Olympia Quick 30gr

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Re: Olympia Quick 30gr

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Τελικά κοπέλια, όντως κάτι εν πάει καλά με τα συγκεκριμένα.
Ήβρα μια πιο παλιά Quick, 3-4 χρονών, και τις ανοίξαμε να κάνουμε τη σύγκριση...
Κατ'αρχήν, η παλιά ήταν εμφανώς πιο βαρετή πάνω στη ζυγαριά...(όχι ηλεκτρονική)
Η διαφορά ήταν στο βάρος 10 σκαγιών. Δεν έχω ηλεκτρονική ζυγαριά αλλά 10 σκαγια Νο6, μπορεί να φτάνουν και το 1 γραμμάριο.
Δεύτερη διαφορά είναι το πιστόνι. Είναι διαφορετικό, και πιθανόν να προκαλεί διαφορετικές πιέσεις..
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλάσσεις κάτι σε μια δοκιμασμένη συνταγή, και κυρίως ΓΙΑΤΙ.
Το παρούτι, ήταν το ίδιο, και οπτικά και ποσοτικά, το ίδιο και ο κάλυκας και το καψούλι...

Τώρα ψάχνω μια ηλεκτονική ζυγαριά, να δω πόσα γραμμάρια σκάγια έχει τελικά η νέα Quick..δηλάδή είναι κάτω από 30, ήταν η παλιά πάνω από 30???
Εννα δείξει...
Πάντως άκουσα και για ξένες εταιρείες που προσπάθησαν να μειώσουν το κόστος με ελαφριά μείωση της γόμωσης, και εγύρισε boomerang γιατί μειώθηκαν οι πωλήσεις...
EΛπίζω να μεν ισχύει....Προτιμώ να μου αυξήσουν την τιμή και να ξέρω ότι αγοράζω κάτι που έχω δοκιμασμένο...
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
o kalamaras
Full Member

Δημοσίευση από o kalamaras »

Koutsofteros έγραψε:Τελικά κοπέλια, όντως κάτι εν πάει καλά με τα συγκεκριμένα.
Ήβρα μια πιο παλιά Quick, 3-4 χρονών, και τις ανοίξαμε να κάνουμε τη σύγκριση...
Κατ'αρχήν, η παλιά ήταν εμφανώς πιο βαρετή πάνω στη ζυγαριά...(όχι ηλεκτρονική)
Η διαφορά ήταν στο βάρος 10 σκαγιών. Δεν έχω ηλεκτρονική ζυγαριά αλλά 10 σκαγια Νο6, μπορεί να φτάνουν και το 1 γραμμάριο.
Δεύτερη διαφορά είναι το πιστόνι. Είναι διαφορετικό, και πιθανόν να προκαλεί διαφορετικές πιέσεις..
Δεν μπορώ να καταλάβω πως αλλάσσεις κάτι σε μια δοκιμασμένη συνταγή, και κυρίως ΓΙΑΤΙ.
Το παρούτι, ήταν το ίδιο, και οπτικά και ποσοτικά, το ίδιο και ο κάλυκας και το καψούλι...

Τώρα ψάχνω μια ηλεκτονική ζυγαριά, να δω πόσα γραμμάρια σκάγια έχει τελικά η νέα Quick..δηλάδή είναι κάτω από 30, ήταν η παλιά πάνω από 30???
Εννα δείξει...
Πάντως άκουσα και για ξένες εταιρείες που προσπάθησαν να μειώσουν το κόστος με ελαφριά μείωση της γόμωσης, και εγύρισε boomerang γιατί μειώθηκαν οι πωλήσεις...
EΛπίζω να μεν ισχύει....Προτιμώ να μου αυξήσουν την τιμή και να ξέρω ότι αγοράζω κάτι που έχω δοκιμασμένο...
Σε πάρα πολλά φυσίγγια συμβαίνει αυτό που παρατήρησες. Δεν είναι δηλ. το βάρος των σκαγιών αυτό ακριβώς που λένε. Όμως δεν είναι και τόσο πολύ κακό αυτό όταν είναι οι διακυμάνσεις σε κάποια όρια. Ουσιαστικά η πυρίτιδα αυτή δουλευει καλά σε 30-32γρ. με καλύτερα προς τα κάτω, δηλ 29.5-31.
Συμβαίνει για κάποιους λόγους. Είναι κάτι όπως τα αυτοκίνητα. Ένα μοντέλο λέγεται 16αρι αλλά άμα δεις το κοτσάνι μπορεί να γράφει 1532cc όχι 1600.!.. και δεν το λέμε καν 15αρι...!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση με την αλλαγή του πιστονιού μπορεί να άλλαξε λίγο το ύψος των σκαγιών για να κλείσει σωστά το φυσίγγι - να διατηρήσει σωστές ταχύτητες - πιέσεις.
ALEXIS
Full Member

Δημοσίευση από ALEXIS »

ΦΙΛΕ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΕ?
ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ
ΚΤΥΠΑΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΦΤΕΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕΚΚΟ.
ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΤΡΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.
ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΚΑΠΟΙΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΑ 32 ΓΡ. ΦΥΣΙΓΓΙΟ,ΣΚΟΤΩΝΝΕΙ
ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΝΟ 2-3 ΣΚΑΓΙΑ ΜΟΝΟ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 36ΓΡ.
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΞΥΦΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΑΝΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟ ΔΑΚΚΑΜΑ.ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΧΝΙΣΜΑ ΤΟΥ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΙΩΝΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ.
ΕΝ ΓΡΙΣΚΑΜΕ 5 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΛΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ 15.
ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΜΕΙΩΝΝΕΤΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΚΤΗΣΜΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛ 99624965 ΑΛΕΞΗΣ.
Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΜΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΠΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από admin »

οϊ ρε παιθκιά για τό όνομα του θεού :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: φουτσέκια μές το στόμα και αν τα ακκάνουμε. Καλύτερα να πέφτουν κουτσίφτερα και να τα χάνουμε. Το φουτσέκι έχει μέσα μπαρούτι, καψούλι , έν τσε εν παιχνίδι τούντα πράματα. Αεις σε που ο οδοντίατρος εν ν;α φωνάζει να μεν σπάσουμε κανένα δόντι :)
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

ALEXIS έγραψε:ΦΙΛΕ ΚΟΥΤΣΟΦΤΕΡΕ?
ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΠΟΥ
ΚΤΥΠΑΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΦΤΕΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΙΣΚΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΕΚΚΟ.
ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΤΡΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΛΙΓΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΙ.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.
ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΚΑΠΟΙΣ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΑ 32 ΓΡ. ΦΥΣΙΓΓΙΟ,ΣΚΟΤΩΝΝΕΙ
ΤΗΝ ΤΣΙΚΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΗ ΒΛΕΠΕΙ ΜΙΝΟ 2-3 ΣΚΑΓΙΑ ΜΟΝΟ.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΙ?
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 36ΓΡ.
ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΞΥΦΤΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΑΓΚΑΝΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΓΓΙ ΣΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΟ ΤΟ ΔΑΚΚΑΜΑ.ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΡΟΥΧΝΙΣΜΑ ΤΟΥ.
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΙΩΝΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑΣ.
ΕΝ ΓΡΙΣΚΑΜΕ 5 ΣΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΠΟΥΛΛΙ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ 15.
ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΜΕΙΩΝΝΕΤΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΚΤΗΣΜΑ.
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΤΗΛ 99624965 ΑΛΕΞΗΣ.
Υ.Γ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΦΥΣΙΓΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΜΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΠΑΠΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΤΟΥ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

E Αλεξη μου.
Παρα να δακκαννω φουσεκκια μες τα βουνα επειδη ο κατασκευαστης καμνει μ(εσανυχτα) εννεν καλλυττερα να επιλεξω ενα φυσιγγι απο τις κατονταδες που εχει η αγορα που να μου καμνει??......τζαι να μεν θελει με ακκαμα.... :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anthimos την 19 Δεκ 2011, 09:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Koutsofteros
Full Member

Δημοσίευση από Koutsofteros »

Για τα συγκεκριμένα, έστειλα email του κατασκευαστή, τζαι οι αθρώποι (προς τιμήν τους) επιάσαν με τηλέφωνο.
Είπαν μου ότι φυσιολογικά εν χαρτούτσια χαμηλών πιέσεων η Quick, αλλά μου είπε να του στείλω 5-6 που την παρτίδα που έχω, να κάμουν κάποιες δοκιμές, μήπως έγινε κάποιο λάθος...
Έννα τα στείλω, οπόταν εννα έχω και απάντηση...
"Τα περισσότερα ψέματα λέγονται, πριν από τις Εκλογές, κατά την διάρκεια του Πολέμου και..... μετά το Κυνήγι...! "
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Και μενα ηταν προθυμοι να με βοηθησουν καποτε με ενα φυσιγγι τους, εστειλα τους δυο.............και καρτερω ακομα............δεν τους κατακρινω...... και γω την μαρκα αυτη χρησιμοποιουσα σε ποσοστο 90% στην τσικλα....μετα ομως αλλαξα μυαλα σχετικα με τα φυσιγγια της τζικλας, ( οχι του κατασκευαστη αυτου, αλλα γενικα)

Αλλα απο την τοποθετηση τους μετα που επανελλειμενα πηρα τηλεφωνο για τα αποτελεσματα των φυσιγγιων αυτων
εμεινα απολυτα απογοητευμενος.

Μετα απο πολλα χρονια αποφασισα να καμω το εξης.....
πιανω μιαν κασια, το πιο οικονομικο των 28 γραμμαριων μιας εταιρειας, και γλυτωνω λεφτα, και πιανω και πουλια. αμμαν εσει να παιξουμεν.

Επαρετησα να σχολουμε με 100 ειδη φυσιγγιων οσον αφορα την τζικλα....

Δεν λέω οτι εν λαθος, παραδειγμα εχτες. ενας ντουπλες σε δυο πουλια. που τα ειδα να τα σιρνει η ντουφεκια στα 30 μετρα, βασιλικη βολη, να βρεχει φτερα ο ουρανος 5 ΄λεπτα, και 10 μετρα πριν το εδαφος να ναοιγουν φτερο και να χανονται στο αρκατζι σιγουρα νεκρα. Εκει ναι εν εκοφκεν η χαρτουτσια.

Αλλα εν θα διω 70 ευρω την κασια και παραπανω για να πεζω τζικλες, ουτε να αγχονομε εαν κοφκουν, ετσι ηβρα την υσηχια μου.

Αν χασω και καμια, ας παει στο καλο.

ΜΙΛΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΖΙΚΛΕΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΝΗΓΙΑ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
nature
Full Member

Δημοσίευση από nature »

Ακριβώς και εγώ το ίδιο φίλε μου για την τζιήκλα και να σκεφτείς αρέσκει μου να ψάχνομαι με έτσι θέματα.. Τα τελευταία 3 χρόνια φτηνά σκοπευτικά φυσίγγια. Η τζιήκλα 100 gr πράμα εν θέλει και κάτι το ιδιαίτερο βλητικά, κάποτε παίζαμε τες με το λάστιχο. Φέτος βρήκα και μια προσφορά καλή και στόκαρα 30 κουτιά αλλά όπως πάμε εν να μας μείνουν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΦΥΣΙΓΓΙΑ”