ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από Laurona »

Καλωςορισες φιλε

Μαριε μου οπως τα λεεις ακριβως.

Ο μαστρος κατα βαθος ξέρει οτι βιάζετε.
με την κρυαδα κ την συννεφκια των τελευταιων ημερων εν πισω τα αγρελια.
εφατσισα κ γω τον γυρο μου το σαββατο.

Πε του να καμει υπομονη σε δυο βδομαδες υα χει το πρωτο αλλα καλο κ γερο κόψιμο. Τέλος της επομενης εβδομάδας να παει.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πριν λλίο είπε μου 12 του Φεβράρη. Μα ήντα πράμα λαλώ του, εν κανενού τα γενέθλεια του?

Ναι λαλεί μου, των αγρελιών :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

:lol:
:lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλησπέρα συνάδελφοι !!!

Μπράβο σε όλους για την κάρπωση σας !! :D :D

Απογευματινό σήμερα για μένα !! Περπατητό κυνήγι και πάλι !! Εκινούνταν πουλιά σήμερα, κατάφερα να πάρω 7 τζίκλες και ένα κιτρινομούττι μαυρόπουλλο !!! :D :D :D Θα έπρεπε να πάρω και άλλα αλλα δυστυχώς έχασα και τέσσερις οι οποίες όσο και να τες εγύρεψα ήταν αδύνατο να τις έβρω αφού δύο δεν τις είδα ακριβώς που επέσαν και οι άλλες δύο εππέσαν μέσα σε πυκνά... :? :x :(

Άκουσα ξανά για το φαινόμενο overkill και μου ξανά έτυχε και εμένα να παίξω πουλί να φάει τη σχηπεθκιά και να πάει κάποια μέτρα πριν πέσει ξαφνικά σέκκο... Σήμερα μου έτυχε κάτι διαφορετικό... περίπου...

Έπαιξα μια τζίκλα σε αρκετή απόσταση και την βλέπω να πέφτει στη ρίζα μιας ελιάς ψηλά στο πλευρό του βουνού... Ανεβαίνω σιγά σιγά να την πιάσω... Την βλέπω να κάθεται στη ρίζα της ελιάς... Ούτε επρόσεξα αν ήταν ζωντανή... Ποταβρίζουμε να την πιάσω κάμνει μου ένα φρρ και φεύκει κυριολεχτικά που μες τα χέρια μου... :o :o :o Βουρά λίο βρίσκει φτερό και σηκώνεται ολοζώντανη !!! :? :o Γυρίζω χασκιασμένος αξαμόνω να την παίξω έσχισε κατα κάτω πίσω που μιά ελιά... Θωρώ δεξια αριστερά της ελιάς δεν την βλέπω. Λαλώ πρεπει να έκρυψε μες την ελιά... Κατεβαίνω πάω πίσω που την ελιά και θορώ την σέκκα μες το καθαρό... Κύριε ελέησον λαλώ... :P Εσηκόστηκε ολοζώντανη και την ήβρα σέκκα... :? :?

Αυτά από εμένα !!! Κυριακή πάλι !!! :D :D
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
Alfa33s16v
Full Member

Δημοσίευση από Alfa33s16v »

Καλησπερα και απο μενα !

Σημερα επαρακαματο με το περπατιμα αλλα αξιζε το κοπο η κουραση. Πολλα πουλια αλλα τα περισοτερα εφεφκαν απεχτα η επροσικονουνταν. Ειμουν και μονος μου αλλα καλα τα επια εν εχο παραπονο αν και εχασαμε και μερικα.

Καληνυχτα σας. Καλα αντεξα ως τωρα.
20160127_173525_resized_1.jpg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
If They don't hunt in heaven, Then I'm not going!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο λεβέντες, είδαμε τζιαί λλίο χρώμα επιτέλους 8-)
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Alfa33s16v έγραψε:Καλησπερα και απο μενα !

Σημερα επαρακαματο με το περπατιμα αλλα αξιζε το κοπο η κουραση. Πολλα πουλια αλλα τα περισοτερα εφεφκαν απεχτα η επροσικονουνταν. Ειμουν και μονος μου αλλα καλα τα επια εν εχο παραπονο αν και εχασαμε και μερικα.

Καληνυχτα σας. Καλα αντεξα ως τωρα.
20160127_173525_resized_1.jpg
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Ωραιος φιλε. Ετσι περπατημα ουτε στο ενδημικο δεν θα εκαμες για να παιξεις 20 τζικλες :D :D . Παραξενα φαινομενα...αντι να καμνουν περασμα να θελουν και τουτες περπατημα. Τεμπαλιαζουν και βαριουνται να πετασουν. :)
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

καλημερα σε ολους.χθες με τον αχερκωτη πρωινο ποφυσημα τιποτε.αλλαγη τοποθεσιας και περπατημα.μιλαμε για πολλη περπατημα .κυνηγοι καθολου πουλια ειχε αρκετα.γυμναστηκαμε κτυπησαμε 33 πουλια φεραμε 26 σπιτι.μια χαρα μακαρι να παιζουμε καθε φορα τοσες :D μαριε μου τα αγρελια τωρα αρχισαν η ημερομινια που σου ειπε ο πατερας σου οτι εχουν γενεθλια εινα ολοσωστη :lol:
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Μπράβο σε όλα τα παιδιά, φαίνεται αρκετοί είχαν επιτυχίες.

Μίνι περιγραφή. :D

Εγώ παιδιά μετά που ήρταμε Λάρνακα με το Λεύκιο έσασα τα ππουρτού μου της τζίκλας και επήα στο τοπούι μου για να περπατήσω από το μεσημέρι και μετά. Εμίλησα με το Σάββα στο τηλέφωνο και δεν εκράτουν τζίκλα μέχρι τζίνη την ώρα, πάρα πολλά τα πουλιά αλλά εσηκώνουνταν που το μίλι. Είδα και κάτι κοπάθκια φάσσες, εσήκωσα και 2 κουλιασμένες που τα δεντρά αλλά δεν μου εκάμαν την χάρη.

Αν δεν εμπαίναν κάτι παιθκιά στην ποταμοσιά δεν έπαιζα τες τζίκλες που έπαιξα, εκρατούσα 2 τζίκλες εκείνη την ώρα, κατεβαίνει μια παρέα στην ποταμοσιά, εγώ στην άκρη της ποταμοσιάς, τζιαι είπεν σου να πετακτεί τζίκλα που ήταν τζιμέσα, δεν ήξερα ποια να παίξω πρώτα, έπαιξα 5 πίσω του άλλου τζιαι επροσπάθουν να θυμηθώ που ήταν η κάθε μια, τζιαι όσες είδα ακόμα τόσες επήαν πιο κάτω πάρακάτω. Αν ήμουν με παρέα το πιο πιθανόν θα επιάναμε που 20.

Έμεινα τζιαι τζίθκιαστρο (2η φορά στη ζωή μου :D ) τζιαι έπιασα 2 τζιαμέ, έρκουνταν που παντού, η μια έκατσε πάνω στην τερατσιά που εστέκουμουν, να μας χέσει έμεινε. :lol: Σύνολο 9 πουλιά.

Πάντως καλά πρόβλεψα ότι με τη βαρυχειμωνιά δεν υπήρχε περίπτωση να μεν μπουν πουλιά, και πολλύς κόσμος έπαιξε πουλιά εκτές.

Εν νάκκουριν ζοφφή η φωτογραφία δυστυχώς:

http://s18.postimg.org/g75evbpa1/DSC00353.jpg
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Να μας πειτε την μαρκα του αποσμητικού σας γιατι οσες μπαινουν μπαινουν που τον μαζωτο τζιε τζι :lol:

Μπραβο λεβεντες για τες επιτυχιες σας πάντα να περνατε καλα :)

Hunting is passion......
Passion is point......
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”