Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- Prestige 8
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Υγεία πάνω απολα σίγουρα ρε κοπέλια.Πάντα όμως επειδή κάμνouμε τον κόπο Και τα έξοδα. E θέλουμε Και va παίζαμε τα ευλοΐμένα !
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Περκι κοψουμε και τον παπαγαλο την Κυριακη...και δεν θελουμε τιποτε άλλο!!!Pathfinder έγραψε:Εχεις δικιο φιλε μου...BAIKAL TEAM έγραψε:AΝ είναι για το κυνηγι Αλεξη μου...εισαι αδικαιολόγητος!!!!Pathfinder έγραψε:Χρυσανθε και Λεωνιδα εν για το κυνηγι που λεω η ψυχολογια μου εν κατω...ενταξει μεν το παρετε και σε φαση να παρω προζακ η τιποτε απλα βλεπω οτι η σαιζον επερασε και δεν το ευχαριστηθηκα ακομα.Αμαν σου δωκουν χερι εν κουμανταρεις εσυ λογω αλλων παραγοντων...αμαν εν σου δωκουν χερι μεινισκει σου η ταλαιπωρεια..η ισια μου εν την βρισκω.Αστα να πανε.Τωρα μεν φανταστειτε τραγικα πραματα απλα οσον αισιοδοξος και επιμονος και να σε καποτε σε παιρνει απο κατω.Υγεια πανω απο ολα και το εννοω αυτο και το κυνηγι ερχεται δευτερο.Στο κατω κατω εν για να μας χαλαρωνει.Νομιζω ο σημαντικοτερος λογος που με χαλασε λιγο τουτη η εξορμηση ειναι και η ταλαιπωρεια κουραση που τραβησα για να πιασω αδεια την τεταρτη κλπ.Υγεια κοπελια μου και τα αλλα ουλλα εν πελλαρες
Και γω που την κυνηγω από την εναρξη του ενδημικου εκαμα και πολλα πραματα νομιζεις??είναι ισως η χειροτερη μου χρονια από πλευρας καρπωσης...ουτε περσυ που ηταν γενικα χαλια η χρονια δεν πηγα τοσο ασχημα...και επειδή είναι και κυνηγια ολοήμερα...είναι κριμα εστω και 1 πουλι να μην παιρνεις...εχει 4-5 εξορμήσεις να δω το χρωμα της...ειτε επειδή δεν εχει πουλια...ειτε και επειδή κανενα που μας δινει χερι το χαιρετούμε...
Τι να κανουμε...βαζουμε το σταυρο μας μονο και μονο που μπορούμε και είμαστε εκει και τουλαχιστο μας πλυμηριζει η αισιοδοξια κάθε φορα που κατεβαίνουμε στα ποστα...ασχετος αν δεν τις βλέπουμε μπροστα μας τις περισσοτερες φορες...
Υγεια φιλε μου και ετσι είναι τουτες...τοσα χρονια εμαθαμε τες

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Laurona
Ετσι ακριβώς.Breda Pegaso έγραψε:Λαλουν οτι η χειροτερη μερα στο κυνηγι ειναι πιο καλη απο την καλυτερη μερα στη δουλεια!
Μεν μου αγχωνεστε!
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Στεφανε φιλε μου...δεχεσαι να αφιερώσεις μια χρονια με ένα φασαρη...και αν ερτει το τελος του Γενναρη και δεν θελεις να παρατησεις το κυνηγι...εγω πραγματικα χαριζω σου τον laurona του Χρυσανθου...Breda Pegaso έγραψε:Λαλουν οτι η χειροτερη μερα στο κυνηγι ειναι πιο καλη απο την καλυτερη μερα στη δουλεια!
Μεν μου αγχωνεστε!

εχεις δικαιο φιλε!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Φιλαξτε το να το βλεπετε οταν δεν ειστε καλα ψυχολογικα.............................η μαλλον οταν ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι δεν ειστε καλα.........οι φασσες πανε και ερχοντε φιλοι μου!
Οσο εχουμε την υγεια μας και μπορουμε να βρησκομαστε στο βουνο αυτο ειναι...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!
Οσο εχουμε την υγεια μας και μπορουμε να βρησκομαστε στο βουνο αυτο ειναι...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 1 % ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ. ΕΥΓΕ. 

-
- Full Member
Aυτα από μενα για ολους τους φιλους του Αθληματος
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ASE έγραψε:Aυτα από μενα για ολους τους φιλους του Αθληματος
.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
- kanaris
- Full Member
Τώρα εκαταλαβα το nic name σου! Άμα βάλεις φωτογραφίες μες στο φόρουμ λέμε "ASE KALITERA"ASE έγραψε:Aυτα από μενα για ολους τους φιλους του Αθληματος

Μπράβο πολύ ωραίος! !!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
- Panmoy
- Full Member
Ωραια καρπωση φιλε, μπραβο !!ASE έγραψε:Aυτα από μενα για ολους τους φιλους του Αθληματος