ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓ.ΘΕΜΑΤΑ

Για προβολή αντικειμένων-ζώων πρός πώληση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά απο τα μέλη της σελίδας
Απάντηση
NIBA
Full Member

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕ ΚΥΝΗΓ.ΘΕΜΑΤΑ

Δημοσίευση από NIBA »

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΜΒΑ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΣΟΠΟΓΡΑΦΙΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.ΝΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.ΤΗΛ.ΚΥΝΗΤΟ 6950868038 ΑΘΗΝΑ και στο facebook ειμαι Νikos Vasilakopoulos Art
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIBA την 03 Απρ 2012, 12:41, έχει επεξεργασθεί 42 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Επικοινωνία:

Re: πινακεs με θεμα το κυνηγι

Δημοσίευση από admin »

Φίλε εν ζωγραφισμένοι ή είναι επεξεργασμένοι υπολογιστοί ????
Προσέχουμε...για να έχουμε
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

Φιλαρα ΝΙΒΑ δικους σου πινακες οχι κοπιες του Andrea Mazzoli εχεις?

www.andreamazzoli.it
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Άβαταρ μέλους
Savvas
Full Member

Δημοσίευση από Savvas »

Anthimos έγραψε:Φιλαρα ΝΙΒΑ δικους σου πινακες οχι κοπιες του Andrea Mazzoli εχεις?

http://www.andreamazzoli.it

Πες τα ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ :D :D :D
Δώσε μου τη δύναμη ν' αλλάξω αυτά που μπορούν να αλλαχθούν, δώσε μου το κουράγιο ν' αντέξω εκείνα που δεν μπορούν να αλλαχθούν, και δώσε μου τη σοφία για να διακρίνω ανάμεσα σ' αυτά τα δυο.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

επιασεμας ςτο περιπεξιμο ο παρεας διαγραψετε τον επειγον να μεν του κινησουν τζε αγωγη για κλοπη δικαιωματων :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

Καλησπερα παιδια!
Oι πινακεs ειναι ζωγραφισμενοι απο μενα,και ΔΕΝ ειναι αντιγραφα/ απλα περνω ιδεεs και μαθενω τεχνικεs οπωs και αλλοι ζωγραφοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIBA την 07 Δεκ 2011, 14:12, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

NIBA έγραψε:Καλησπερα παιδια!
Ειμαι ζωγραφοs καλων τεχνων .Oι πινακεs ειναι ζωγραφισμενοι απο μενα,και ΔΕΝ ειναι αντιγραφο κανενοs αλλου.
Το τηλεφωνο μου, ειναι 6950868038.Οποιοs φιλοs εχει αποριεs η καποιεs ερωτησειs, μπορει να με παρει.
Eυχαριστω πολυ.
το τηλεφωνο σου που εβαλες ειναι της ζιμπαπουε φιλε? :?
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

NAI NAI
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIBA την 06 Δεκ 2011, 13:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
NIBA
Full Member

Δημοσίευση από NIBA »

οποιs φιλοs θελει μπOρει να επικοινωνισει μαζι μου/και αν ειναι στην αθηνα,μπορει να ερθει,να δει τα εργα μου απο κοντα!/ευχαριστω NIBA/ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΥΝΗΓΙ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NIBA την 04 Ιαν 2012, 17:04, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator

Δημοσίευση από Anthimos »

NIBA έγραψε:Καλησπερα παιδια!
Ειμαι ερασιτεχνηs ζωγραφοs εχω ομοs τελειωσει καλων τεχνων .Oι πινακεs ειναι ζωγραφισμενοι απο μενα,και ΔΕΝ ειναι αντιγραφα κανενοs αλλου.
Το τηλεφωνο μου, ειναι 6950868038.Οποιοs φιλοs εχει αποριεs η καποιεs ερωτησειs, μπορει να με παρει.
Eυχαριστω πολυ.

Εν ωραιοι οι πινακες σου ρε φιλε απλα εν πολλα μιαστοι με τον Mazzoli ο οποιος ειναι απο τους κορυφαιους στο ειδος...Πουλας τους ?? και πόσα....??
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αγοραπωλησίες πλήν Επαγγελματιών”