ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Άβαταρ μέλους
Laurona
Δημοσιεύσεις: 2609
Εγγραφή: 06 Μαρ 2010, 15:42

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από Laurona »

Anthimos έγραψε:
Laurona έγραψε:ΝΑ Θεσω και γω καποια ερωτηματα, τα περισοτερα ως βαση για να το αναπτυξετε περισσοτερο γιατι ειναι ενα πολυ ομορφο θεμα.

1. Τα καθαροαιμα προεκυψαν απο διασταυρωσεις.Εδω και πολλα χρονια οπως λεει ο Ανθιμος εχουν σταθεροποιηθει.Ομως βλεπουμε την τελευταια 8 ετια ισως και λιγο περισσοτερο καθαροαιμα σκυλια να εχουν αλλαξει........κλασικο παραδειγμα...κουτρσχααρ να κυνηγουν σαν ποιντερ.......απο που προεκυψε αυτο.? Μηπως τελικα γινονται ακομη προσπαθειες βελτιωσης και διασταυωσεις?Φίλε στα κουρτσααρ υπάρχουν δυο σχολες . Απο την μια η Γερμανικη σχολη με τις δοκιμασιες της τα βαρια σκυλια τις μακρινές ιχνηλασιες κι απο την αλλη την Ιταλοσερβικη σχολη με γρηγορα σκυλια ψαξιμο της αναθυμιασης ψηλα . Ο λογος ειναι απλος ...ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ....Σε μια περδικα κι ενα φασιανο που ποδαρωνει δαιμονισμενα και εξαφανιζεται ενα σκυλι που ιχνηλατει ειναι σχεδον αχρηστο . Θ αργησει να ξεκαθαρισει κι αντι να μπλοκαρει φερμαροντας το πιο πιθανον θα διωξει κουτουλοντας το πουλι. Αυτο συμβαινει στον νοτο οπου τα θηραματα ειναι κυριως φτερωτα και μικρα πουλιά ... Η Γερμανικη σχολη θελει τον σκυλο να κυνηγα και να διαχειριζεται μεγαλα τριχωτα να βρισκει και να ιχνηλατα πληγωμενα θηραματα αρα η ιχνηλασια ειναι απαραιτητη ..Σε εμας εναποκειτε ΠΑΛΙ να ενημερωθουμε ν αποφασισουμε τι κυνηγαμε και ποια φυλή κι απο που μας κάνει.
2. Στην Ελλαδα ειδικοτερα στα βορεια υπαρχουν ανθρωποι, ειδικα λαγοκυνηγοι που υσποστηριζουν αλλα ειναι και κατι που φαινετε οτι διατηρουν εδω και χρονια τις ημιαιμες κυνηγετικες τους γραμμες.
Πως το καταφερνουν αυτο? Αφου οπως λετε αλλα και υποστηριζω σε ενα ημιαιμο στοχευμενη συνεχεια κατ επιλογη δεν μπορει να υπαρξει.

3. Γιατι επιτρεπετε σε καποιους ομιλους να κανουν ΑΚΙ με στημενα πουλια.....αλλα τα βαθμολογημενα σκυλια να εχουν την ιδια βαθμολογικη καταταξη με σκυλια αλλου ομιλου που προς τιμην του κανει αγωνες ΜΟΝΟ σε αγριο θηραμα? Εχουμετετοια στην Κυπρο....ομως ο νικητης ΑΚΙ στο πεντιγκρι......αναγραφετε και στον δυο σκυλων τα χαρτια. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ το στημενο για οποιοδηποτε αγωνα εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικαιο. Εξ οσων γνωριζω ομως εχει σταματησει απο ολους εδω και ενα χρόνο

3. Στο επομενο τευχος ισως να υπαρχει καποιο αρθρο για κυνηγι λαγου με σκυλια φερμας.Ενα ιδιορυθμο κυνηγι, ισως και καθαρα κυπριακο και αλλοπροσαλο αφου κανεις ενα κυνηγι με δυο εξ αντιθετου πορειας πραγματα.....κυνηγι λαγου με σκυλια φερμας......ειναι ομως ενα μαγευτικο και υπεροχο κυνηγι με φανατικους υποστηρικτες.

Ερωτω λοιπον πως καποιος μπορει να εχει ενα σκυλο ικανο ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ να κυνηγα αυτο το κυνηγι, χωρις ομως να εχει περασει και τα μισα τουχρονια διπλα απο εμπειρους κυνηγους πουτου εμαθαν τον τροπο.Καποιος που ξεκινα ΣΗΜΕΡΑ και θελει να κυνηγησει ετσι........χωρις ιχνηλατη....χωρις σκυλο φερμας που ψαχνει μονο αερα.......χωρις σκυλο φερμας που διατηρει τα στοιχεια της φυλης του που ζητουνται στους αγωνες....... με λιγα λογια ενασκυλο φερμας πουδεν θα ΄΄ντρεπετε΄΄ να βαλει ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ την μυτη κατω.Για να ξεκαθαρισουμε κατι . Φιλε ολα τα σκυλια ακομα και οι μεγαλοι αεροθηρες τριάλερ για να ξεκαθαρισουν ενα ιχνος λογω απνοιας η λογω μεγαλου ποδαρωματος του θηρματος θα βαλουν μυτη κατω . ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Μεγαλης Ερευνας κι Ερευνας Κυνηγιου απαγορευεται στις αγγλικες φυλες να ιχνηλατισουν ιχνος .Σε αλλους αγωνες οπως Πρακτικου κυνηγιου , Μπεκατσας , Βουνου γινετε ανεκτο. Ο λογος ειναι οτι εκτος του οτι μπορει να κουτουλησει θηραμα και να το διωξει αντι να το φερμαρει. Στα Ηπειρωτικα σκυλια φερμας προβλημα ειναι η ιχνηλασια επι μακρον . Διακιουτε και μαλιστα επιβαλεται σε καποιες φυλες η ιχνηλασια στους αγωνες και το κυνηγι

Δεν θελω να καταληξω στην υποστηριξη των ιμιαιαμων, θελω απλα απαντησεις που θα βοηθησουν να χαραξουμε τελικα μια πορεια.....του τι ζητω....και θελω......τουτι περνω.......τουτι αναμενω.......του τι μπορω να αλλαξω......και του τι τελικα εφτιαξα....αγοραζοντας ενα σκυλο ΚΑΘΑΡΟΜΑΙΜΟ.(ΣΤΟ ΙΜΙΑΙΜΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ .....συμβιβαζεσε με τα χαρακτηριστικα που εχεις και δινεις εμπειριες)
Ανθιμε μου υπεροχη η παραθεση σου με τα βιντεο
Οι μονες πραγματικες ερωτησεις μου ηταν η 2 και η 3.

Για την 2 εχω πραγματικα την απορια. Αν μπορει καποιος να μου πει πως γινετε να κρατουν σταθερες γραμμες και να εχουν τα δικα τους αιματα για τοσα χρονια, τοτε ΕΓΩ δηλωνω οτι το υποστηριζω.

Δηλαδη καποιος να εχει μια σταθερη ημιαιμη φραμμη που να την κυνηγα την ιδια για χρονια με τα ιδια χαρακτηριστικα καθε φορα



Για το 3 χαιρομαι που εχει σταματησει η χρηση στημενου και η παραπληροφορηση, αφου ξερω οτι δεν λες κατι στην τυχη

Για το 1 ξερεις οτι γνωριζω πολυ καλα τις γραμμες και τις σχολες. Το εβαλα σκοπιμα για να καταληξω καπου αλλου. Στο οτι πρεπει επιτελους ο καθε ενας ενδιαφερομενος να μελεταει τον σκυλο που θελει αποκτησει και να προσπαθει να δει εαν εφαρμοζετε στο τροπο και στο θηραμα που κυνηγα.

Επιπλεον θα πρεπει να γνωριζει οτι σε καθε φυλη υπαρχουν και οι ξεχωριστοι χαρακτηρες και να μην επιλεγει μονο με το τι ακουσε η το τι ειδε.

Την αγωνιστικη κυνοφιλια θα πρεπει να την λαμβανει σοβαρα υποψην οσον αφορα την προελευση του ζωου το οποιο προτιθετε να αγορασει αλλα να ξερει οτι αυτη εξυπακουη γνωση και μελετη γιατι θα του δωσει τα κριτηρια πανω στα οποια θα βασιζει την ερευνα αγορας του.

Κατι δε πολυ σημαντικο ειναι να προσπαθει να περνει σκυλια απο γονεις με διακρισεις σε αγωνες περισσοτερο κυνηγετικης ικανοτητας και οχι περισσοτερο μορφολογιας αλλα επισης και οι γονεις να ΚΥΝΙΓΟΥΝΤΑΙ απο τους ιδιοκτητες και οχι μονο να αναπαραγονται.

Οι καλυτερες περιπτωσεις ειναι απο κυνηγους που λαμβανουν μερος στην αγωνιστικη κυνοφιλια και αποδεικνυετε η ικανοτητα τους να κυνηγουν και να κατεχουν σκυλο.
Εχουμε εξαισια παραδειγματα και εκτος αλλα και στο φορουμ.
Υπαρχουν ομως και ανθρωποι που εχουν ενα σκυλο που η δουλεια του λογω των χαρτιων του ειναι να βατευκει μονο.Δεν κυνηγιετε!!!

Επομενως η αγωνιστικη κυνοφιλια δεν αποτελει πανακεια.... διαλεγουμε ετσι στο τυχαιο μια γεννα απο αγωνομαχους και περιμενουμε το σκυλι να ειναι τρατα στους 6 μηνες χωρις να κουνησουμετ οδακτυλακι μασ
Η αγωνισιτκη κυνοφιλια μας δινει το δικαιωμα να ξερουμε το ποιον και το τι ειναι τα σκυλια που θα παρουμε απογονους ωστε να εχουμε τ οδικαιωμα ΝΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ καποια συγκεκριμενα πραγματα με αυτοπεποιθηση.

Για τους κανονισμους στους αγωνες αναλογως τυπου, με ξερεις χρονια και ξερεις οτι υποστηριζω καποια διαφορετικα πραγματα,σε καποια σημεια, αλλα αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Το σχολιο για τα κουρτσχααρ να τρεχουν και να ψαχνουν σαν ποιντερ, το εβαλα σκοπιμα γιατι με εχουν ρωτησει φιλοι διαβαζοντας τα τευελταια χρονια αρθρα στον ελληνικο τυπο.
Ηξερα οτι εισαι ο πλεον καταλληλος να το αναπτυξεις οπως και το εκανες με τα βιντεο.

Αλλο το κουρτσχχαρ και αλλο το ποιντερ.Δεν μπορει να γινει συγκριση.
Εχω και ζω και τα δυο.....τεραστιες οι διαφορες τους...τεραστιες και οι συγκηνησεις... απο το καθε ενα.

Επισης ο σκυλος ΠΛΑΘΕΤΕ. γΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥςΧΑΡΑΚΤΗΡΕς αυτο ειναι ευκολο και σε αλλους δυσκολο.
Για αλλους σημαινει καταστροφη και για αλλους σημαινει συμμετοχη σε κοινο τροπο κυνηγιου μεταξυ του και του ιδιοκτητη του.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΖΗΤΑΜΕ.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
andreas78

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από andreas78 »

Χρύσανθε, εξ όσω γνωρίζω και με κάθε επιφύλαξη, αυτές οι "ημίαιμες" γραμμες είναι σκυλιά που προήλθαν απο ζευγαρώματα Γκέκικων μεταξύ των Βαλκανικών και των Ελληνικών, δλδ στην ουσία δεν είναι διασταυρώσεις διαφορετικών φυλών.!!!!
Αχερκωτης
Full Member
Δημοσιεύσεις: 556
Εγγραφή: 26 Νοέμ 2015, 13:20

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Αν καταλαβα καλα το ερωτημα του Χρυσανθου για την σταθεροτητα ημιαιμης γραμμης..
Αν αναφερεται στα σκυλια πχ του Μανου Γιογιου και γενικα στα γιουρογκεκικα οπως τα λεν προσφατα εβλεπα μια ταινια του Χριστογιαννη αν δεν κανω λαθος μαζι με μελος του ομιλου ελληνικου ιχνηλατη και ειχαν πει πως
"Αν αυτα τα ζευγαρωματα γινονταν πιο στοχευμενα τοτε θα μιλουσαμε για μια νεα ελληνικη φυλη.."
Καποιοι το κανουν στοχευμενα με σχεδον σταθερα αποτελεσματα αλλοι ομως οχι με τα γνωστα επακολουθα..


Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2565
Εγγραφή: 05 Ιαν 2011, 11:17

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από Anthimos »

Αχερκωτης έγραψε:Αν καταλαβα καλα το ερωτημα του Χρυσανθου για την σταθεροτητα ημιαιμης γραμμης..
Αν αναφερεται στα σκυλια πχ του Μανου Γιογιου και γενικα στα γιουρογκεκικα οπως τα λεν προσφατα εβλεπα μια ταινια του Χριστογιαννη αν δεν κανω λαθος μαζι με μελος του ομιλου ελληνικου ιχνηλατη και ειχαν πει πως
"Αν αυτα τα ζευγαρωματα γινονταν πιο στοχευμενα τοτε θα μιλουσαμε για μια νεα ελληνικη φυλη.."
Καποιοι το κανουν στοχευμενα με σχεδον σταθερα αποτελεσματα αλλοι ομως οχι με τα γνωστα επακολουθα..


Sent from my iPhone using Tapatalk


http://kynoclub.gr/2014/06/03/%CE%B7-%C ... %B1%CF%81/
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
miky55
Δημοσιεύσεις: 1307
Εγγραφή: 18 Ιαν 2011, 21:05

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από miky55 »

ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΘΗΜΙΑΣΗ ΤΟΥ ΘΗΡΑΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΟ ΑΝΑΘΗΜΙΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ.ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΗΡΑΜΑ ,ΠΡΟΣΕΓΓΥΣΗ,ΤΟΣΟ ΣΤΕΝΕΥΕΙ Ο ΚΩΝΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΠΧ. Η ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΦΕΡΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΧΑΜΗΛΩΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.
ΣΤΑ ΦΙΛΜΑΚΙΑ ΙΧΝΗΛΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΠΛΑ ΕΡΕΥΝΑ ΑΕΡΑ .ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΟΤΑΝ ΒΡΟΥΝ ΝΤΟΡΟ ΛΑΓΟΥ Η ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΟΔΑΡΩΝΕΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΥΤΗ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΘΗΜΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΕΡΑ (ΚΩΝΟ).
ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ,ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ ,ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΣΚΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΣΕ ΤΕΡΕΝ ΜΕ ΠΕΡΔΙΚΕΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΔΑΡΩΜΕΝΗ ΦΡΑΓΓΟΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΧΝΗΛΑΤΙΣΕ .
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2565
Εγγραφή: 05 Ιαν 2011, 11:17

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από Anthimos »

Πανικος Setter έγραψε:Ποσο πισω ειμαστε τελικα ?
Μάλλον στην εποχή που ακόμα προσπαθούμε να ανακαλύψουμε τον τροχό με τα δεκάδες βίντεο καθημερινά με πρωταγωνιστές αγέλες σκύλων και με καθοδήγηση για το ποιος πωλειτε , ο πάτσαλος , ο κοντός , ο δεξια , ο αριστερα κτλ


Μεχρι και τερεν για σπανιελ θα υπαρχη


Τα…κυνηγόσκυλα σε ρόλο Trailer στους Αγώνες της Φωκίδας!

11&12 Ιουνίου 2016

Mπορεί το τερέν των Κλασσικών Αγώνων να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον όλης της κυνοφιλικής Ελλάδας όμως στους Αγώνες της Φωκίδας θα υπάρχουν φυσικά και τερέν Πρακτικού Κυνηγίου για βρετανικές και ηπειρωτικές φυλές, στους οποίους μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κυνόφιλοι και να παρουσιάσουν τους σκύλους τους μια και δεν είναι απαιτούμενη η ακινησία. Μάλιστα φέτος θα υπάρχει και τερέν για Σπάνιελ που είναι μια κατηγορία κυνηγόσκυλων με μεγάλο ενδιαφέρον από πολλούς κυνηγούς. Στο πλαίσιο λοιπόν του ‘’Τροπαίου Ηρακλέους’’ θα διοργανωθούν παράλληλοι Αγώνες Πρακτικού Κυνηγίου με θήραμα ν το ‘’ιταλικό’’ ορτύκι και όπως στους προηγούμενους αγώνες αναμένεται να συμμετάσχει σημαντικός αριθμός κυνόφιλων κυνηγών καθώς και επαγγελματιών που βρίσκουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τους σκύλους τους γα να αξιολογηθούν από τους κριτές. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Το κυριότερο είναι ότι μέσα στην κλειστή κυνηγετική περίοδο οι κυνόφιλοι βρίσκουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με αυτό που αγαπούν περισσότερο. Τα κυνηγόσκυλα και την …συναναστροφή με ‘’ομοιοπαθείς’’ που έχουν κάνει τις κυνοφιλικές εκδηλώσεις τρόπο ζωής. Φυσικά πάντα υπάρχει και το πρακτικό μέρος που είναι η ανάδειξη των καλύτερων σκύλων ώστε ορισμένοι από αυτούς να χρησιμοποιηθούν στην εκτροφή.




http://kynoclub.gr/2016/05/20/%CF%84%CE ... D%CE%B5-2/



Αδερφι εχει 100 χρόνια που γινονται αγωνες στα σπάνιελ ..Προσεξε την ταχυτητα !!!

Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
vti-chris
Full Member
Δημοσιεύσεις: 593
Εγγραφή: 22 Φεβ 2011, 13:29

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από vti-chris »

Εζάλισες μας πρωΐ πρωΐ ρε Άνθιμε!!!
Εικόνα
-"Δύο πράγματα δεν έχουν όρια:το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία...και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα βέβαιος"
-"Το σημαντικό είναι να μην σταματήσεις να κάνεις ερωτήσεις. Η περιέργεια έχει τον λόγο της που υπάρχει"
Alb. Einstein
Άβαταρ μέλους
Laurona
Δημοσιεύσεις: 2609
Εγγραφή: 06 Μαρ 2010, 15:42

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από Laurona »

http://www.ethnos.gr/kynigoskyla/arthro ... -64351215/

Απο το εθνος κυνηγι
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
andreas78

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από andreas78 »

Ένα μεγάλο "RESPECT" στον Maximus (E.P.) για την εξαιρετική και απίστευτη διαδρομή που έκανε εχθές, αλλά ενα ακόμη μεγαλύτερο στον κυναγωγό του, φίλο και συνκυνηγό Χρίστο(vti-chris) που με υπομονή, επιμονή και περίσσιο πάθος κατάφερε φτάσει σε αυτο το αποτέλεσμα.
Τρανή απόδειξη πως ένας "κοινός θνητος" και όχι επαγγελματίας, μπορεί να δαμάσει ένα "μεγάλο Pointer" και καθαρό απόγονο πρωταθλητων Ευρώπης στην μεγάλη ερευνα.
Τρανή απόδειξη επίσης πως ένας τέτοιος σκύλος, μπορεί να ξεκηνήσει απο το κυνήγι ορτυκιών, να πάει στο κυνήγι πέρδικας, μετά στο δάσος κυνηγώντας μπεκάτσες και ξαφνικά να μπαίνει στα αγωνιστικά τεραίν και να μας αφήνει "μαλάκες" βλέποντας τον να εργάζεται.
Άβαταρ μέλους
Anthimos
Moderator
Δημοσιεύσεις: 2565
Εγγραφή: 05 Ιαν 2011, 11:17

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ

Δημοσίευση από Anthimos »

andreas78 έγραψε:Ένα μεγάλο "RESPECT" στον Maximus (E.P.) για την εξαιρετική και απίστευτη διαδρομή που έκανε εχθές, αλλά ενα ακόμη μεγαλύτερο στον κυναγωγό του, φίλο και συνκυνηγό Χρίστο(vti-chris) που με υπομονή, επιμονή και περίσσιο πάθος κατάφερε φτάσει σε αυτο το αποτέλεσμα.
Τρανή απόδειξη πως ένας "κοινός θνητος" και όχι επαγγελματίας, μπορεί να δαμάσει ένα "μεγάλο Pointer" και καθαρό απόγονο πρωταθλητων Ευρώπης στην μεγάλη ερευνα.
Τρανή απόδειξη επίσης πως ένας τέτοιος σκύλος, μπορεί να ξεκηνήσει απο το κυνήγι ορτυκιών, να πάει στο κυνήγι πέρδικας, μετά στο δάσος κυνηγώντας μπεκάτσες και ξαφνικά να μπαίνει στα αγωνιστικά τεραίν και να μας αφήνει "μαλάκες" βλέποντας τον να εργάζεται.

Αψογος ο ΜΑΞ εχτες φιλε
Χιλια Μπραβο !!!
Είναι συνήθεια αυτών που δεν έκαναν ποτέ τίποτε, να κατηγορούν τους άλλους γιατι δεν τα έκαναν ολα!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ”