΥΣΙΓΓΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΗΔΗ ΠΟΥ ΧΤΕΣ ΚΑΤΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΩ.
Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΧΤΗΡΗΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΜΕ 2 ΣΚΑΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜAΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΥΣΗΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΛΟΥ.
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΟΡΑ 40 ΕΥΡΟ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.....
ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΣΚΑΓΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΤΑ 15-20 ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ .
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΚΑΓΙΟΥ 5
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rai την 15 Φεβ 2012, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fa i cazzi tuoi
Rais Team
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”