φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Απάντηση
vti-chris
Full Member

Re: φωτογραφιες απο τα κυνηγια 2010-2011

Δημοσίευση από vti-chris »

Επιάσαμε τον επιτέλους μετά από αρκετούς "παπαγάλους"!!!!

Εικόνα

Εικόνα
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Α ρε Σώτο μ επαθες την σημερα....Καλό ομως και το ζευγαράκι που κτύπησες.... :) :)
Υπομονη φίλε θα τον έβρεις ξανα ;)
Μπραβο chris, ωραία κάρπωση.... :)
Εγώ σήμερα κτυπησα ενα πέρτικο το πρωι και βασανιστηκα με το σκυλι μεχρι να τον έβρω γιατι δεν είδα που έπεσε....Με έβγαλε απο την δύσκολη θέση ο σκύλος μετά απο μισή ωρα περιπου παιδεμό....
Εκείνο που με παραξένεψε είναι το έντονο κόκκινο χρώμα των ποδιών του, αλλά και όταν τον καθάρισα δυο μαύρες λωρίδες που είχε στο στήθος(μια σε καθε μεριά)όταν τα έβγαλα 'εμειναν στο στήθος δυο τρύπες....Παιζει να είναι άρρωστος,;; :?: :?: παντως τον ξετρύπωσε ο σκύλος και πετούσε μια χαρά.....
Το κακό ήταν ότι την ώρα που τον ψάχναμε ο σκύλος που ήταν πιο πέρα απο μενα έβγαλε μια μπεκάτσα, δεν ειχα καλό οπτικό πεδίο, έσυρα τις μια μπηχτή αλλά παει καλύττερα....

Καλή συνέχεια
Νίκος
Max
Full Member

Δημοσίευση από Max »

Πολύ καλή μέρα. Εχαρηκά πολύ το σκύλο μου.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
LEFKIOS
Full Member

Δημοσίευση από LEFKIOS »

Λόγω ψεσινού ξενυχτιού στη Λεμεσό ,δεν είχα την δύναμη να πάω με την παρέα στο λαγό , και επήγα με τον αδελφό μου( έκλεισε τα 50 του χθες, εξού και το ξενύχτι) για τσίκλες σε περιοχή της Βαβατσινιάς. Τελικά φανήκαμε τυχεροί και επήρα 10 τσίκλες εγώ και 7+1 φάσα ο αδελφός μου. Τις τσίκλες τις εντόπισα την περασμένη Τετάρτη που επήγα στο λαγό, σε ένα ξέφωτο μέσα στο δάσος οπού υπήρχαν 4-5 δόμες με ελιές αλλά και νερό στο αρκάτσι. Τελικά τα πούλια ήρθαν και επιτύχαμε. Πάντως θα συμφωνήσω με τον φίλο τον Σωτήρη ο οποίος επανειλημμένα έλεγε ότι βρίσκει τσίκλες στις παγανιές του. Φαίνεται ότι τα λίγα πούλια που υπάρχουν μαζεύονται σε περιοχή που εχει τροφή και νερό, και δυστυχώς φέτος εχει πόντου τροφή γιαυτό μαζεύονται εκει που βρίσκουν και λίγο νερό.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

καλα να μας καμετε βαλετε ζιαλους λαους βαλετε βαλετε! εν να μεν ζιμουμε ποπσε! (bravo κοπελια :) ) η σιπεθκια πρεπει να εκατσε πουπανω του γμτ γιατι το δε3ι του αυτι ιδα το που εκρεμετουν πρεπει να εφαε 1-2 σκαγια πας το αφτι, περκει εν εφαε ζε πουποτε αλλου ζε να ψοφιση!
εφτuχος εν τον εκαλικοσε ζε το ΑΠΟΕΛ :lol:
Άβαταρ μέλους
AndreasDr

Δημοσίευση από AndreasDr »

Φιλε Σωτήρη αποτι ξέρω και χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω, πολλές φορές ο αρσενικός λαγός κατά την διαφυγή του κατεβάζει το ένα αυτί. Δέν είναι πάντα απόλυτο όμως!
Enjoy hunting in different way... Just get a Deutsch Drahthaar....
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ε φιλε μακαρι να εν ετσι ζε να μεν τον ετραβματισα! εκαμα που εκαμα το καλιζι να μεν του αφικα ζιμια!
μαραζονω ομως γιατι εν πολλα μεγαλος γκρεμος ζε που την μια ζε που την αλλι μερκα του ποραμου ζε πολλα δυσκολα εν να τον ξαναεβρω ζε να μου δοκει ετσι chance!
Άβαταρ μέλους
kypros

Δημοσίευση από kypros »

11/12/2011 kotsiades tou peukou
Μακάρι οι νέοι να ´ξεραν κι γέροι να μπορούσαν...
Άβαταρ μέλους
APOLLON_1

Δημοσίευση από APOLLON_1 »

ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΓΟ ΚΑΙ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΙΚΟΣΑΜΕ ΤΠΤ ΕΧΤΟΣ ΠΟΥ 1 ΜΠΕΚΑΤΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΙΚΟΣΤΙΚΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝ ΟΙ ΦΑΣΣΕΣ ΣΤΙ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΕΠΕΨΑ ΛΙΓΕΣ. ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΑΣΣΕΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΜΩ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΝΟ ΠΟΥ 30
EPANIEL POWER
miky55

Δημοσίευση από miky55 »

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΤΖΙΚΛΟΚΤΟΝΟ 3 ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΕΣ 4 ΟΡΤΥΚΙΑ.ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”