ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
πανικος

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από πανικος »

χθες λια πραματα πηγα μονος αφου κανενας δεν πηγενε για φασσες.
7 τραχηλες 5 τζικλες ετοιμαζοντε για την τσιμινια :D
ο σκυλλιτσα ειναι ιχνηλατης καμια σχεση με φτερωτο :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Full Member

Δημοσίευση από ΚΥΡΙΑΚΟΣ »

sotiris!129 έγραψε:ε 682 ζινη που εβαλα μονη της επαιξα την με το 2 chock 35 γρ victory 5no sta 7 -8 μετρα ερκετουν να κατσι πανω μου με ολη την συνμασια της λεξης, ηταν κοπαι τον 500 ζε ερκουνταν να κατσουν αλλα ο μαλακας ο οδηγος αντι να κατσι πας τον απεναντι πεφκο για να περιμενο να κατσουν ζε οι αλλες ζε με μια χαρτουτσια να πεσουν 5-6 ηρτεν σιου ζε καλα να κατσι πανω μου... καλιο 1 και στο χερι παρα 10 και καρτερι λαλω αφου αν τον αφινα ηταν να με δει ζε να φιουν ουλες :lol: επεσε μες τα ποθκια μου επιτηλαν η κελε του γαιματα! ζε εφτερουζιζε εκαμε με ολογαιματο!
Ε Σωτηρη αν εχει ηλιουι που εν να ξαναπαεις η την τετερτη η την κυριακη πιασε ενα πακεττο κονκορτ 31 ΝΟ 5 και νομιζω εν να δεις διαφορα εχτες οταν εβγαλε ηλιο ειχε τρομαχτικο σκοτωμα .
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

+1000
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
635marios
Full Member

Δημοσίευση από 635marios »

σωτηρη αν τα σκαγια δεν περασαν το πουλι και να φκουν που την αλλη αφου λεσ επαιξεσ τεσ που κοντα πεταξε τεσ χαρτουτσιεσ που παιζεισ και μεν τεσ ξαναβαλησ μεσα στο οπλο σου .στισ αποστασεισ που λεσ τα σκαγια επρεπε να μπουν που την μια και να φκουν που την αλλη.επισεισ ο αριθμοσ των σκαγιων που επλιξαν τα πουλια ειναι πολυ λιγοσ παλε σε σχεση με την αποσταση .εκτοσ και αν δεν εισαι πανω τουσ .εστω ομωσ να μην εισουν πανω τουσ τα σκαγια επρεπε να διαπερασουν τα πουλια .μηπωσ κανεισ λαθωσ εκτυμιση την αποσταση οπωσ κανουν πολλοι αν οχι τοτε πεταξε τεσ και μην τησ ξαναβαλησ μεσ στο οπλο σου .και μην παιζεισ τισ φασσεσ με τεσσερα τσιοκ εστω και αν ειναι στισ αποστασεισ που λεσ .επρεπε το καθε πουλι να εχει ποιο πολλα σκαγια .εγω για να ειμαι ειλικρηνησ τα πουλια τουτα εβληθισαν απο πολυ μεγαλη αποσταση
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

σημερα στη ιδια περιοχη με την κηριακη επεξα 7 αλλα πηρα 4 οι 3 αγνοουνται στους βατους
EPANIEL POWER
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

APOLLON_1 έγραψε:σημερα στη ιδια περιοχη με την κηριακη επεξα 7 αλλα πηρα 4 οι 3 αγνοουνται στους βατους
Εβρεχε?? Εγω εν επηα επειδη εβλεπα νερα..
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
Άβαταρ μέλους
virtualgreek
Moderator

Δημοσίευση από virtualgreek »

Να σας προβληματίσω λίγο ?

Εάν πυροβολήσετε στα 15 μέτρα με τσοκ Νο. 2 πάνω στον πίνακα, η διασπορά σας θα είναι περίπου όσο ένα πορτοκάλι. Στην καλύτερη περίπτωση όσο ένα γρεϊπφρουτ. Φανταστείτε πόση διασπορά έχετε στα 7-8 μέτρα. Επίσης προσπαθήστε να σκεφτείτε τι θα γίνει στο θήραμα εάν δεκτεί μία τέτοια ντουφεκιά.

Καλέ μου φίλε Σωτήρη, δεν είσουν πάνω τους. :-)

Σ.
Πρώτα από όλα πρέπει να είστε Κύριοι στο βουνό, και μετά κυνηγοί...
Άβαταρ μέλους
LOUIS SETTER
Full Member

Δημοσίευση από LOUIS SETTER »

virtualgreek έγραψε:Να σας προβληματίσω λίγο ?

Εάν πυροβολήσετε στα 15 μέτρα με τσοκ Νο. 2 πάνω στον πίνακα, η διασπορά σας θα είναι περίπου όσο ένα πορτοκάλι. Στην καλύτερη περίπτωση όσο ένα γρεϊπφρουτ. Φανταστείτε πόση διασπορά έχετε στα 7-8 μέτρα. Επίσης προσπαθήστε να σκεφτείτε τι θα γίνει στο θήραμα εάν δεκτεί μία τέτοια ντουφεκιά.

Καλέ μου φίλε Σωτήρη, δεν είσουν πάνω τους. :-)

Σ.
ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΡΕΣ. ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΦΑΣΣΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 3 ΣΚΑΓΙΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΤΡΑ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΣΚΑΓΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΦΟΝΙΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ. ΑΤΟΥ Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΟΜΩΣ.
ΙΔΙΟΓΩΜΟΣΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ
Άβαταρ μέλους
682 GOLD E
Full Member

Δημοσίευση από 682 GOLD E »

εγω πιο κλειστο απο 3 τσιοκ εν εβαλα ποτε μ και δεν χρειαζεται πιστευω για ενα κοινο κυνηγο!! την τσαντα δεν τη γεμιζουν ουτε τα κλειστα τσιοκ ουτε οι πυκνες κατανομες!!!
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

Breda Pegaso έγραψε:
APOLLON_1 έγραψε:σημερα στη ιδια περιοχη με την κηριακη επεξα 7 αλλα πηρα 4 οι 3 αγνοουνται στους βατους
Εβρεχε?? Εγω εν επηα επειδη εβλεπα νερα..
ΟΧΙ ΤΠΤ ΝΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣ ΤΙΣ 11 ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ
EPANIEL POWER
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”