ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
admin
Site Admin
Δημοσιεύσεις: 3459
Εγγραφή: 25 Φεβ 2010, 10:43
Τοποθεσία: Limassol
Επικοινωνία:

Re: ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από admin »

Savvas έγραψε:Αγαπητή σύνταξη.

Κάτι που ήθελα να δω εγώ είναι ΣΑΦΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για την καλυτέρευση του τομέα γενικά, έτσι ώστε να υπάρχουν καταγραμμένα θέματα για τα οποία οι αρμόδιοι να έχουν να λογοδοτήσουν. Με διαρκή διεκδίκηση μόνο μπορεί να αλλάξει κάτι σ' αυτό τον τόπο. Είναι καιρός να ξεφύγουμε από τις απλές συνεντεύξεις των αρμοδίων που σκοπό έχουν να αυτοπροβάλλονται μόνο.
Φίλε και εισηγήσεις γίνοτναι και πολύ καυστηκά άρθρα για ορισμένα θέματα (βλέπε σκυλοκλέφτες, οι 5 κατηγορίες κυνηγών, ταϊσματα παράνομα και άδικα κ.τ.λ κ.τ.λ) Συνεντεύξης άσκοπες και αδιάφορες παίρνουν μόνο όσοι δέν έχουν ύλη τι να γράψουν (βλέπε κάτι εφημερίδες για κυνήγι π.χ) . Εμείς μπορούμε να καυστηριάζουμε θέματα άλλα όπως έχω ξαναπεί η αλλαγή πρέπει να έρθει μέσα απο τους κυνηγετικούς συλλόγους και την Κ.Ο.Κ ΚΑΙ ΔΑΖ εμας απλά μας διαβάζουν και μας βάζουν σε ένα ράφι ΄με τους οργανωμένους όμως λογοδοτούν
Προσέχουμε...για να έχουμε
sotiris!129

Re: ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

θελω να σας παρακαλεσω να καμετε ενα αθρο επδ φορουμ εν ξερουν πολλοι να μπουν, για τους αχαπαρους κυνηγους που ντροπιαζουν ολους εμας που αγαπαμε την χλοριδα και πανιδα του τοπου μας...για αφτους τους ΒΛΑΚΕΣ που καθημερινα σκωτονουν 100 χελιδονια, 1000 στρουφους , 100000000000 σπινους τον κερο της ζικλας(πουλουθκια γενικα), γερακια ακομα και σκαρνους ρε κοπελια δλδ εν απελπιστικη η κατασταση μαζι τους εν αστιεφκω. παραπανο εν παν καν να τα πιαν απλος για να σκωτοσουν κατι και να καταστρεπσουν το κυνηγι τον αλλον κυνηγον σαν εμενα που παμε για να απολαφσουμε την φυση. περιοχη ζυγιου πισο που τους Λοκατσιες πεζουν τα πεζουνια του αθρωπου, περιοχη αλαμινου στην καθημερινη περιοχη 18/20 κυνηγους επεζαν πουλουθκια σημερα οι αλλοι 2 ειμαστουν εγω με τον παρεα μου που δεν επαιζαμε οι αλλοι ουλλοι επεζαν στρουφους ζε ακανουρες, περιοχη λυθροδοντα καθε χρονο πεζουν 100000000 σπινους ζιπανο εκαμαν ζε ποστα οι ΒΛΑΚΕΣ ενομισαν εν φασες χαχαχαχα...καμετε κατι καπιος καπου ελεος καταστρεφομαστε!
sotiris!129

Re: ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

ερεξεν ενας πουπουξιος εγινιν πολεμος για τον πουπουξιο ρε κοπελια εσιραν του που εναν πακετο χατουτσιες! ...εφκαλαν ναμι!!! αλλα ναι ο κυπρεος ο στιγερος δολοφονος...το κακο δεν ειναι πως ειναι μονο ενασ που το καμει αλλα φτασαμε σε σιμιο που το κανουν οι 18/20 ρεζιλι!
Canis

Re: ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από Canis »

sotiris!129 έγραψε:θελω να σας παρακαλεσω να καμετε ενα αθρο επδ φορουμ εν ξερουν πολλοι να μπουν, για τους αχαπαρους κυνηγους που ντροπιαζουν ολους εμας που αγαπαμε την χλοριδα και πανιδα του τοπου μας...για αφτους τους ΒΛΑΚΕΣ που καθημερινα σκωτονουν 100 χελιδονια, 1000 στρουφους , 100000000000 σπινους τον κερο της ζικλας(πουλουθκια γενικα), γερακια ακομα και σκαρνους ρε κοπελια δλδ εν απελπιστικη η κατασταση μαζι τους εν αστιεφκω. παραπανο εν παν καν να τα πιαν απλος για να σκωτοσουν κατι και να καταστρεπσουν το κυνηγι τον αλλον κυνηγον σαν εμενα που παμε για να απολαφσουμε την φυση. περιοχη ζυγιου πισο που τους Λοκατσιες πεζουν τα πεζουνια του αθρωπου, περιοχη αλαμινου στην καθημερινη περιοχη 18/20 κυνηγους επεζαν πουλουθκια σημερα οι αλλοι 2 ειμαστουν εγω με τον παρεα μου που δεν επαιζαμε οι αλλοι ουλλοι επεζαν στρουφους ζε ακανουρες, περιοχη λυθροδοντα καθε χρονο πεζουν 100000000 σπινους ζιπανο εκαμαν ζε ποστα οι ΒΛΑΚΕΣ ενομισαν εν φασες χαχαχαχα...καμετε κατι καπιος καπου ελεος καταστρεφομαστε!

AAA+1000000!!!!
Άβαταρ μέλους
Breda Pegaso
Δημοσιεύσεις: 2085
Εγγραφή: 20 Ιούλ 2010, 11:31

Re: ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από Breda Pegaso »

Εγώ θα ήθελα να δω και πιο βελτιώμενα γραφικά. Δηλαδή να αγοράζω το περιοδικό και να μην θέλω να το πετάξω όταν περάσει ο καιρός του. Δηλαδή να γίνει πιο όμορφο απο πλευράς φωτογραφιών και εξωφύλου. Να έχει χαρακτήρα σαν περιοδικό, όχι να ειναι π.χ το εξώφυλλο μια προχειρη φωτογραφία και να συρνουμε 2-3 τιτλους πάνω και ετέλιωσε.

Από πλευράς ύλης νομίζω πάμε καλά και βελτιωνόμαστε...αλλά πιστευκω πρέπει να υπάρχει μια αρμονία σε ύλη αλλά και εμφάνιση.

όλα αυτα καλοπροαίρετα
Η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει μόνον να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται τίμια.

Γάιος Ιούλιος Καίσαρ
sotiris!129

Re: ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Δημοσίευση από sotiris!129 »

το photoshop ολον τον περιοδικον κυνηγιου ειναι χαλια sorry παιδες αλλα επρεπε να το πω κατι κοπσιματα ζαβα καταζαβα σε ολλα τα περιοδικα κυνηγιου οχι μονο στο δικο σας γιαφτο καντε εσεις πρωτη την διαφορα¨ :P επδ σπουδαζω το θεμα graphics και πιανι τα το ματι μ κατι ετσι ζε λαλο αν εκαμα εγω τουτο το λαθος ηταν να χασω ποντους :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ”