Αφιερωμενο στους μοναχικούς φασαρηδες...

λεωνιδα μου καλες επιτυχιες.αυριο θα δοκιμασω και εγω την τυχη μου απογευμαBAIKAL TEAM έγραψε:Καλο κυνηγι στους λατρεις του είδους και κατι μου λεει πως αυριο θα εχει ενδιαφερον...!!!
πανικος έγραψε:λεωνιδα μου καλες επιτυχιες.αυριο θα δοκιμασω και εγω την τυχη μου απογευμαBAIKAL TEAM έγραψε:Καλο κυνηγι στους λατρεις του είδους και κατι μου λεει πως αυριο θα εχει ενδιαφερον...!!!
Ετσι πραματα δεν πρεπει να μηνιςκουν κρυφα! Ατε λαλε να ανανεωσουμε τες συνταγες!Laurona έγραψε:Θα σου πω την συνταγη ρε μεν μαραζωνειςθα την γραψω κ θα την παρεις δια χειρός
![]()
Δεν ειδα ενδιαφερον για την συναντηση ουτε κ για βασιλοπιτα εκ μερους μας οποταν κ δεν ξαναανοιξα το θεμα....
Στεφανε μου οικογενειακη συνταγη.Breda Pegaso έγραψε:Ετσι πραματα δεν πρεπει να μηνιςκουν κρυφα! Ατε λαλε να ανανεωσουμε τες συνταγες!Laurona έγραψε:Θα σου πω την συνταγη ρε μεν μαραζωνειςθα την γραψω κ θα την παρεις δια χειρός
![]()
Δεν ειδα ενδιαφερον για την συναντηση ουτε κ για βασιλοπιτα εκ μερους μας οποταν κ δεν ξαναανοιξα το θεμα....
Laurona έγραψε:Στεφανε μου οικογενειακη συνταγη.Breda Pegaso έγραψε:Ετσι πραματα δεν πρεπει να μηνιςκουν κρυφα! Ατε λαλε να ανανεωσουμε τες συνταγες!Laurona έγραψε:Θα σου πω την συνταγη ρε μεν μαραζωνειςθα την γραψω κ θα την παρεις δια χειρός
![]()
πολυ ευχαρίστως να στην στειλω μυνημα.
Ατε να δουμε πριν αρκεψω να τις πετασω!!Laurona έγραψε:Εσενα δεν θα σε ρωτουσα ρε κουρουπεττε.
υα σου την εστελνα έτσι.
Αν σιασιαρεις τζιε στην φασσα έτσι παρετα κ παενε στες τζικλες.![]()
Η συνταγη ειναι οικογενειακη της γιαγιας μου.
Ειναι οτι πιο ωραιο εχω δοκιμασει σε φαγητο με κυνηγι πτερωτου θηράματος.
Θα δωθει με μυνημα στους φιλους από το φορουμ
Κανει υπέροχα για φασσες τρυγόνια κ πέρδικια καθως κ για οικοσιτα περιστέρια.