Prestige 8 έγραψε:Δεν Πειράζει φίλε μου ας όψουνται που μας εστείλαν δακάτω, μακριά από όσα αγαπάμε. Το forum Και οι συζητήσεις σας είVαι ότι με συνδέει με αυτό που αγαπώ.
Φιλε μου οποτε ερθεις Κυπρο...εμεις εδώ ειμαστε...θα χαρουμε πολύ να εχουμε ακομα ένα μερακλή στη παρεα και στα καρτερια μας!!!
Και μενα με στειλανε καποτε αλλα προτιμησα να μεινω Κυπρο...και το πληρωσα...ακομα τραβω...!οποταν να σκέφτεσαι μονο θετικα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Laurona έγραψε:Αλεξ αυριοε ευχουμε σου να ειναι η εξορμηση που θα θυμασε με χαρα για την χρονια.
5 φασσακες το πρωι κ 2 το δειλις ουλλες μονοτουφετσια τζιε συκα.
Καρτερω μιαν φωτο με τα μωρα κ το θηραμα
Να σε καλα φιλε ...να παμε και να ερτουμε καλα και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες.
Καλα και ασφαλισμενα κυνηγια σε οσους θα δωσουν το παρων τους αυριο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου...θα ειναι ωραια η μερα απο θεμα καιρου....οτι πρεπει για την περιοχη οπου θα τους κανω ντου....στο θεμα καρπωσης θα δειξει
Ελπιζω να θυμασαι οτι αυριο θα παμε μαζι κυνηγι οπως συμφωνησαμε τελη του Δεκεβρη....5 να σε ετοιμος και ερχομαι να σε πιασω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Prestige 8 έγραψε:Δεν Πειράζει φίλε μου ας όψουνται που μας εστείλαν δακάτω, μακριά από όσα αγαπάμε. Το forum Και οι συζητήσεις σας είVαι ότι με συνδέει με αυτό που αγαπώ.
Φιλε μου οποτε ερθεις Κυπρο...εμεις εδώ ειμαστε...θα χαρουμε πολύ να εχουμε ακομα ένα μερακλή στη παρεα και στα καρτερια μας!!!
Και μενα με στειλανε καποτε αλλα προτιμησα να μεινω Κυπρο...και το πληρωσα...ακομα τραβω...!οποταν να σκέφτεσαι μονο θετικα!!!
θα το περάσουμε φίλε μου.
Γιατί όχι όταν έρθω Κύπρο va εξορμήσουμε και παρέα.
θα το περάσουμε φίλε μου.
Γιατί όχι όταν έρθω Κύπρο va εξορμήσουμε και παρέα.
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ φιλε μου...!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...