lagomania έγραψε:αχαχα ρε παρεα πε μας αλλονα οι αρκοτσουρες εν τρωσιν μες τα σπαρμενα? αλλοπος εν εξαναειδετε ομπρος σας αρκοτσουρες και αγρινα και τα αγρινα τρωσιν σε σπαρμενα και οι τσουρες αλλα οι τσουρες εν πολλες λογω οτι εφυαν πιο παλια που βοσκουν και αρκοσαν και κανενας σχεδον εν τις πεζει επολλαπλασιαστικαν και εν μαστιγα αλλα εσεις που εκει που εισται εν νομιζω να ειδετε ποττε.. Εν να περιπεξει ο αλλος λαλεις να μεν καταλαβω τις τσουρες που τα αγρινα?
ΔΕΝ εφιαν ουτε που παλια ουτε που προσφατα...με λιγα λογια ΔΕΝ ειναι αδεσποτες!
ειναι τσουρες καπιου που κανουν το λεγομενο (ελευθερη βοσκη) με ενα σφιριμα του βοσκου στου θκιαολου τη μανα να ενει εν να στραφουν στην μαντρα τους ουλες ως την τελευτεα!!!ΑΡΑ ΑΝΝ παιξεις μιαν ο βοσκος εν να το καταλαβει γιατι εν μετριμενες...με την συρα του θα θολοσουν τα ματια του γιατι ενας εξυπνοβλακας παιζει με το μεροκαματο του θα γεμοσει τους τοπους ψαζιες και θα την πληρωσουμε ολοι!!!
Στο λυθροδοντα να παεις πανω στα κρουσμενα θα δεις αρκοτσουρες! πρην 2 εφτομαες ακουα ακουα καμπανελου8κια μες τα βατα ζε ενομιζα πως εν αλλοι κυνηγοι ζε ερκουνταν που απεναντι στο τελος εσικοστικαν ζε 2 περτιζια που 10 μετρα μπροστα μου ζε επιαν ποζει ζε εν τα επαιξα γιατι ενομιζα πως ειχε αλλους κυνηγους! στο τελος ηταν τσουρες!
επερασα ζε εγω ζε ο σκυλος μου που διπλα τους ουτε με ενοχλισαν ουτε τες ενοχλισα ουτε ο σκυλος εδοκε ιδιετερη συνμασια!
το κυνηγι οπως εξαναλεχθικε 1000 φορες δεν ειναι κρεατοσιλογη... το να παιξεις ο οπιος διποτε 1 τσουρα γινεται αφτοματα ο πιο μεγαλος κρεατοσιλεχτης του πλανητη!