Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Prestige 8 έγραψε:Δεν Πειράζει φίλε μου ας όψουνται που μας εστείλαν δακάτω, μακριά από όσα αγαπάμε. Το forum Και οι συζητήσεις σας είVαι ότι με συνδέει με αυτό που αγαπώ.
Φιλε μου οποτε ερθεις Κυπρο...εμεις εδώ ειμαστε...θα χαρουμε πολύ να εχουμε ακομα ένα μερακλή στη παρεα και στα καρτερια μας!!!

Και μενα με στειλανε καποτε αλλα προτιμησα να μεινω Κυπρο...και το πληρωσα...ακομα τραβω...!οποταν να σκέφτεσαι μονο θετικα!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Laurona έγραψε:Αλεξ αυριοε ευχουμε σου να ειναι η εξορμηση που θα θυμασε με χαρα για την χρονια.
5 φασσακες το πρωι κ 2 το δειλις ουλλες μονοτουφετσια τζιε συκα.

Καρτερω μιαν φωτο με τα μωρα κ το θηραμα :-D
Να σε καλα φιλε :)...να παμε και να ερτουμε καλα και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες.

Καλα και ασφαλισμενα κυνηγια σε οσους θα δωσουν το παρων τους αυριο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Καλο και ασφαλες κυνηγι φιλοι μου...θα ειναι ωραια η μερα απο θεμα καιρου....οτι πρεπει για την περιοχη οπου θα τους κανω ντου....στο θεμα καρπωσης θα δειξει :roll:
Ελπιζω να θυμασαι οτι αυριο θα παμε μαζι κυνηγι οπως συμφωνησαμε τελη του Δεκεβρη....5 να σε ετοιμος και ερχομαι να σε πιασω
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Prestige 8 έγραψε:Δεν Πειράζει φίλε μου ας όψουνται που μας εστείλαν δακάτω, μακριά από όσα αγαπάμε. Το forum Και οι συζητήσεις σας είVαι ότι με συνδέει με αυτό που αγαπώ.
Φιλε μου οποτε ερθεις Κυπρο...εμεις εδώ ειμαστε...θα χαρουμε πολύ να εχουμε ακομα ένα μερακλή στη παρεα και στα καρτερια μας!!!

Και μενα με στειλανε καποτε αλλα προτιμησα να μεινω Κυπρο...και το πληρωσα...ακομα τραβω...!οποταν να σκέφτεσαι μονο θετικα!!!
θα το περάσουμε φίλε μου.
Γιατί όχι όταν έρθω Κύπρο va εξορμήσουμε και παρέα.
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Prestige 8 έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:

θα το περάσουμε φίλε μου.
Γιατί όχι όταν έρθω Κύπρο va εξορμήσουμε και παρέα.
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ φιλε μου...!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αυτά είναι τα ωραία παιδιά!!

Συνονόματε αφού με έπεισε ο γείτος μπαικάλ θα πάω για φάσσα και η πρώτη είναι αφιερωμένη σε σένα που είσαι μακριά 8-)

Σε όλους εύχομαι μια όμορφη εξόρμηση!
Άβαταρ μέλους
Prestige 8
Full Member

Δημοσίευση από Prestige 8 »

Να σε καλα φιλε μου... Σας εύχομαι να παίξετε καμποσες και να διαλεξεις το πιο ωραίο παίξιμο στο τέλος της μέρας να μου αφιερώσεις. [emoji4]
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

MARIOSE έγραψε:Αυτά είναι τα ωραία παιδιά!!

Συνονόματε αφού με έπεισε ο γείτος μπαικάλ θα πάω για φάσσα και η πρώτη είναι αφιερωμένη σε σένα που είσαι μακριά 8-)

Σε όλους εύχομαι μια όμορφη εξόρμηση!
Καλη επιτυχια γειτο μου....εγω παλι θα συνδιασω φασα και τσικλα αυριο...τουλαχιστο θα απολαυσω την ηρεμια μου...και ότι κατσει!!!
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Αμαν εισαι στο ποστο και μπαινεις στο ιντερνετ τι παει να πει?
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Αλέξη, πάει να πει ότι το ραντεβού σου εν ήρτεν... :lol:

Φίλε Μάριε φάσσα εν έπιασα αλλά για αφιέρωση έχεις να διαλέξεις από 2 πιο σπάνια θηράματα, 1 μπεκάτσα ή 1 ορτύκι (τα αγρέλια εν μετρούν) :D

Ο γείτος είναι στο πόστο επέρασα τζιαί είδα το αυτοκίνητο του, εύχομαι να έχει λλίο χρώμα να μας δείξει όταν επιστρέψει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”