MARIOSE έγραψε:Αν είχαμε το νου μας Πανίκο μου έτσι θα είμασταν ακόμα, αλλά ατού ο Γαβρίλης, εφαηθήκαμεν να τα διαλύσουμε ούλλα.
Ο ντίαμοντ πίτζεον είναι λεβέντης, μακάρι να ενεργούσαν ούλλοι έτσι
Αύριο κοπέλια θα πάω στα πεύκα μου, θέλουν ας έρτουν θέλουν ας μεν έρτουν. Λεωνίδα η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία
εγω θα παω παλε μακρια από τα ποστουθκια μου αν και αν θελω πιανω τα...όμως ωσπου να ξιλειψουν τουτοι οι ταλιμπαν εγω απλα θελω ησυχια...και αμα ξερεις και την περιοχη καλυτερα που τον καθενα...κατι γινεται Μαριε μου...προχτες εκαθουμουν στο χειροτερο ποστο του τοπου κατ επιλογη μου...αλλα παλε εκαμα το κεφουι μου και απολαυσα και τις σιηπεθκιες μου...τζαι 5 να επαιζα παραπανω so what...περκι μου δωσουν την ευκαιρια και την Τεταρτη...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
τσιτ τσιτ βρε λεωνιδα ο λογος μου εν εγραφο μεν φοασε ο μιτσις θα φαει τζικλα απο τα κοκκινοχωρια να γινει λεβεντης μαριε μου τον αυγουστο ειμουν και εγω απογοητευμενος δυο εξορμησεις χωρις τουφεκια
ειπες μου θα γυρισει ο τροχος θυμαμαι και γυρισε στο ενδημικο.μην απογοητευεσε φιλε μου ναι ολα τα κακα εχουμε τα εδω στην βραχονησιδα το ξερω αλλα ερχονται και αυτες οι μερες που το ευχαριστιεσαι περισσοτερο με λιγο θηραμα.σου ευχομαι να γυρισει ο τροχος και να παιξεις αυριο να ευχαριστηθεις λεβεντη μου.ξερω το δεν ειναι θεμα καρπωσης αλλα να περναμε καλα αλλα ερχεται η ωρα που χρειαζεται και η καρπωση να ανεβαινει λιγο η ψυχολογια μας
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Καρτερώ την ώρα Πανίκο μου να τες δω να κυκλοφορούν τζιαί να είμαι μόνος μου, τζιαί ας μεν μου δώσουν χέρι. Όπως τα λέτε τζιαί εσύ τζιαί ο Λεωνίδας είναι!
κοπελια μεν λαλουμε πελλαρες και η καρπωση ειναι μαζι με το πακετο του κυνηγιου...δεν μιλαω για την σφαγη αλλα για την καρπωση οπου βλέπεις τους κοπους σου να ανταμοιβονται...εστω και μια φασσα τη φορα σε κανει και λατρευεις ολο και περισσοτερο αυτό το κυνηγι...αν ηταν να γυριζαμε κάθε φορα παπαγαλοι και να μεν μας εκοφτε θα τα παρατουσαμε και θα καμναμε τους παρατηρητες πουλιων μεσα στα παρκα!!
Οποταν Μαριε μου ασε να ησυχασει λιγο ο κοσμος και πιανε το Κοκο σου και ελα να πηγαίνουμε μαζι...εγω πρόβλημα εν εχω και λεβεντες σαν και σας θελω τους στην παρεα μου!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
BAIKAL TEAM έγραψε:κοπελια μεν λαλουμε πελλαρες και η καρπωση ειναι μαζι με το πακετο του κυνηγιου...δεν μιλαω για την σφαγη αλλα για την καρπωση οπου βλέπεις τους κοπους σου να ανταμοιβονται...εστω και μια φασσα τη φορα σε κανει και λατρευεις ολο και περισσοτερο αυτό το κυνηγι...αν ηταν να γυριζαμε κάθε φορα παπαγαλοι και να μεν μας εκοφτε θα τα παρατουσαμε και θα καμναμε τους παρατηρητες πουλιων μεσα στα παρκα!!
Οποταν Μαριε μου ασε να ησυχασει λιγο ο κοσμος και πιανε το Κοκο σου και ελα να πηγαίνουμε μαζι...εγω πρόβλημα εν εχω και λεβεντες σαν και σας θελω τους στην παρεα μου!
Φίλε μου τα αισθήματα είναι αμοιβαία, είναι χαρά μου να κυνηγώ με ανθρώπους λεβέντες σαν εσάς.
BAIKAL TEAM έγραψε:κοπελια μεν λαλουμε πελλαρες και η καρπωση ειναι μαζι με το πακετο του κυνηγιου...δεν μιλαω για την σφαγη αλλα για την καρπωση οπου βλέπεις τους κοπους σου να ανταμοιβονται...εστω και μια φασσα τη φορα σε κανει και λατρευεις ολο και περισσοτερο αυτό το κυνηγι...αν ηταν να γυριζαμε κάθε φορα παπαγαλοι και να μεν μας εκοφτε θα τα παρατουσαμε και θα καμναμε τους παρατηρητες πουλιων μεσα στα παρκα!!
Φίλε μου τα αισθήματα είναι αμοιβαία, είναι χαρά μου να κυνηγώ με ανθρώπους λεβέντες σαν εσάς.
ατε οποτε θελεις το τηλεφωνο μου ξερεις το...
Μπράβο παίδες για την παιδεια που εχετε. Πραγματικα συγχαρητηρια!
Το θεμα ειναι να χαιρομαστε την καθε μας στιγμη πανω στο βουνό και απο θήραμα δεν ειναι τώρα θα ναι την επομενη φορα.
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Dimitris έγραψε:Μπράβο παίδες για την παιδεια που εχετε. Πραγματικα συγχαρητηρια!
Το θεμα ειναι να χαιρομαστε την καθε μας στιγμη πανω στο βουνό και απο θήραμα δεν ειναι τώρα θα ναι την επομενη φορα.
Γειά σου λεβέντη μου, μόλις εδιάβαζα ένα άρθρο με τρία λυθρίνια σε κάστνγκ το ξημέρωμα
Dimitris έγραψε:Μπράβο παίδες για την παιδεια που εχετε. Πραγματικα συγχαρητηρια!
Γειά σου λεβέντη μου, μόλις εδιάβαζα ένα άρθρο με τρία λυθρίνια σε κάστνγκ το ξημέρωμα
Δεν ειμαι εγω που το έγραψα, κάποιος μας εθόρεν που απέναντι αλόπως
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»