ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Captain theodoros

Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012

Δημοσίευση από Captain theodoros »

ΠΑΛΙ ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ !
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>

TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .

https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΛΙΓΑ ΠΟΥΛΙΑ 14 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΧΑΜΕ ΠΟΥΛΙ
EPANIEL POWER
MONO AU-79
Full Member

Δημοσίευση από MONO AU-79 »

Σημερα Λαγια ειδα 3 τζηλες επειασα την μια. Τιποτααααααααααααααααααααα :(
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

12/2/2012 Columba livia
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kypros την 12 Φεβ 2012, 18:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

μπραβο ρε κυπρο πρεπει να το απολαυσες σημερα :)
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε κοπελια ελεος εν να γυρισω το κολοοπλο να παιχτω να δω αν σκοτονει δηλαδη μιλουμε εκαταντισε αιδια η κατασταση ξεκεινο το προι 30gr 8no victory μαυρι πετασεται μια φασα στα 30 μετρα που ενα πευκο η ωρα 6:05 μπαμ και κατω παω ζιαμε ζωντανη ως ζε πας τη κελε ειχε σκαι
αλασω χαρτουτσιες βαλω παλε victory 35 gr 5 no (εχτες επια επιασα europa αλλα επιδη αρκισα και πας το γιλεκο ειχε χαρτουτσιες εβουρισα να παω στο ποστο! τραγικο λα8ος!!! 6:15 ερκουντε 2 φασες η μια καθεται μπροστα μου στα 28 βηματα μετρημενα μπαμ σικονεται και φεφκει αφικεν μου μονο τα φτερα της!!!! περνουν 5 λεπτα 3 φασες που το πλευρο μου γλιφτες με το χωμα 15 μετρα αποσταση πρωτη βολη τιποτεεεε μπαμ δευτερη στα 20-25 φτερα εγεμοσεν το χωραφι η φασα παει!!!! 6:30-6:40 ερκετε μια φακα μου γυρο και επομιζω πας το πευκο σιουρος πως εν να κατσι παλε στα 28 βηματα ...παλε ζιαμε εκατσε μπαααααααααααααααααμμμμμμμμμμμμ παλε φτερα φεφκει μπααααμμμ τιποτε παει ακομαααααα!!!!!!!!!!!! τελικο αποτελεσμα 3 φασες εκρεμασα και 4 ζικλες... αφικα χαμε 3-4 ζικλες και εξιφτερισα 4-5 φασες (αν πατε πουκατω που ζινο τον πεφκο που τα φτερα που εχει εν να νομισετε οτι καπιος εσφαξε ενα γουμα φασες ζε φασα δεν επιασα ζιαμε σημερα)... ελεος ελεος ελεος ελεος :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
και 3 φασες ο Rai
(την 3 φασα που επαιξα ηταν στου θκιαολου την μανα ηταν μεσουρανη ...ετον Rai που ηταν παρων να σας πει ποση αποσταση επιεν να πεσει ομως με σπασμενη γαλατη θεμας!!!)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
KINIGOSS
Full Member

Δημοσίευση από KINIGOSS »

sotiris!129 έγραψε:ε κοπελια ελεος εν να γυρισω το κολοοπλο να παιχτω να δω αν σκοτονει δηλαδη μιλουμε εκαταντισε αιδια η κατασταση ξεκεινο το προι 30gr 8no victory μαυρι πετασεται μια φασα στα 30 μετρα που ενα πευκο η ωρα 6:05 μπαμ και κατω παω ζιαμε ζωντανη ως ζε πας τη κελε ειχε σκαι
αλασω χαρτουτσιες βαλω παλε victory 35 gr 5 no (εχτες επια επιασα europa αλλα επιδη αρκισα και πας το γιλεκο ειχε χαρτουτσιες εβουρισα να παω στο ποστο! τραγικο λα8ος!!! 6:15 ερκουντε 2 φασες η μια καθεται μπροστα μου στα 28 βηματα μετρημενα μπαμ σικονεται και φεφκει αφικεν μου μονο τα φτερα της!!!! περνουν 5 λεπτα 3 φασες που το πλευρο μου γλιφτες με το χωμα 15 μετρα αποσταση πρωτη βολη τιποτεεεε μπαμ δευτερη στα 20-25 φτερα εγεμοσεν το χωραφι η φασα παει!!!! 6:30-6:40 ερκετε μια φακα μου γυρο και επομιζω πας το πευκο σιουρος πως εν να κατσι παλε στα 28 βηματα ...παλε ζιαμε εκατσε μπαααααααααααααααααμμμμμμμμμμμμ παλε φτερα φεφκει μπααααμμμ τιποτε παει ακομαααααα!!!!!!!!!!!! τελικο αποτελεσμα 3 φασες εκρεμασα και 4 ζικλες... αφικα χαμε 3-4 ζικλες και εξιφτερισα 4-5 φασες (αν πατε πουκατω που ζινο τον πεφκο που τα φτερα που εχει εν να νομισετε οτι καπιος εσφαξε ενα γουμα φασες ζε φασα δεν επιασα ζιαμε σημερα)... ελεος ελεος ελεος ελεος :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
και 3 φασες ο Rai
(την 3 φασα που επαιξα ηταν στου θκιαολου την μανα ηταν μεσουρανη ...ετον Rai που ηταν παρων να σας πει ποση αποσταση επιεν να πεσει ομως με σπασμενη γαλατη θεμας!!!)

ρε φιλε πιας το καπνιστιρι και καπνηστο οπλο τα φουσιεκκια και καπνιστου και εσυ περκι πασα κακον ,εν κακον μματιν τουτον
αν εχεις και εφεδρικον οπλον δοκιμασε παρτο τζινο μιαν φοραν να δεις την διαφοραν
KINIGOSS
Full Member

σημμερα 6 τζικλουες ος τες 10 τ πρωι
μετα home σουβλα beers και ανεκδοτα
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε φιλε εχω ενα laurona skeet 5χ5 ααλλα εν φασες γμτ εν θελω να παρω οπλο skeet ζιαμε
+ οτι ειβρα μια φασα φαιμενη που τους αλουπους 300 μετρα που το ποστο μου και ειχα παιξει μια την τεταρτη το απογευμα ζε εφαν την ζε ειδα την που επιενε προς ζινη την κατεφθινση!!!
KINIGOSS
Full Member

sotiris!129 έγραψε:ε φιλε εχω ενα laurona skeet 5χ5 ααλλα εν φασες γμτ εν θελω να παρω οπλο skeet ζιαμε
+ οτι ειβρα μια φασα φαιμενη που τους αλουπους 300 μετρα που το ποστο μου και ειχα παιξει μια την τεταρτη το απογευμα ζε εφαν την ζε ειδα την που επιενε προς ζινη την κατεφθινση!!!
παντος για το skeet οσους εροτησα αν δεις παλια ποστ και δαμεσα αλλα και φιλους μου ειπαν μου οτι με το καταλληλο φυσιγκι καμνει και για φασσες .αλλα οκ εν εδοκιμασα τπτ ακομα,οπος και να εχει περκι τες εβρεις και την επομενη εξορμηση ρε φιλε!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”