Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Prestige 8
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Απλά Κλείνεις το το πρωί και ανοίγεις to τη νύκτα φίλε μου. Και av 6Ε γυρέΨει Και Κανένας, λές του δεν είχες λήψη τζιμέσα που είσουν.[emoji4]
- ANTROS BREDA
Aμαν εχεις οικογενια και μωρο εν το κλεινης φιλε, μου βλεπεις ποιος ειναι και αν θελεις απαντας
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Nikos
Σωστός ο Άντρος...ANTROS BREDA έγραψε:Aμαν εχεις οικογενια και μωρο εν το κλεινης φιλε, μου βλεπεις ποιος ειναι και αν θελεις απαντας
Φίλε Μάριε , άτε τζιαι έκλεισες το και κυνηγάς μόνος , άτε και έπαθες τίποτε? εν αρκιμός?
Πάντα ανοικτό!
- Prestige 8
- Full Member
Όντως επειδή πριν δύο μήνες εγινα πατερας, δεν εχω την εμπειρία του πατερα κυνηγου.. Ίσως να έχετε δίκαιο. .[emoji6] Πάντως μέχρι πέρσι εγώ έτσι έκανα.Nikos έγραψε:Σωστός ο Άντρος...ANTROS BREDA έγραψε:Aμαν εχεις οικογενια και μωρο εν το κλεινης φιλε, μου βλεπεις ποιος ειναι και αν θελεις απαντας
Φίλε Μάριε , άτε τζιαι έκλεισες το και κυνηγάς μόνος , άτε και έπαθες τίποτε? εν αρκιμός?
Πάντα ανοικτό!
- MARIOSE
Μάριε να σου ζήσει φίλε μου!
Έχουν δίκιο τα παιδιά, πάντα ανοικτό και αν θέλεις το απαντάς
. Μπορείς να έχεις και 2ο αριθμό τον οποίο να χρησιμοποιάς μόνο στο κυνήγι και να τον ξέρουν μόνο αυτοί που πρέπει.
Έχουν δίκιο τα παιδιά, πάντα ανοικτό και αν θέλεις το απαντάς

- Pathfinder
Δωστου λιο χρονο και θα καταλαβεις φιλε δωστου λιο χρονοPrestige 8 έγραψε:Όντως επειδή πριν δύο μήνες εγινα πατερας, δεν εχω την εμπειρία του πατερα κυνηγου.. Ίσως να έχετε δίκαιο. .[emoji6] Πάντως μέχρι πέρσι εγώ έτσι έκανα.Nikos έγραψε:Σωστός ο Άντρος...ANTROS BREDA έγραψε:Aμαν εχεις οικογενια και μωρο εν το κλεινης φιλε, μου βλεπεις ποιος ειναι και αν θελεις απαντας
Πάντα ανοικτό!

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- ANTROS BREDA
να σου ζηση φιλε μου!
εγω αμαν ξημεροση και εν με πιαει τηλεφωνο η κορη μου να μου πει το γνωστο (επιασες τιποτε? εχει λαγο?
τι καμνει ο νοελ (ο σκυλλος μου μεγαλη αγαπη που την κορη μου) εν παει καλα η μερα μου τσιντην ωρα που μου μιλα εν πα να πεταχτη ελαφι εν με κοφτει
εγω αμαν ξημεροση και εν με πιαει τηλεφωνο η κορη μου να μου πει το γνωστο (επιασες τιποτε? εχει λαγο?
τι καμνει ο νοελ (ο σκυλλος μου μεγαλη αγαπη που την κορη μου) εν παει καλα η μερα μου τσιντην ωρα που μου μιλα εν πα να πεταχτη ελαφι εν με κοφτει

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- Prestige 8
- Full Member
Ευχαριστώ πρώτα για Τις ευχές Μάριε, 'Αvτρο Και Pathfinder (φίλε μου εσένα δεν ξέρω το ονομά σου[emoji4] )
Δεν 'εχω λόγο να διαφωνίσω με τα λεγόμενα σας , νομίζω εν Κατανοητό με την δεύτερη μου σκέψη!
Αλλά ρε Άντρο άμα 'Ερχεται φάσα Και μιλώ της , σίγουρα εννά πετάσω το τηλ Και μετά ξανά πιάνω την![emoji1]
Δεν 'εχω λόγο να διαφωνίσω με τα λεγόμενα σας , νομίζω εν Κατανοητό με την δεύτερη μου σκέψη!
Αλλά ρε Άντρο άμα 'Ερχεται φάσα Και μιλώ της , σίγουρα εννά πετάσω το τηλ Και μετά ξανά πιάνω την![emoji1]
- Laurona
Μάριε να σας ζησει κ να το χαιρεστε φιλε το μωρακι σας.
Παντα με υγεια.
Το κινητο παντα ανοικτο.
Πιανεις εσυ πισω οταν μπορεις εαν ξερεις οτι εννεν για κατι επειγον.
Λες κ στην συζυγο να μην σε περνει εκτος εαν ειναι αναγκη κ τελος.
Παντα με υγεια.
Το κινητο παντα ανοικτο.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- Prestige 8
- Full Member
Ευχαριστώ φίλε μου va σαι καλά και αντευχομαι...Laurona έγραψε:Μάριε να σας ζησει κ να το χαιρεστε φιλε το μωρακι σας.
Παντα με υγεια.
Το κινητο παντα ανοικτο.
Εν γλιτωνουμε το πελα του τηλ, εκαταλαβα![emoji1]
Θα ορίσουμε ωράρια για επαφή με τη σύζnγο![emoji12]