ΠΡΟΒΛΗΜΑ
- MAKIS-SEZAR
- Full Member
ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Για σας παιδιά..
Εχω ένα σκύλο αρσενικό 6.5 μηνών..εδό και μια-δυο εβδομάδες όταν του βάζω την τροφή τρώει πολύ λαίμαργα και μέσα σε 4 λεπτά περίπου την τρώει και μετά Στρέφη το φαγητό ,μερικές φορές σαν πολτός και άλλες φορές μαζί με βλέννες και το ξανά τρώει αμέσως πάλι λαίμαργα..του έχω βάλει χάπια για την ταινία και νομίζω πώς δεν έχει..
Αν μπορεί κόπιας ας με βοηθήσει..
Ευχάριστο!
Εχω ένα σκύλο αρσενικό 6.5 μηνών..εδό και μια-δυο εβδομάδες όταν του βάζω την τροφή τρώει πολύ λαίμαργα και μέσα σε 4 λεπτά περίπου την τρώει και μετά Στρέφη το φαγητό ,μερικές φορές σαν πολτός και άλλες φορές μαζί με βλέννες και το ξανά τρώει αμέσως πάλι λαίμαργα..του έχω βάλει χάπια για την ταινία και νομίζω πώς δεν έχει..
Ευχάριστο!
Μ’αρέσει η άστατη ζωή
γεννήθηκα αλάνι
μ’αδυναμία στο πιοτό
ΣΤ'ΟΠΛΟ και στο φουστάνι...
γεννήθηκα αλάνι
μ’αδυναμία στο πιοτό
ΣΤ'ΟΠΛΟ και στο φουστάνι...
-
- Full Member
ΠΡΟΒΛΗΜΑ
φιλε ειχα το ειδιο με μπρακ και μετα καταλαβα οτι επειδη ηταν χαμε η τροφη,
μετα εβαλα το λιο πιο ψηλα και εν εκαμναν εμετο
μετα εβαλα το λιο πιο ψηλα και εν εκαμναν εμετο
- GiorgosT
- Full Member
Re: ΠΡΟΒΛΗΜΑ
βάλε πιο λίγη τροφή και 3 φορές την ημέρα και ελπίζω να ταίζεις τροφή για κουτάβια.MAKIS-SEZAR έγραψε:Για σας παιδιά..
Ευχάριστο!
ΗΟΜΟ HOMINI LUPUS
-
- Full Member
Ρε φιλε καμνει 4 λεπτα να φαει την τροφη??? συνηθος οι λαιμαργοι καμνουν κατι δευτερολεπτα.
Αν δεν τον πηρες σε γιατρο μεν του διας οτι νανε. Καλητερα να γινει σωστη διαγνοση
Αν δεν τον πηρες σε γιατρο μεν του διας οτι νανε. Καλητερα να γινει σωστη διαγνοση
Φορούμε ΠΟΡΤΟΚΑΛΊ πάντα. Γιατί κάμνουμε το χόμπι μας, ΔΕΝ πάμε στον ανταρτοπόλεμο!!!!! Πίσω στες οικογένειες μας σόι και αβλαβείς!
-
- Full Member
Γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι;η αισθηση εν σαν καμενη τριχα εχασε λιο τριχωμα στα σημεια εκει..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- Full Member
Εν φαινεται ετσι κεινα τα μαυρα εν οπως το κακκατουι..
- πανικος
μιχαλη ειναι ψυλλοι που γεννησαν σιγουρα το εχω παθει και εγω.μπανιο με υγρο πιατων χτενισμα με την χτενα με τα μικρα ττελακια και μετα αμπουλα frontline ειναι η συνταγη μου και ψεκασμα τα κλουβιαΑχερκωτης έγραψε:Εν φαινεται ετσι κεινα τα μαυρα εν οπως το κακκατουι..
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
-
- Full Member
Αχερκωτης έγραψε:
Γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι;η αισθηση εν σαν καμενη τριχα εχασε λιο τριχωμα στα σημεια εκει..
δεν φαινεται και τοσο καλα απο την φωτογραφια αλλα νομιζω οτι ειναι τσιμπουρια.ειναι μικρα μικρα οπως τα σκαγια.
αν δεν το παρεις το σκυλλι σου σε κτηνιατρο μπορει και να το χασεις φιλε μου. θα πιουν το αιμα του
παρτο οσο πιο γρηγορα μπορεις
- Kostas M.
- Full Member
Φιλε επαθα κατι παρομοιο και ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι αλεργια απο τους ψυλλους ή τσιβιτζια.
- andreasana210326
Φιλε ο κτηνιατρος σου θα σου πει ακριβως τι ειναι.......
Aπο δικη μου πειρα δεν ειναι τσιβιτζια.......προκειται για αλλεργια ή αρχικα σταδια ερλιχίωσης αν κρινω απο την φωτογραφια που επηρεαζει αμεσα το αιμα και θα αναπτυχθει σιγα σιγα αν το αφησεις σε ολο το σωμα του σκυλλου με ασχημες συνεπειες. Χωρις να ειμαι σιγουρος φιλε.....ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.....οποταν στον κτηνιατρο σου το συντομοτερο.
Aπο δικη μου πειρα δεν ειναι τσιβιτζια.......προκειται για αλλεργια ή αρχικα σταδια ερλιχίωσης αν κρινω απο την φωτογραφια που επηρεαζει αμεσα το αιμα και θα αναπτυχθει σιγα σιγα αν το αφησεις σε ολο το σωμα του σκυλλου με ασχημες συνεπειες. Χωρις να ειμαι σιγουρος φιλε.....ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο.....οποταν στον κτηνιατρο σου το συντομοτερο.