ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από andreasana210326 »

Καλησπερα,

Τα πουλια πιο λιγα απο την τεταρτη. Αερας ψιλοβροχο και κρυο. Αντεξαμε μεχρι τις 10. Εριξα πανω σε 3 πουλια και πηρα και τα τρια. ΤΟ ενα ηταν ορτυκι. Ο πατερας μου ενα μαυροπουλο. ΜΕΖΖΟ 9ν οι 2 τζικλες και Lambro sporting to ορτυκι. Ειδικα η μια η τζικλα ηταν σε μακρυνη ανοικτη δεξια βολη...δεν πιστευα οτι 8α πεσει λογω αποστασης περιπου 40 μετρα.....εβαλα αρκετα μπροστα...και πηρε ενα σκαι στο κεφαλι. Αναμενουμε σε καλυτερα περασματα την τεταρτη που 8α ειναι καλυτερος ο καιρος.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

LAGOS έγραψε:Καλημέρα σε όλους,

Εξόρμηση χτές με όλη την παρέα στον ίδιο τόπο με την Τετάρτη. . Δυστυχώς ο καιρός δεν μας έκανε την χάρη. Πελλοαέρας, νερά κτλ. Το καλό είναι οτι τα πουλιά είναι εκεί και κάμνουν καλό πέρασμα για αρκετές ώρες. Λίο ο αέρας, λίο τα φυσίγγια και λίο οι αστοχίες εκανόνισα και έπιασα 8 πουλιά και από 6-8 οι υπόλοιποι της παρέας. .
Ήδη μπήκε η άδεια για την Τετάρτη :D :D

εχεις μηνημα
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
savvis25
Full Member

Δημοσίευση από savvis25 »

ΣΗΜΕΡΑ Έμπαιναν ΠΟΛΛΕΣ τζίκλες από παραλιακές (παραδοσιακές περασματοπεριοχές) περιοχές της Λάρνακας από το ξημέρωμα μέχρι και τις 9.30 περίπου. Έγκυρες πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
LAGOS
Full Member

Δημοσίευση από LAGOS »

savvis25 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ Έμπαιναν ΠΟΛΛΕΣ τζίκλες από παραλιακές (παραδοσιακές περασματοπεριοχές) περιοχές της Λάρνακας από το ξημέρωμα μέχρι και τις 9.30 περίπου. Έγκυρες πληροφορίες.
:shock: :? :shock: :shock:

Ρε Σαββή μου μεν μολοάς το κόζι!!
Διασταυρωμένη η πληροφορία κοπέλια.. Εδίπλωθήκαν δίχτυα..

Μεγάλες μάχες την Τετάρτη..
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
shipettis
Full Member

Δημοσίευση από shipettis »

Μακαρι κοπελια γτ εν γινεται να πεζουμε 5 τζικλες και να λαλουμεν επιαμεντα πολλα καλα. Τολαχιστον αφου παμε που παμε να ποσκολιουμαστε
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πάντως ο Χρύσανθος δεν τον θωρώ να τες εφορτώθηκε άρα δεν θα χρειαστεί το μαγνητοφωνούι, την Τετάρτη μάλλον μόνο απογευματινό. Που την τύχη μου εννά βρέσχει τζίκλες το πρωί τζαι ως το απόγευμα εννά φαραντζιστούν. :D
S@v-v@s
Full Member

Δημοσίευση από S@v-v@s »

savvis25 έγραψε:ΣΗΜΕΡΑ Έμπαιναν ΠΟΛΛΕΣ τζίκλες από παραλιακές (παραδοσιακές περασματοπεριοχές) περιοχές της Λάρνακας από το ξημέρωμα μέχρι και τις 9.30 περίπου. Έγκυρες πληροφορίες.
11 η ώρα είδα μερικά κοπάδια των 30 πουλιών λυμπισμένα περιοχή Αλαμινού με Αναφωτίδας. Δεν ξέρω αν ήταν τα μοναδικά της περιοχής όμως ήταν καλοί πληθυσμοί!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

spyrosspyrou851 έγραψε:Πάντως ο Χρύσανθος δεν τον θωρώ να τες εφορτώθηκε άρα δεν θα χρειαστεί το μαγνητοφωνούι, την Τετάρτη μάλλον μόνο απογευματινό. Που την τύχη μου εννά βρέσχει τζίκλες το πρωί τζαι ως το απόγευμα εννά φαραντζιστούν. :D
Ε Σπυρο το μονο που φιρτωθηκα ηταμ παυσίπονα για το φρονιμιτη κ τσαγια στο θερμο.

Πρωι κ δειλις σαν τον χιονάνθρωπο εαν επιανα ολες οσες εριξα πσνω τους κ τες εβρισκα δεν θα ερεσα τα 4 πουλια.

Ημαρτον.

Τι κακο εν τουτο φετος.

Μακαρι να λαλουν σωστα τα κοπελια πιο πανω κ να μπηκαν κ κανονίστε πιαστε το μερτικο σας κ στείλετε κ λεμεσο κοντα μας οτι μεινει για την κυριακη :)
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Πάντως εγώ ήξερα ότι με τούτον το τζιαιρό που κάμνει βόρεια μας θα μπουν κάποια πουλιά, δεν υπήρχε περίπτωση με έτσι βαρυχειμωνιά που έκαμε τες τελευταίες μέρες να μεν εμπαίναν πουλιά, το κλειδί είναι έαν έγινε μαζική μετανάστευση ή όχι, πιθανόν το απόγευμα να πάμε με το Σάββα ένα γυρό σε καθημερινή, ιδαλλιώς, αύριο μόλις τελειώσω από τις υποχρεώσεις μου το πρωί, κοπέ ντε βούρ στην περιοχούα μου μέχρι το τζίθκιαστρο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ φέτος.
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

χιλιαδες τα πουλια εμπεναν που το φουγαρο σαν τον αι βασιλη :lol: :lol: :lol:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”