ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
- GiorgosT
- Full Member
Re: ΤΖΙΚΛΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2011 - 2012
Εγώ επήγα εχτές τσιθκιαστρο, έπεκσα πάνω σε 6 με 7 πουλιά τα 3 κσιφτερισαν τα 2 έπιασα και τα άλλα καλλιτσια.
είχα και συνάντηση με την Θήρα είχαν στύση πλοκκο και κάπιους εγύρευαν.
είχα και συνάντηση με την Θήρα είχαν στύση πλοκκο και κάπιους εγύρευαν.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
Η θήρα χθές στην Πάφο έπιασε ένα απο τους σεσιμασμένους παρανόμους μέσα στην μόνιμη απαγορευμένη περιοχή στο δάσος Πάφου. Είχαν το όπλο μέσα στο αυτοκίνητο και πρόλαβαν να το ξεστήσουν όταν τους ανέκοψαν. Δέν βρήκαν θηράματα επάνω τους αλλά τους κατηγόρησαν γιατί μετέφεραν το όπλο σε μόνιμη απαγορευμένη περιοχή εκτός της θήκης του.
Προσέχουμε...για να έχουμε
- Laurona
Φιλε μου ο κοσμος δεν λεει οτι δεν γινονται συλληψεις.....ειναι για τιμωριες που διψα.
Εκτος των σαπιων φρουτων της υπηρεσιας και του ουλαμου, υπαρχουν και πολυ καλα ατομα στις ταξεις τους, ομως οταν αυτοι διακινδυνευουν ζωη, περιουσια και οικογενεια για το καθηκον τους ( ελαχιστοι αλλα υπαρχουν) και βλεπουν να την βγαζουν καθαρη οι συλληφθεντες με ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΣΑ και ποινες
ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
Εκτος των σαπιων φρουτων της υπηρεσιας και του ουλαμου, υπαρχουν και πολυ καλα ατομα στις ταξεις τους, ομως οταν αυτοι διακινδυνευουν ζωη, περιουσια και οικογενεια για το καθηκον τους ( ελαχιστοι αλλα υπαρχουν) και βλεπουν να την βγαζουν καθαρη οι συλληφθεντες με ΑΣΤΕΙΑ ΠΟΣΑ και ποινες
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- GiorgosT
- Full Member
+1000Laurona έγραψε:Φιλε μου ο κοσμος δεν λεει οτι δεν γινονται συλληψεις.....ειναι για τιμωριες που διψα.
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
- Nikos
sotiris!129 έγραψε:ε Σαββα εφκαλαν με ρε φιλε![]()
ε phinix εμεις εστηροσαμε την προχτες εν θυληκος ζε οπωτε ετρεσιετουν εν κανει που την εμειριζετουν ο Λακης πουκατω ζε στο υπογειο ζε εκαμε οπως τον πελλο εσορεφκουνταν ζε ουλοι οι κοπροσιλοι της γειτονιας ζε εκατασκινοναν πας την βεραντα μας!
ε Νικο σιουρα οπως ειμουν και εγω τυχερος σημερα ειχε και πουλια που ηταν και αυτα τυχερα...εν ζε ενεβριασα που εν επιασα ακομα 1-2 φασες για το φαι τους αλλα σημερα εκαμα 4 καλιζια τα 2 ηταν σε φαση που επρεπε να καμω double επαιζα την πρωτη επεφτε ζε εγυριζα το οπλο πανω στην 2ρη και εκαμα κατι μαλακιες μιλουμε αδικεολογιτα ειδικα το τελευτεο ηταν τελια ακυρο εφκικαν 2 οπως τες γαλινες ειχα τες δει οτι ερκουνταν και ειμουν σχεδον επομισμενος μπαμ πεφτι η πρωτη ζε γυριζω το οπλο πανω στη 2ρι τελια αρνι γαμοτω ζε επαιξα πουπισω της!!!
το προι εκαμα 1 double πανω σε 4 φασες που ηρταν να κατσουν διπλα που το ποστο μου, 1 την ωρα που εμασιετουν να κατσι ζε 2ρι οπως εμαχουνταν να φιουν οι αλλες που ηταν μαζι της!
Ρε φιλε τυγχαίνουν αυτα, εχασα κι εγω ετσι φασεις όπως πιστεύω και αρκετοί απο την παρεα μας ....
Εγώ εχανα την δευτερη γιατι είχα την εννοια να δω που έπεσε η πρώτη....

Καλημέρα σας
Νίκος Α.
- Koutsofteros
- Full Member
Τούτο με τα παρολίγο double, ειδικά σε φάσσες χαμηλά και κοντά ..εν ισχύει. Έννεν τόσο απλά τα πράματα!
Η πρώτη βολή, ναι είναι εύκολη, γιατί βλέπεις την πορεία της, την ταχύτητα της, μπορεί να επωμίσεις και που μακρυά...ΟΚ.
Μόλις γινεί η βολή όμως, οι άλλες που εν μαζί της αποκλείεται να μεν σικκιρτιστούν, πετούν ακατάστατα, όχι σε ευθεία ώσπου να καταλάβουν τι γίνεται, και αν γινεί πολλά γλήορα η βολή, εν αρκετά δύσκολη, ειδικά αννεν πολλά κοντινή η απόσταση. Καλύτερα να περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, να πιάσει την πορεία της που αποφάσισε, και μετά να κάμεις την βολή σου με σωστό υπολογισμό.
Τούτο που μας ξεγελά, είναι ότι βλέπουμε τα πουλιά πριν, που επετούσαν ομάλά, βλέπουμεν τα και λλίο μετά την βολή που έχουν ήδη πιάσει ξανά ομαλή πορεία..και λέμεν μα ήνταλως την έχασα....Αν εμπορούσαμεν να δούμε replay όμως τις αντιδράσεις του πουλιού μετά την πρώτη ττουφετσια...ήταν ναν πιο λογική η εξήγηση...
Τούτο και φαίνεται σε αρκετά video με κυνήγι Φάσσας...
Η πρώτη βολή, ναι είναι εύκολη, γιατί βλέπεις την πορεία της, την ταχύτητα της, μπορεί να επωμίσεις και που μακρυά...ΟΚ.
Μόλις γινεί η βολή όμως, οι άλλες που εν μαζί της αποκλείεται να μεν σικκιρτιστούν, πετούν ακατάστατα, όχι σε ευθεία ώσπου να καταλάβουν τι γίνεται, και αν γινεί πολλά γλήορα η βολή, εν αρκετά δύσκολη, ειδικά αννεν πολλά κοντινή η απόσταση. Καλύτερα να περιμένεις 2-3 δευτερόλεπτα τουλάχιστον, να πιάσει την πορεία της που αποφάσισε, και μετά να κάμεις την βολή σου με σωστό υπολογισμό.
Τούτο που μας ξεγελά, είναι ότι βλέπουμε τα πουλιά πριν, που επετούσαν ομάλά, βλέπουμεν τα και λλίο μετά την βολή που έχουν ήδη πιάσει ξανά ομαλή πορεία..και λέμεν μα ήνταλως την έχασα....Αν εμπορούσαμεν να δούμε replay όμως τις αντιδράσεις του πουλιού μετά την πρώτη ττουφετσια...ήταν ναν πιο λογική η εξήγηση...

"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
- Captain theodoros
τα πουλια εδω τα εχει κοψει τελειως ο χιονιας .
<<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>>
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
TO ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B .
https://www.facebook.com/groups/326097290747122/
- Anthimos
- Moderator
Koutsofteros έγραψε:Τούτο με τα παρολίγο double, ειδικά σε φάσσες χαμηλά και κοντά ..εν ισχύει. Έννεν τόσο απλά τα πράματα!
Τούτο που μας ξεγελά, είναι ότι βλέπουμε τα πουλιά πριν, που επετούσαν ομάλά, βλέπουμεν τα και λλίο μετά την βολή που έχουν ήδη πιάσει ξανά ομαλή πορεία..και λέμεν μα ήνταλως την έχασα....Αν εμπορούσαμεν να δούμε replay όμως τις αντιδράσεις του πουλιού μετά την πρώτη ττουφετσια...ήταν ναν πιο λογική η εξήγηση...![]()
Εμενα πάλε αμα καλλικωνω ντουμπλε τζαι μουρμουρκουμε τζαι τρωουμε με τα ρουχα μου αντινασσουν μου ένα "...οποιος θέλει τα πολλα χάννει τζαι τα λια.."
Ξερετε ποσες φορες πας το ντουμπλε επειδη σιασιαρω να παιξω δευτερο πουλλι χανω το πρωτο επειδη εν ειδα που εππεσε???

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
- πανικος
Anthimos έγραψε:φιλε ανθιμε εδω και 3 χρονια ελυσα αυτο το προβλημα με το διπλο πεξιμο.επηρα βοηθο μου τον ΦΙΛΟ ΑΣΛΑΝ.Koutsofteros έγραψε:Τούτο με τα παρολίγο double, ειδικά σε φάσσες χαμηλά και κοντά ..εν ισχύει. Έννεν τόσο απλά τα πράματα!
Τούτο που μας ξεγελά, είναι ότι βλέπουμε τα πουλιά πριν, που επετούσαν ομάλά, βλέπουμεν τα και λλίο μετά την βολή που έχουν ήδη πιάσει ξανά ομαλή πορεία..και λέμεν μα ήνταλως την έχασα....Αν εμπορούσαμεν να δούμε replay όμως τις αντιδράσεις του πουλιού μετά την πρώτη ττουφετσια...ήταν ναν πιο λογική η εξήγηση...![]()
ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΖΙΝΟς ΤΖΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΓΩ![]()
Εμενα πάλε αμα καλλικωνω ντουμπλε τζαι μουρμουρκουμε τζαι τρωουμε με τα ρουχα μου αντινασσουν μου ένα "...οποιος θέλει τα πολλα χάννει τζαι τα λια.."
Ξερετε ποσες φορες πας το ντουμπλε επειδη σιασιαρω να παιξω δευτερο πουλλι χανω το πρωτο επειδη εν ειδα που εππεσε???![]()
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
- Anthimos
- Moderator
Ε !!! Αμαν έχεις Ασλαν φιλε......εμεις εν εχουμε παιζουμεν την μια την σιουρη , εψηλώσαν τζαι οι φαρραες..

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!