EVANTHIS LOIZOU έγραψε:Καλησπερα και σε σενα Δημητρη
ΔΕν μου λες? Ρωτησες αυτο το πραγμα καμμια φορα τον Λακη τον Ψημολοφιτη η τον Προκοπη τον Γαβριηλιδη?
Αν ναι τι απαντηση σου εδωσαν?
Το λοιπόν, ερώτησα τον Προκόπη εγώ ρε παιδιά. Εμεινα πραγματικά έκπληκτος με την απάντηση που μου έδωσε!!!
"Ούλα το ίδιο πράμα είναι.. " Επίσης τον ρώτησα και την διαφορά της σειράς "Gem" από τις άλλες και μου απαντά πάλε " Ε οι GEM εβάλαμε τους πιο ωραίο πακέτο, και πουλάμε τες 20% πιο άκριβα - μαρκετινγ"
Παιδιά πραγματικά ήταν να φύει η κελλέ μου, τόσο απο τις απαντήσεις όσο και απο τον ψύχραιμο τρόπο που μου απάνταν!! επερήμενα να μου πεί μυστικά και αλήθειες κρυμμένες για δεκαετίες και τελικά .....!!!
Στην αρχή δεν ήθελα να τον πιστέψω, και λαλώ εε φυλάει τα για τον εαυτό του. Στην πορεία κατάλαβα ότι έχει δίκαιο - και ακόμα να μην έχει δίκαιο, σε προηγούμενο πόστ είχα πεί ότι ακόμα και να παίζει ρόλο είναι αμελητέος!\
(α) Ψυχολογία
(β) Σωστή εφαρμογή
(γ) Σωστή Επώμηση
(δ) Σωστή επιλογή μεγέθους σκαγιού για το Θήραμα
(ε) Σωστή αξιολόγηση/υπολογισμός απόστασης του Θηράματος
(ζ) Σωστή σκόπευση
εεε.. γμτ! Αμαν τα βελτιώσεις τουτα ούλα, μετά ασχολήθου και με την πυρίτιδα!!!
Κάτι σημαντικό για τις ταχύτητες - διαφορά στην ταχύτητα φυσιγγιου σημαίνει διαφορετική προσκόπευση. Παλιά είχα μάθει με αργές χαρτούτσιες, και όταν άλλαξα σε κάτι γρηγορότερες, έπεζα μπροστά. Εξιφτέριζα, επέφταν και κουτσόφτερα, κτλ, ηταν η πυρίτιδα ή λάθος στην προσόπευση μου?!?
Ακριβώς όπως το είπε ο Ευάνθης, πρέπει να θέλεις να δείς την αλήθεια για να την καταλαβεις!! Αμαν έν θέλεις, παρέτα! Ξέρω, αναθεωρούμε τα πάντα σε τούτο το τομέα, αλλά αυτό σημαίνει πρόοδος!! Εκτός αν επιμένουμε στην πισινη!!!!