ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

dimitris savva

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από dimitris savva »

εχω και εγω πανω που 100 ιστοριες που λαγους που επαιξα και αλλους που εκαλληκωσα αλλα δεν ξερω πια απο ολες να σας γραψω. :geek: αλλα ολες τις θυμάμε.
sotiris!129

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

φιλε Δημητρη αν και ειμαι φανατικος πουλαρης και τον λαγο μονο αν βρεθει μες την στρατα μου και καταφερει ο σκυλος να τον φκαλει θα τον παιξω οφειλο να παραδεχτω πως αυτη ειναι η μαγεια του κυνηγιου του λαγου καβαλα με σκυλο!
το περτιζι σιγουρα εχει παιξιματα που δεν τα ξεχανεις εφκολα αλλα παλε αμαν στιβαστουν πολλα ξεχανεις τα, θιμουμε ζε καλιζια πρην 4-5 χρονια πανω σε περτικους θυμουμε ζε αλλους πολους που επαιξα αλλα οχι ολους ενο οι λαγοι χαραζουνται βαθια μεσα στην μνημη και αυτο κανει το κυνηγι τους μοναδικο!
axerkwtis

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από axerkwtis »

ωραιο θεμα..!θα μοιραστω εμπειρια οταν ειμουν βουρκατορας που τοτε πραγματικα ειχε περισσοτερο θηραμα και θυμαμαι πολλα περιστατικα απο τις εξορμησεις με τον παπα μου και τουσ θειους μου..
εξορμησαμε στην περιοχη Κουκα ειμασταν πολλα μεγαλη παρεα οπλα θα ηταν συνολο 10 κ 15 περιπου ατομα..πειραγματα πολλα στο ξεκινημα κ αμαν εξημερωσε ο θεος ξεκινησαμε πανια..ο ενας της παρεας ειχε οπλο μοναρι..εκαμε μια βολη σε λαο πολλα μακρινο εκοψε τ τα ποδια τ επηε να τον πιασει και τον επεριμεναμε..τελικα επηε ενας αλλος επαιξε τον π πανω και επιασε τον..φωναζει του γνωστου του ο θειος μου ελα κατω και μεν συζητας εμεις εν να πιασουμε παλε..(οποτε το ελεε εγινετουν παντα επιαναμε)..εσυνεχισαμε πανια κ δεν εβρισκαμε τιποτε απογοητευτηκαμε ουλλοι μας επερασε πολυ ωρα...εκοντεψαμε σε μιαν μεγαλη σχοινια πανω σε μια δομη ενος αμπελιου..οπως εκοντεφκαμε φρρρρρρ 2 περτιτζια μπαμ μπαμ κατω και επεριμεναμε τους σιηλλους να τα φερουν..ηρταν οι σιηλλοι πισω εμεις κουβεντες κοντα στην σχοινια και βλεπεις τους σιηλλους να φακκουν γυρω της σχοινιας δεν εμπαιναν μεσα αν δεν επιαναν εντολη..εμεις εσυνεχισαμε συζητηση μα εν δυνατον ειμαστε δαμε τοση ωρα εν τους περτικους αλοπως που μυριζοντε ακομα..στα πολλα λεμε του θειου μου πε τους να μπουν μεσα να δουμε..οπως επηε να τους πει μεσα μανα μου φεφκει ενα πουλαρι ειμασταν κ πεταλλο εκαμε δεξια μπαμ μπαμ μπαμ ο λαος επηενε τελευταιος ο αρφος του παπα μου ο μιτσης πιανει τον..χαρες παναιρκα ουλλοι μας αλλα εν εβρισκαμε το λαο επηε που κατω που την δομη και δεν τον εβλεπαμε..ειδε τον ενας της παρεας επαιξε τον που πανω για να μας γελασει αλλα ειδαμεν τον με αποτελεσμα να του πει ο θειος πιαστον πιεννε στο αυτοκινητο και εν συνεχιζεις μαζι μας..εσυνεχισαμε και ειμασταν στην συγκεκριμενη σχοινια..που την ωρα που επαιξαμε τα περτιτζια ως την ωρα με τον λαο και τον παρεα που εκαμε την μαλακια θα επερασαν 20 λεπτα..ξαναερχοντε οι σιηλλοι πισω τζιαμε που ειμουν εγω ο τζιηρης μου και ο θειος μου στην μεση του πεταλλου και ξεκινησε η καλη μας μια θυληκια ζαρι που τουτη ηρτε που τα κατεχομενα και καταφερε ο θειος και επιασε..εκαμε ενα γυρω της σχοινιας κ εγυρισε πανω στον θειο μου σαν πως κ ελεε του πε μου να μπω...τζιαμε ο τζιηρης μου λεει του εν γινεται εν η καλη μας εν να ξεκινησουμε να μεν τησ εχουμε εμπιστοσυνη..πε της να μπει..μεσα μανα μου μπαινει κ ακουες πως κατι εμουνταρε και εκαμνε επιθεση καμποσους κατσιαρισμους φκαινει εξω εκρατε μιαν λαϊνα στο στομα..ηταν αγκαστρωμενη ειχε μεσα 2...κεινη την μερα εν την ξεχανω..τοσο περπατημα τοσο κακο και ουλλο μας το τζινι ηταν μια σχοινια 2 λαοι 2 περτιτζια...
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member
Δημοσιεύσεις: 237
Εγγραφή: 21 Σεπ 2011, 14:07

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Ήταν πριν 6-7 χρόνια... σε μια παγανιά που απομακρύνθηκα που την παρεά...τζαι σε κάποια φάση εκοντοσυνάκτηκε μου ένας σιήλλος με καμπανούϊ, που προφανώς κάποιος τον εγκατέλειψε στο βουνό ή εχάθηκε. Ήταν πρώτη μέρα, εγώ σιήλλο δεν είχα.
Εβούραν με πουπίσω, εν του έδωσα σημμασία....
Σε ένα βουνουϊ με πέτρες, άκουσα περτίτζια να κακκαρίζουν. και ξεκίνησα να πάω..
Ήταν κρεμμός που έπρεπε να κοντέψω με τέθκοιο τρόπο, να μεν με ακούσουν να χαθούν.... Έπρεπε όταν σηκωστούν να είμαι πολλά κοντά αν θα εμπόρουσα να πιάσω κάτι...Ο σιήλλος όμως πισω μου, ντιγκ ντιγκ με το καμπανούϊ να λαλεί στα περτίτζια "ερκούμαστεν"..ΕΓΥΡΙΣΕΝ ΜΟΥ!
Επροσπάθησα να τον θκιώξω, τίποτε... Τελικά, έφκαλα του το κολανούϊ με το καμπανούϊ, έβαλα το στην τσιέπη μου, και συνέχισα, με τον σιήλλο μες τα πόθκια μου....Έτσι εκατάφερα εκόντεψα στα πουλιά, τζαι όταν εσηκωστήκαν, εφύαν σχεδόν που μες τα πόθκια μου!
Επειδή ήμουν έτοιμος, και ήταν και κόντά ετούπλαρα τα...και εχάρηκα το πολλά, γιατί ως εκείνη την ώρα δεν είχα πιάσει τίποτε! Μόλις έκατσε η αδρεναλίνη, παρατηρώ να δω που εν ο σιήλλος, πέρκι πάει να φέρει τζαι κανένα.....
Χασιμιός ο παρέας...εγίνηκε Καρλ Λούης......
Έτσι εκατάλαβα τζαι τον λόγο που εβρέθηκε μόνος του στο βουνό..........
Όσο για το κολανούϊν με το καμπανούϊ.....έμεινε μας μες την τσιέπη :roll:

:lol: :lol: :lol:
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso
Δημοσιεύσεις: 2085
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2010, 11:31

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Να σας πω τζιαι γω μιαν ιστορια απο τα παλια πριν 12 χρονια περιπου.

Ηταν 2η Κυριακη και εξορμησαμε μαζι με τον πατερα μου. Παντα αρεσκε μου τζιαι απολαμβανα τις εξορμησεις μαζι του τζιαι να μεν επαιζαμε τιποτε. Τωρα παρακαλω τον να ερτει να παμε κανενα γυρο. Παει καποτε περιπατο. Τελος παντον επηαμε για λαο. Σε περιοχη με πυκνα ρασια. Εν το μεταξυ τοτε ειχαμε ενα φλοπερ και ενα 12αρι. Εγω πρεπει να ημουν πας τα 17. Εγω επιανα του το 12αρι. Ομολογω οτι επαιζε αρκετα θηραματα με το φλοπερ. Κατα τις 7 ειμασταν πανω σε μια καρα σηκωνεται ο λαος 5 μετρα που μενα ο σκυλος πισω του σημαθκιαζω ο παπας μου μπροστα μου, σημαθκιαζει ο παπας μου ημουν μπροστα του εγω, στο τελος εκλωσε μεσ τα ρασια τζιαι οταν τον εξαναδαμε ηταν πολλα μακρια...
Εγινηκε 10 η ωρα δεν εσυραμε σιεπεθκια. Ειπαμε να αλλαξουμε τοπο και να παμε σε ενα τοπο που μου ειπε ο πατερας μου οτι τον πιανει. Ηταν ενας χωματοδρομος και απο κατω πυκνα και ψηλα ρασια που σε εχωναν και ειχε και κλιση το εδαφος. Επρεπε να μπει ενας με το σκυλο μεσα και ενας να καρτερα στο δρομο. Λαλει μου ο παπας μου δωσμου εμενα το οπλο τζιαι πιασ το φλοπερ και εμπα με το σκυλο μεσα.
Εγω λαλω του: Οι θα μπω εγω με το οπλο για να τον παιξω! (αφου τα ρασια εχωναμε αλλα ηταν να τον παιξω! :lol: ) Εμεινε στο δρομο ο πατερας μου με το φλοπερ. Τελος παντων μπενω μεσα μετα που καμια 30αρκα μετρα ακουω δεξια μου που τον οχτο ενα φατ... εκαταλαβα οτι εν λαος. Και δεν εβλεπα τιποτε μονο ρασια και αγκαθκια. Σε λιο σεπεθκιες δεν ακουω, ακουω μονο φωνες τζιαι συγκεκριμενα: Αφου ειπα σου να μου δωκεις το οπλο τα γεριμα! :oops: . Ο λαος εφκηκε 10-15 μετρα στο δρομο μπροστα που τον παπα μου. Επωμισε ετραβαν τις σκανδαλες και δεν επεζε το φλοπερ. Και δεν ηταν ασφαλισμενο. Πρεπει κατι να εγινε και δεν οπλισε (υπο κανονικες συνθηκες τα Magnum 19gr No6 RC θα του εφκαλαν τρυπα!)...Ετρωε που πανω του ο πατερας. :) . Εγω μαλλον αρχισα να καταλαμβενω οτι εκαμα λαθος τελικα....!
Τελικα δεν επαιξαμε τιποτε τζινη την μερα ειχαμε 2 λαγους απαικτους που με λιγη τυχη θα τους επιαναμε και τους 2. Ασχετα με τη καρπωση για μενα ειναι αξεχαστη εμπειρια τζινη η εξορμηση με τον πατερα μου.
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

παντα εθεορουσα τον εαυτο μου καλο σκοπευτη δυσκολα καλικονω γενικα στο κυνηγι, σπανια επομιζω πανω σε οριακο θηραμα για να μεν προκαλεσω κανενα επιπολεο τραβμα και στο τελος να μεν πιασω το πουλι και αυτο να παιθανει καπου μακρια αδικα!
παρολα αυτα εδω και χρονια εδιαπιστοσα πως στες φασες/τριγονια εχω ενα μεγαλο προβλημα...οσο κοντα και να ενει οτι και αν κανω παντα καλικονω τα μιλουμε για ασχημα καλιζια... σε εξορμισης που επρεπε να κρατω 6-7 πουλια επιανα 1-2-3 και αυτο με εκανε να ειμαι λατρης αυτου του ειδους σε θηραμα! φετος πρωτη κυριακη επρεπε να κρατω 7 φασες επιασα μονω 2 για να καταλαβεται!
γιαυτο αποφασισα να παω στα φιλικουτουνια που εχουν πανομιοτιπο τροπο πεταγματος και σχημα 8/9 πουλια επιασα τα...ρε γαμοτω κατι παει λαθος λαλο, σε μια προσφατη εξορμιση για ζικλες εκοψα τες φασες επρεπε να κρατω 6-8 πουλια επιασα μονο 1! τελικα ανακαλιψα πως πολι απλαα ειναι τοσο μεγαλος ο ποθος μου για αυτο το Θηραμα που που μολις το δω να ερκετε ετσι οπως το παλαβο πανω μου αχονουμε σηκονουμε γλιορα πανω που το ποστο με αποτελεσμα το πουλι να με δει ζε να κλοσει και εγω αντι να παιξω πανω του εβαλα και 2 μετρα προστοχεφση σαμπος ζε εν ζικλα που να παιξω...(ο luis setter ηταν παρων σε μια τετια εξορμιση επιασε 2 φασες ζε εστεκεν πουπισω μου)
τελικα παμε μια εξωρμιση με τον Rai ... οι φασες παλε παρων εγω αποφασισμενος, θα γεμοσω την τσεντα σημερα!!!
ειχα βρει και ενα κενουριο κατσιμο και ξεκεινω να παω...
στην διαδρομη για το ποστο μου ενα κοπαδη καμια 500-700 φασες συνεφω εκατσαν 100 μετρα που το ποστο μου και μεχρι να κοντεψω εσικοστικαν ζε εκατσαν ακριβος στους πεφκους που ηταν να παω να κατσω πουκατω να τες καρτερω νευριασμενος που ακρισα μονο 2 λεπτα μπενω μεσα στον ποταμο για να μεν φενουμε και σιγα σιγα τες πλισιαζα ξαφνικα φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ σικονεται το νεφος φακουν ενα γιρο και ερκουντε που πανω μου ψιλα ομως 6-7 πουλια που ηταν πιο χαμιλα μπαμ πεφτι η 1τη εν επαιξα δευτερι χαρτουτσια! παω πιανω την ολο χαρα προχορω να παω στο ποστο φεφκει ακομα 1 που την πισω μερια του πεφκου μπαμ στα 30 μετρα εκαμα την ματσα!!! εκρατουσα 2 πουλια και η χαρα μου μεγαλη οι φασες παντου ομως δεν μου εδοκαν αλλο chance μια φαση βλεπω πανω σε ενα ξεροβουνι ειχε ενα πεφκο στους προποδες στα 400 μετρα απο μενα και εκατσαν πανω καμια 40-60 φασες... περιμενω 10 λεπτα τιποτε ζιαμε,15 λεπτα -20-30 ζιαμε εν εφιαν ... ατε λαλο θα παω και κανει! ξεκεινω παω που την πισω μερια φκενω πανω στο λοφο οπως τον κατο! σικονω λιο την κελε μου βλεπω την μουτι του πεφκου επομιζω και προχορω επομισμενος "η πρωτη που θα δω θα πεσει" τελικα ετσι και εγινε βλεπω 1 μπαμ πεφτει οι αλλες εφιαν πουπισω και εν τους εσυρα" παω ζιαμε 3 φασες χαμε :lol: οι 2 κουτσοφτερες γαμωτο και 1 μια εξανασικοστικε και εφιεν μου σαν την εγιρεφκα ερκετε αλλο 1 εκατσε πας τον ιδιο πεφκο :lol: :lol: :lol: σικονεται μπαμ ζε ζινη κατω στα 35-40 μετρα :lol: :lol: εκαμα τες 5 επετουν που την χαρα μου δεν ειχα γιριση το οπλο πανω σε φασα ζε να μεν πεσει :D ξεκεινω να στραφω πισω γιατι ερκεψε να βρεχει και εκρατουν 5 πουλια εν ε8ελα να ειμουν αχαριστος...σταματω να δισω τα αρβιλα και αφινο το οπλο μεσα στα ποδια μου... ερκουντε 4 φασες ραμα πανω μου τελεια χαμιλα 2 χαρτουτσιες επρεπε να πεσουν οι 3ς λαλο! καρτερω τες να φκουν πουπανω μου αρπασω το οπλο μπαμ μπαμ 2 καλιζια ολοχρυσα!!!!! :lol: :lol: :lol: ετσι ετελειοσε ζε ζινι η εξορμιση με 2 υπεροχα καλιζια :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona
Δημοσιεύσεις: 2609
Εγγραφή: 06 Μαρ 2010, 15:42

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από Laurona »

Λοιπον να σας πω και γω μια ιστορια με πρωταγωνιστη τον παππου μου, και μενα μικρος ακομα, κοντα στα 13-14 βουρκατορα.

Ο παππους οπως ξαναειπα ειναι ο παραδοσιακος Κυνηγος, με την φυσιγγιοθηκη, μιαν απλη παραλλαγη, τα φουσιεκκια πανω στην ζωνη, οπως κατσουν, αγιωμενα - πρασινα απο τον καιρο που ειναι εκει, ο γνωστης της φυσης και του θηραματος και που δεν πηγαινει πουθενα αλλου εκτος απ τον τοπο του που εμαθε και ξερει παθκια παθκια.

Ο παππους εχει το χαρισμα να θωρει του λαγους χαμε, αλλα και να ξερει που ακριβως θα τον βρει, ειδικοτερα στον τοπο που γεννηθηκε και μεγαλωσε.

Ξεκινησαμε πανια, εγω και ο παππους, αφου εγω δεν εφευγα απο κοντα του Σαββατοκυριακα και καλοκαιρια( με αναγιαωσαν μεχρι που πηγα δημοτικο), οπως παντα καθυστερημενα, αφου προηγειτουν παντα το κοπαιν και το γαλεμα και μετα το κυνηγι.

Βρηκαμε τον Θειο και τον παπα μου στο υψος μιας πλαγια, που κατηφοριζε σε ενα αποτομο αρκατζι, οπου η απεναντι μας πλευρα εβλεπε καταλιακα και εκει βρισκονταν ψηλα ο Θειος μου και πιο χαμηλα ο παπας μου με τον αλλον μου αρφο.

Οπως τους βλεπουμε απο απενταντι , φωναζει ο παππους στον Θειο μου, περισσοτερο μαλλον διαταζει τον με την σιγουρια που χε η φωνη του.....Ρε Γιαννο......κατεβα πιο κατω, θωρεις την σσοινια τζιε εν τζιμεσα Γιε μου....


Εγω διπλα του κολλημενος, να του λαλω Παππου βαλε τουτην την χαρτουτσιαν και εν μακρυα.....νεαρος και εγω εντελως μανιακος, ειμουν υπευθυνος να του ετοιμαζω την βουρκουν που κρατουσα με τα φαγια, το θηραμα και να του δημιουργω πονοκεφαλο για τες χαρτουτσιες :lol:

Παει ο Θειος μου....μολις νεκατωνει την σιοινια, καμνει πουτο πλευρον ο κουμπαρος και παει αντιθετην πορεια......σικωνει ο παππους το οπλο ( γυρω στα 50-60 μετρα αποσταση)....βαλει του ομπρος και μπαμ.....κοφκουνται τα ποθκια του κουμπαρου και παει και κρυφκει μεσα σε μια τριμυθουα,,,, καμιαν εκατοστη μετρα πιο χαμηλα, και πιο κοντα στον παπα μου.

Φωναζει ο ππαππους του παπα μου, Χριστακη εν τζιαμε, παενε, και βαλει καιτες φωνες τυου Θκειου μου να κοντεψει.

Η τρεμυθουα ηταν χαζιριν παστον χωματοδρομον, καμιαν 20 μετρα πιο ψηλα, πασ τον οκτον, ενα αυτοκινητο που ειδεν την φασην σταματα και μαχουνται να στησουν οπλα.....

Ο παπασ και ο θειος μου ειναι ηδη εκει....πετασσετε ο κουμπαρος...μπαμ.... επιαμεν τον....

Μια απ τισ πολλεσ φορεσ που ο παππους μας εδειξεν την εμπειριαν του :)

Ποσεσ και ποσεσ φορεσ στρεφουμαστουν ακαπνοι , και επεζεν τον λαο χαμε 100 μετρα που το αυτοκινητο......ποσα και ποσα μου εμαθε και μου διδαξε

Ευχαριστω για ολα παππου μου, να σε εχει ο Θεος καλα.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
HUNTER
Full Member
Δημοσιεύσεις: 311
Εγγραφή: 27 Σεπ 2010, 10:43

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από HUNTER »

Ορεος ο Παππους Λαουρονα :)
ttoppouzis
Full Member
Δημοσιεύσεις: 107
Εγγραφή: 08 Ιαν 2012, 19:38

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από ttoppouzis »

Laurona έγραψε:Λοιπον να σας πω και γω μια ιστορια με πρωταγωνιστη τον παππου μου, και μενα μικρος ακομα, κοντα στα 13-14 βουρκατορα.

Ο παππους οπως ξαναειπα ειναι ο παραδοσιακος Κυνηγος, με την φυσιγγιοθηκη, μιαν απλη παραλλαγη, τα φουσιεκκια πανω στην ζωνη, οπως κατσουν, αγιωμενα - πρασινα απο τον καιρο που ειναι εκει, ο γνωστης της φυσης και του θηραματος και που δεν πηγαινει πουθενα αλλου εκτος απ τον τοπο του που εμαθε και ξερει παθκια παθκια.

Ο παππους εχει το χαρισμα να θωρει του λαγους χαμε, αλλα και να ξερει που ακριβως θα τον βρει, ειδικοτερα στον τοπο που γεννηθηκε και μεγαλωσε.

Ξεκινησαμε πανια, εγω και ο παππους, αφου εγω δεν εφευγα απο κοντα του Σαββατοκυριακα και καλοκαιρια( με αναγιαωσαν μεχρι που πηγα δημοτικο), οπως παντα καθυστερημενα, αφου προηγειτουν παντα το κοπαιν και το γαλεμα και μετα το κυνηγι.

Βρηκαμε τον Θειο και τον παπα μου στο υψος μιας πλαγια, που κατηφοριζε σε ενα αποτομο αρκατζι, οπου η απεναντι μας πλευρα εβλεπε καταλιακα και εκει βρισκονταν ψηλα ο Θειος μου και πιο χαμηλα ο παπας μου με τον αλλον μου αρφο.

Οπως τους βλεπουμε απο απενταντι , φωναζει ο παππους στον Θειο μου, περισσοτερο μαλλον διαταζει τον με την σιγουρια που χε η φωνη του.....Ρε Γιαννο......κατεβα πιο κατω, θωρεις την σσοινια τζιε εν τζιμεσα Γιε μου....


Εγω διπλα του κολλημενος, να του λαλω Παππου βαλε τουτην την χαρτουτσιαν και εν μακρυα.....νεαρος και εγω εντελως μανιακος, ειμουν υπευθυνος να του ετοιμαζω την βουρκουν που κρατουσα με τα φαγια, το θηραμα και να του δημιουργω πονοκεφαλο για τες χαρτουτσιες :lol:

Παει ο Θειος μου....μολις νεκατωνει την σιοινια, καμνει πουτο πλευρον ο κουμπαρος και παει αντιθετην πορεια......σικωνει ο παππους το οπλο ( γυρω στα 50-60 μετρα αποσταση)....βαλει του ομπρος και μπαμ.....κοφκουνται τα ποθκια του κουμπαρου και παει και κρυφκει μεσα σε μια τριμυθουα,,,, καμιαν εκατοστη μετρα πιο χαμηλα, και πιο κοντα στον παπα μου.

Φωναζει ο ππαππους του παπα μου, Χριστακη εν τζιαμε, παενε, και βαλει καιτες φωνες τυου Θκειου μου να κοντεψει.

Η τρεμυθουα ηταν χαζιριν παστον χωματοδρομον, καμιαν 20 μετρα πιο ψηλα, πασ τον οκτον, ενα αυτοκινητο που ειδεν την φασην σταματα και μαχουνται να στησουν οπλα.....

Ο παπασ και ο θειος μου ειναι ηδη εκει....πετασσετε ο κουμπαρος...μπαμ.... επιαμεν τον....

Μια απ τισ πολλεσ φορεσ που ο παππους μας εδειξεν την εμπειριαν του :)

Ποσεσ και ποσεσ φορεσ στρεφουμαστουν ακαπνοι , και επεζεν τον λαο χαμε 100 μετρα που το αυτοκινητο......ποσα και ποσα μου εμαθε και μου διδαξε

Ευχαριστω για ολα παππου μου, να σε εχει ο Θεος καλα.

ο παπους εν like+10000
Το μονο που χρειάζετε είναι να βάλεις το χέρι πίσω απο τους εξωλκείς! Σκέψου το γίνεται!
Άβαταρ μέλους
'petros'
Δημοσιεύσεις: 990
Εγγραφή: 10 Αύγ 2011, 13:52
Τοποθεσία: Λευκωσια

Re: ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Δημοσίευση από 'petros' »

....Ποσες και ποσες φορες στρεφουμαστουν ακαπνοι , και επεζεν τον λαο χαμε 100 μετρα που το αυτοκινητο...
Ρε χρυσανθε τουτο παθενουμεν το ολοι σχεδον ητε περτικο ητε λαο :) . Εν τουτες οι αναμνησεις που μας μενουν να θυμομαστε και να τες λεμε και εμεις με τη σειρα μας ...και εμας να μας αφηγουντε τα παιδια και τα εγγονια μας ;)
«Για να είσαι κυνηγός … δεν αρκεί να διαθέτεις άδεια, όπλο και σκύλο … αλλά κυρίως σεβασμό, συνείδηση και γνώση για την φύση»
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”