Pathfinder έγραψε:Εκαμετε το θρετ του πορτου και του κλωτσου..ατε να δω ααα:)
Εσυ σαστο καζαντι σου τζαι βαλε το καφε πανω...ουλλο παραπονα εισαι
Αυριο εχω ραντεβού με τις κυριες!!!
Ατε και καλο κυνηγι να εχουμε...!!!
Καλα μας καμεις και εσυ...καλα κυνηγια παιδες...Δευτερο συνεχομενο νυχτερι αποψε και αναχωρηση στις 5.επιστροφη αν ειμαστε καλα απογευμα και μετα πολιτικη αμυνα μεχρι τις 9
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Pathfinder έγραψε:Εκαμετε το θρετ του πορτου και του κλωτσου..ατε να δω ααα:)
Καλα μας καμεις και εσυ...καλα κυνηγια παιδες...Δευτερο συνεχομενο νυχτερι αποψε και αναχωρηση στις 5.επιστροφη αν ειμαστε καλα απογευμα και μετα πολιτικη αμυνα μεχρι τις 9
Tι πολιτικη αμυνα ρε??
Καλο φασσοκυνηγι φιλε μου και τουλαχιστο να παρουμε τη δοση μας...5 μερες διακοπη και βαροφανηκε μου!!!
Αυριο και παλι στα γνωστα μου λιμερια...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
BAIKAL TEAM έγραψε:
Tι πολιτικη αμυνα ρε??
Καλο φασσοκυνηγι φιλε μου και τουλαχιστο να παρουμε τη δοση μας...5 μερες διακοπη και βαροφανηκε μου!!!
Αυριο και παλι στα γνωστα μου λιμερια...
Ειμαι στην ομαδα διασωσης της Πολ.Αμυνας.Καθε τεταρτη εχουμε μαθηματα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Σολωνα εσεναν τες τζικλες τρωει τες η μιτσια σου.
Του Λεωνίδα ο γιος του.
Η ωρα 4μιση να σταματατε τες φασσες κ να χετε ενα πακετο πανω σας της τχικλας.
Μια ντουζίνα τζικλες το χρονο νομίζω αξίζει τους.
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....
Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting