Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Panmoy έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Και απο χρονου φιλοι μου....να ειμαστε γεροι δυνατοι με υγεια και τα αλλα ολα ειναι στο χερι μας!!!

Η τελευταια προσπαθεια εγινε..και αποχερετω το κυνηγι του 2016 με ενα ευχαριστω τελικο αποτελεσμα!

Το πρωινο και μεχρι το μεσημερι καθολου καλο....πρωι μεχρι τις 8.30 σε μια περιοχη χωρις να βλεπω πουλια...αποφασιζω να αλλαξω τοπο...προσπαθω να κοψω δρομο αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο :D
ουτε μπροστα πηγαινε αλλα ουτε πισω...μεχρι τα μπουνια...τηλεφωνα,ιστοριες....καταφερνουμε να βγαλουμε το αμαξι μαζι μετα την βοηθεια ενως καλου φιλου που εσπευσε χωρις δευτερη σκεψη για διασωση :D ....να ειναι καλα το παιδι :P

Μετα σε αλλη περιοχη για απογευματινο οπου και πηρα καποια πουλια τελειωνοντας τον τελικο με 7-0 :P + χαλκινο καλλικωμα + 1 πουλι οπως λεει και ο φιλος Λεωνιδας που δεν μπορεσα μεσα απο τις βαλανιδιες να ριξω + αλλες 8-10 περιπτωσεις που εφυγαν απαιχτες λογο του οτι με εβλεπαν που εψαχνα τα αλλα πουλια :? !!!

Και απο χρονου παιδια :P
7 Γκολαρες στο 90' ;) Μπραβο Σολωνα και απο χρονου με υγεια...το Vitaroui εκλαψε σημερα :lol: !!!
Το rav4 παρακαλω...οχι vitaroui....μην το υποβιβαζεις....ακομα λιο να του βαλω και πεδιλα :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
Panmoy
Full Member

Δημοσίευση από Panmoy »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Panmoy έγραψε:
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Και απο χρονου φιλοι μου....να ειμαστε γεροι δυνατοι με υγεια και τα αλλα ολα ειναι στο χερι μας!!!

Η τελευταια προσπαθεια εγινε..και αποχερετω το κυνηγι του 2016 με ενα ευχαριστω τελικο αποτελεσμα!

Το πρωινο και μεχρι το μεσημερι καθολου καλο....πρωι μεχρι τις 8.30 σε μια περιοχη χωρις να βλεπω πουλια...αποφασιζω να αλλαξω τοπο...προσπαθω να κοψω δρομο αλλα λογαριαζα χωρις τον ξενοδοχο :D
ουτε μπροστα πηγαινε αλλα ουτε πισω...μεχρι τα μπουνια...τηλεφωνα,ιστοριες....καταφερνουμε να βγαλουμε το αμαξι μαζι μετα την βοηθεια ενως καλου φιλου που εσπευσε χωρις δευτερη σκεψη για διασωση :D ....να ειναι καλα το παιδι :P

Μετα σε αλλη περιοχη για απογευματινο οπου και πηρα καποια πουλια τελειωνοντας τον τελικο με 7-0 :P + χαλκινο καλλικωμα + 1 πουλι οπως λεει και ο φιλος Λεωνιδας που δεν μπορεσα μεσα απο τις βαλανιδιες να ριξω + αλλες 8-10 περιπτωσεις που εφυγαν απαιχτες λογο του οτι με εβλεπαν που εψαχνα τα αλλα πουλια :? !!!

7 Γκολαρες στο 90' ;) Μπραβο Σολωνα και απο χρονου με υγεια...το Vitaroui εκλαψε σημερα :lol: !!!
Το rav4 παρακαλω...οχι vitaroui....μην το υποβιβαζεις....ακομα λιο να του βαλω και πεδιλα :lol:
Xaxaxa τουτον ηθελα να πω...φιλε ειχα και απο τα 2...το vitaroui δεν ειναι υποβιβασμος πιστεψε με...rav4 με πεδιλα...εν να του παει νομιζω :D !!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Panmoy έγραψε:

Σολωνα vitara εχω και γω....και πιστεψε με για την κατηγορια του δεν το αλλαζω με τιποτα...να φανταστείς το εβγαλα σε τοπους που το παλιο μου Pajero 25αρη δυκολευοταν η ακομα δεν τα καταφερνε...το vitara είναι απιστευτο και το μονο κακο με το δικο μου είναι ότι είναι συνεχεια 4χ4 και καπου καταναλωνει βενζινη αν το πας πανω από 3000 στροφες...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Χαιρετώ του καθαρόμαιους φασσάριες ....
Εγω εμπατάρτεψα λίο εν η αλήθεια :lol: αλλά στα ραντεβού μου πάω....
Χθές μιάς και η τελευταία τους μέρα τους αφιέρωσα την περισσότερη ώρα.....
Το πρωινό καρτέρι δεν δουλεψε αλλά ευτυχώς με ομαδικό παιχνίδι, κι αφού αλλάξαμε πόστο καταφέραμε μαζί με συνάδελφο κυνηγό να πάρουμε 7 πουλιά, χάσαμε 1 το οποίο δυστυχώς έγινε τροφή για αλεπούδες και 2 που έφυγαν μισοσκοτωμένες, κρίμας τες :(
Νωρίς το απόγευμα μόνος, κατάφερα να κάμω ενα καλλίτζι που θα το θυμάμαι πολύ καιρό μιάς και με επιασε στον ύπνο!! Δεν ήξερα τι να κάνω να γελώ ή να κλαίω!!! χαχαχαχ :lol: Υγεία!!!
Το πρόγραμμα για το απογευματινό ήταν καθαριότητα σε τζίταστρο όπου καπιοι ''ΓΑΡΟΙ'' το έκαναν σκουπιδότοπο!Ενα σακούλι που είχαμε δυστυχώς δεν ήταν αρκετό...Αλλά είναι στο πρόγραμμα να ξαναπάμε για τις ασχολίες νεκρής κυνηγετικής περιόδου.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Nikos έγραψε:Χαιρετώ του καθαρόμαιους φασσάριες ....
Εγω εμπατάρτεψα λίο εν η αλήθεια :lol: αλλά στα ραντεβού μου πάω....
Χθές μιάς και η τελευταία τους μέρα τους αφιέρωσα την περισσότερη ώρα.....
Το πρωινό καρτέρι δεν δουλεψε αλλά ευτυχώς με ομαδικό παιχνίδι, κι αφού αλλάξαμε πόστο καταφέραμε μαζί με συνάδελφο κυνηγό να πάρουμε 7 πουλιά, χάσαμε 1 το οποίο δυστυχώς έγινε τροφή για αλεπούδες και 2 που έφυγαν μισοσκοτωμένες, κρίμας τες :(
Νωρίς το απόγευμα μόνος, κατάφερα να κάμω ενα καλλίτζι που θα το θυμάμαι πολύ καιρό μιάς και με επιασε στον ύπνο!! Δεν ήξερα τι να κάνω να γελώ ή να κλαίω!!! χαχαχαχ :lol: Υγεία!!!
Το πρόγραμμα για το απογευματινό ήταν καθαριότητα σε τζίταστρο όπου καπιοι ''ΓΑΡΟΙ'' το έκαναν σκουπιδότοπο!Ενα σακούλι που είχαμε δυστυχώς δεν ήταν αρκετό...Αλλά είναι στο πρόγραμμα να ξαναπάμε για τις ασχολίες νεκρής κυνηγετικής περιόδου.
Mπραβο Νικο μου!!!!

Ρε φιλε κάθε χρονο τελευταια εξορμηση καμνουν μου τα ουλλα...εχτες πρωινο εκαθουνταν 10 πουλια πας του Ευκαλυπτους μπροστα μου...καρτερω να φκει σιηπεθκια να φυουν...φκαινει η πρωτη τιποτε...φκαινει η δευτερη τιποτε...μετα που κανενα 20λεπτο εφυαν ουλλες πουπισω απαιχτες...

Μεσημερι καθουμε διπλα που κατι καλαμιωνες με το νερο να φτανει σχεδόν τα 2 μετρα...αυτοκινητο εχωνε το...επερασαν 2 φορες που διπλα μου στα 5 μετρα ένα με τους καλαμιωνες και να μεινισκω επωμισμένος περκι φκουν δεξια η αριστερα για να μην τις παιξω και να τις χασω....αλλα αυτές τιποτε...χαβα αρμενικο...ευθεια και αγιος ο Θεος...

Το καλο το ποστουι που βρηκα φαινεται πολλα δυνατο και του χρονου θα το δουλεψω...και για τα καλλιτζια μεν φοασαι...εκαμα και γω ένα χρυσο εχτες που θα το θυμαμαι μεχρι του χρονου!!! :lol:

Καμμια φορα εν η κουβεντα που λαλεις αν ειχα μαζι μου ακομα ένα κυνηγο θα τις πετσοκοβαμε...αλλα δεν πειραζει...μονο και μονο που τις ειδα μου φτανει σαν εικονα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Χαχα έπαθαμε το κι εμείς τούτο , ρε Λεωνίδα μ, με τον Μάριο όταν ήρθε Πάφο... Σταθήκαμε στα πόστα κουβεντιάσαμε και λίγο και μετά που κανένα τέταρο σηκώνουντε 2 κοκόνες και κάμνουν κάτω εμείναμε χασκοντα!!!
Α ρε Μαριε θυμάσε?>? χαχαχα

Εν το μεταξύ στο προηγούμενο μου πόστ ξέχασα να ανφέρω κατι που μου έτυχε χθές.... σε κάποια φάση στη εναλλαγή του πόστου... θωρώ τρεις γαλήνες να έρχονται,ώρα για νταπλ λεω, δεν με πήραν είδηση γιατί πρόλαβα και κρύφτηκα, μπαίνουν απο αριστερά μου γυρίζω μπαμ.... και βλέπω να πέφτουν δύο, μια σέκκα και μία κουτσόφτερη! Προς στιγμή ξαφνιάστηκα!! και αργησα να σημαδέψω την άλλη και έφυγε...Μιλούσα κι εγω μόνος μου και γελούσα '' πήγαινα για νταπλ, χαχα αλλά όχι με ένα φυσίγγι''.... Το έζησα ξανά στο παρελθόν με τρία πουλια όμως, και εννοείτε πως είναι απο τις φάσεις που σου μένουν στο μυαλό!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Nikos έγραψε:Χαχα έπαθαμε το κι εμείς τούτο , ρε Λεωνίδα μ, με τον Μάριο όταν ήρθε Πάφο... Σταθήκαμε στα πόστα κουβεντιάσαμε και λίγο και μετά που κανένα τέταρο σηκώνουντε 2 κοκόνες και κάμνουν κάτω εμείναμε χασκοντα!!!
Α ρε Μαριε θυμάσε?>? χαχαχα

Εν το μεταξύ στο προηγούμενο μου πόστ ξέχασα να ανφέρω κατι που μου έτυχε χθές.... σε κάποια φάση στη εναλλαγή του πόστου... θωρώ τρεις γαλήνες να έρχονται,ώρα για νταπλ λεω, δεν με πήραν είδηση γιατί πρόλαβα και κρύφτηκα, μπαίνουν απο αριστερά μου γυρίζω μπαμ.... και βλέπω να πέφτουν δύο, μια σέκκα και μία κουτσόφτερη! Προς στιγμή ξαφνιάστηκα!! και αργησα να σημαδέψω την άλλη και έφυγε...Μιλούσα κι εγω μόνος μου και γελούσα '' πήγαινα για νταπλ, χαχα αλλά όχι με ένα φυσίγγι''.... Το έζησα ξανά στο παρελθόν με τρία πουλια όμως, και εννοείτε πως είναι απο τις φάσεις που σου μένουν στο μυαλό!
χαχαχαχα...ρε Νικο σκεφτου να το παθεις τουτο με πρασινοκεφαλες...να ερχουνται πανω μου 4 όπως τις γαληνες...να μπιουμε μες την παλουρα που την αδρεναλινη και για να μην με δουν...να σηκωνουμε να ριχνω 1 φυσιγγι και να διοθν 2 κατω όπως τα συκα...τοσο πολλα εσαντανωθηκα που εμεινα επωμισμένος χωρις να συρω άλλο φυσιγγι...και να εχω τον συντροφο 50 μετρα πιο κατω να φκαλει το λαιμο του...παιξε τζαι τις άλλες ρε γαρε παιξε τες!!!!τελικα να στρεφουνται πισω επειδή επεξα κατά λαθος τις 2 θυληκες και να πηγαινουν πανω στον συντροφο τζαι να παιζει τη 1...τζαι να του λαλω εγω...ειδες ρε γαρε που εστραφηκαν και εδωκαν πανω σου!!!! :lol: :lol: :lol:

Αξεχαστη φαση...τοσο πολλα επαλαβωσα που ενομιζα η 1 απλα εβουτησε πανω που την άλλη...από τη συγχηση μου ουτε καν ειδα που επεσαν (20 μετρα διπλα μου...) και ηρτε κατω ο σύντροφος για να τις εβρουμε!
sanguine tuo...
Αχερκωτης
Full Member

Δημοσίευση από Αχερκωτης »

Χτες καταφερα να κλεισω την σεζον με ενα πουλι σε καρτερι..ηξερα πως περνουν απο κει πουλια αλλα ειμουν τζιταστρο τζικλας..δεν προλαβα να αλλαξω φυσιγγια κ βλεπω 3 να ερχονται..η μια ανοιγει δεξια οι αλλες συνεχισαν την πορεια λιγο πριν με πλησιασουν ανοιγει κ η αλλη δεξια εμεινε μ η αλλη..πριν μπει στην βολη μανουβρες τυπου μπεκατσας..μπαμ φτερα παντου σπασμενη φτερουγα κ πορεια στο εδαφος..μπαμ ξανα να σιγουρεψω το πουλι..
Επεσε με allodola 28gr 10no!

Sent from my iPhone using Tapatalk
predator
Full Member

Δημοσίευση από predator »

BAIKAL TEAM έγραψε:Πολυ ωραια εικονα μου αφησε το τελευταιο κυνηγι...τα πουλια ηταν πολλα στον καινουργιο τοπο που δοκιμασα, αλλα ημουν ατυχος και απελπιστικα μονος...3-4 φορες μου εκαναν ντου και για κλασματα του δευτερολεπτου με επιαναν απροετοιμαστο να μην μπορω να επωμισω λογο των δεντρων και του οπτικου μου πεδιου...άλλες 3-4 φορες θα μπορουσα να ριξω αλλα δεν θα εβρισκα τα πουλια όπως και αυτή που εχασα, λογο του δυσβατου της περιοχης και ετσι περιμενα να σταυρωσουν αλλα δεν...1 χρυσο καλλικωμα 1 χαμενη 1 στο χερι και 1 ξιφτερισμα δυνατο που μαλλον και αυτή θα πεθανε αλλα δυστηχως δεν μπορεσα να δω την πορεια της...

Βαζουμε το σταυρο μας και ανανεώνουμε το ραντεβού για τον Αυγουστο...επεσαν οι τιτλοι τελους και για το φετινο Χειμερινο κυνηγο Φασσας...

Εικόνα
αυτο το προστατευτικο που εχεις στο κοντακι που βρισκουμε;
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Τουλαχιστω τελειωσαμε ολοι με το χρωμα της φιλοι μου...κανενας παπαγαλος :P μεχρι και τον Αλεξ λυπηθηκε ο θεος και του την εστειλε πισω απο τα 200 μετρα....αμα σε θελει θελει σε....εαν οχι,οτι και να καμεις δεν!!!!

Θελω να πω αυτο ομως προς ολους του φορουμ και σε οσους μας παρακολουθουν.......ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ,ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ 24/2/2016....εας αφησουμε τα πουλια επομενως να κανουν με την ησυχια τους αυτο που τους προσταζει η φυση και το βιολογικο τους ρολοι......

...εαν παρουμε ακομα 4-5 πουλια και τα βαλουμε στο ψυγειο δεν θα αλλαξει τι-πο-τα....εαν αφησουμε ομως αυτα τα 4-5 πουλια φανταστητε το κερδος που θα εχουμε και απο αυτα,αλλα και απο τα μωρα τους...

..εας αφησουμε λοιπον τη φυση να δουλεψει ωστε να εχουμε και του χρονου νεο αιμα ωστε να μας χαρισουν και παλι καποιες ωραιες στιγμες μεσα απο την αγαπημενη μας δραστηριοτητα μιας και ειμαστε νησι και δεν περιμενουμε απο αλλου πουλια τυπου μεταναστευσης κ.λ.π :roll:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”