φυσιγγια για αυριο
-
- Full Member
Re: φυσιγγια για αυριο
φιλε lefkie σε ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες και για την ακριβεια της απαντησης σου
- Nikos
Μας κάλυψες πλήρωςLEFKIOS έγραψε:Στα Λεύκαρα που θα κυνηγίσης μεχρι τις 9 το πρωί θα εχει υγρασία 70-75 , με νότιο άνεμο. Το σίγουρο είναι να μην χρησιμοποιήσης γρίγορα φυσίγγια η φυσίγγια ξηρου καιρού. Εγω σου προτείνω 32γρνο9 Ολυμπια συπερ σκεετ (πορτοκαλια), 32γρ τορδο ολυμπια, 32γρν9 σκεετ κιτρινη βικτορη. Επειδή το οπλο σου είναι βαρετό με ανοικτους αυλούς δεν θα εχειs κανένα προβλημα με τα 32γρ.Αν θέλεις και ένα με λιγοτερα γραμμάρια τότε το ολυμπια competition 28grno9, η το30γρ tiger της extra κατα προτείμηση μετα που θα ξημερώση καλα. Καλο κυνηγι.markiller έγραψε:φιλοι μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την ανταποκριση και ζητω συγνωμη για την παραληψη μου να αναφερω περισσοτερα στοιχεια, κυνηγω με miroku mk70 sporting me 18,7 kannes 3,500kg kai tha kinigiso lefkara dld imioreina.

-
- Full Member
φιλε λεφκιε σιμβουλευσες το φιλο για καιρο με υγρασια και του προτηνες την ολυμπια συπερ σκητ 32γρ. 9 πορτοκαλια.στην λιστα που εχης πιο παλια την ηχεσ για ξηρο καιρο και ο ολυμπια επισησ στο βιβλιο του το ιδιο κανη.........προσωπικα μπερδευτικα!!!! τελικα τι φυσιγγιο ηνε αφτο?πιο παλια εγω την επεζα προινα με εκσερετικα αποτελεσματα.μολις εβραζε ο καιρος την σταματουσα.........απο υγρασιες δεν ηξερα τοτε!!Nikos έγραψε:Μας κάλυψες πλήρωςLEFKIOS έγραψε:Στα Λεύκαρα που θα κυνηγίσης μεχρι τις 9 το πρωί θα εχει υγρασία 70-75 , με νότιο άνεμο. Το σίγουρο είναι να μην χρησιμοποιήσης γρίγορα φυσίγγια η φυσίγγια ξηρου καιρού. Εγω σου προτείνω 32γρνο9 Ολυμπια συπερ σκεετ (πορτοκαλια), 32γρ τορδο ολυμπια, 32γρν9 σκεετ κιτρινη βικτορη. Επειδή το οπλο σου είναι βαρετό με ανοικτους αυλούς δεν θα εχειs κανένα προβλημα με τα 32γρ.Αν θέλεις και ένα με λιγοτερα γραμμάρια τότε το ολυμπια competition 28grno9, η το30γρ tiger της extra κατα προτείμηση μετα που θα ξημερώση καλα. Καλο κυνηγι.markiller έγραψε:φιλοι μου σας ευχαριστω παρα πολυ για την ανταποκριση και ζητω συγνωμη για την παραληψη μου να αναφερω περισσοτερα στοιχεια, κυνηγω με miroku mk70 sporting me 18,7 kannes 3,500kg kai tha kinigiso lefkara dld imioreina.![]()
-
ΑΡΕΣΚΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΣ (ΥΓΡΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΟΧΙ ΝΕΡΑ)ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΚΡΥΑΔΟΥΑ Ο ΑΕΡΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΙΡΕΑΖΗ.ΓΙΑ ΞΗΡΟ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΜΙΝΙΜΑΞ ΣΚΗΤ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΠΕΙΡΕΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΝΤΑΣΗ ΑΕΡΑ .ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΣΙΟΚ 5.
-
- Full Member
φιλε λεφκιε σιμβουλευσες το φιλο για καιρο με υγρασια και του προτηνες την ολυμπια συπερ σκητ 32γρ. 9 πορτοκαλια.στην λιστα που εχης πιο παλια την ηχεσ για ξηρο καιρο και ο ολυμπια επισησ στο βιβλιο του το ιδιο κανη.........προσωπικα μπερδευτικα!!!! τελικα τι φυσιγγιο ηνε αφτο?πιο παλια εγω την επεζα προινα με εκσερετικα αποτελεσματα.μολις εβραζε ο καιρος την σταματουσα.........απο υγρασιες δεν ηξερα τοτε!![/quote]
Φίλε chrispoyia αν κοιτάξεις καλά την λίστα θα βρείς την s/skeet 32no9(orange) σε δυο στείλες στο κανονικό και ξηρό καιρό. Και εφόσον μέχρι 70% υγρασία είναι κανονικός καιρός, ειναι δηλαδή το οριο που τελιώνει και αρχίζει απο εκεί ο υγρός καιρος γιαυτό την πρότεινα. Πάντως αυτό το φυσιγγιο εχει μεγάλο ευρος που την χρησιμοποιείς και αυτό είναι πολυ θετικό για το συγκεκριμένο φυσίγγιο, μόνο σε ακραιο καιρός δεν δουλευει δηλ πολυ υγρασία 80+ και πολύ ξηρασία με δυνατό άνεμο. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ στην τσίκλα κατα 90% των περιπτώσεων.
Επίσης στο site ανάφερα σε κάποια στιγμή οτι ολα τα φυσίγγια δουλευουν σε κανονικές αποστάσεις (25-30μ), αν θέλουμε ομως να πάρουμε το μέγιστο απο ένα φυσίγγιο τότε ακολουθούμε, παντοτε κατα την άποψη μου, την λογική του καιρου οπως τον ανάλυσα ποιό παλιά. Πάντως για να σε καθισυχάσω το συγκεκριμένο φυσ. ειναι αυτό που κάναμε την δοκιμή με το φίλο καλαμαρά, ειναι το νο1. Κοιταξε κατανομή και θα καταλάβεις τι εννοώ.
Φίλε chrispoyia αν κοιτάξεις καλά την λίστα θα βρείς την s/skeet 32no9(orange) σε δυο στείλες στο κανονικό και ξηρό καιρό. Και εφόσον μέχρι 70% υγρασία είναι κανονικός καιρός, ειναι δηλαδή το οριο που τελιώνει και αρχίζει απο εκεί ο υγρός καιρος γιαυτό την πρότεινα. Πάντως αυτό το φυσιγγιο εχει μεγάλο ευρος που την χρησιμοποιείς και αυτό είναι πολυ θετικό για το συγκεκριμένο φυσίγγιο, μόνο σε ακραιο καιρός δεν δουλευει δηλ πολυ υγρασία 80+ και πολύ ξηρασία με δυνατό άνεμο. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ στην τσίκλα κατα 90% των περιπτώσεων.
Επίσης στο site ανάφερα σε κάποια στιγμή οτι ολα τα φυσίγγια δουλευουν σε κανονικές αποστάσεις (25-30μ), αν θέλουμε ομως να πάρουμε το μέγιστο απο ένα φυσίγγιο τότε ακολουθούμε, παντοτε κατα την άποψη μου, την λογική του καιρου οπως τον ανάλυσα ποιό παλιά. Πάντως για να σε καθισυχάσω το συγκεκριμένο φυσ. ειναι αυτό που κάναμε την δοκιμή με το φίλο καλαμαρά, ειναι το νο1. Κοιταξε κατανομή και θα καταλάβεις τι εννοώ.