Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- sotiris!129
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
φωτο αρχειου ... απο τον καιρο που ασχολουμουν με τα πεζουνια
εχουν αλλο ενα chance oι ζικλες αλλιως θα δουν τες καννες μου παλε οι φασσες

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Το κακο είναι ότι δε φοουνται τις καννες!!!sotiris!129 έγραψε:φωτο αρχειου ... απο τον καιρο που ασχολουμουν με τα πεζουνιαεχουν αλλο ενα chance oι ζικλες αλλιως θα δουν τες καννες μου παλε οι φασσες

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Ρε Σωτο μου την τριτη φωτο εν να την θυμασαι πολλι καιροsotiris!129 έγραψε:φωτο αρχειου ... απο τον καιρο που ασχολουμουν με τα πεζουνιαεχουν αλλο ενα chance oι ζικλες αλλιως θα δουν τες καννες μου παλε οι φασσες

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- sotiris!129
Αγαπητε Σωλονα μακαρι να το παθενα 1 φοραSOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Ρε Σωτο μου την τριτη φωτο εν να την θυμασαι πολλι καιρο

μετα που ζινο μου εγινε συνηθεια οσπου μια μερα εφτασα τες + / - 1000, χειμωνας κυνηγι ζικλας 2014 τες ειχα κοψει σε κατι ελαιοδεντρα τα απογευματα ... 3:40 αρκεφκαν ζε ερκουνταν 200-300-50-100-500 κτλ κτλ μια μερα ο συντροφος δεν ηρτεν ... παω και εγω οπως το αρνιιιι εκατσα στο ποστο του αντι στο δικο μου γινεται 3:40 τα "μαυρα συννεφα" αρχισαν να γεμιζουν τον ουρανο και παν και καθουνται οι πρωτες στο ποστο μου 80-100 μετρα ποιο κατω 200-300 φασσες και λογο υψομετρηκης διαφορας τες ειχα φατσα φατσα εγω μεσα στο ποστο σφινομενος και κοπαδια των 50 -100 -200 να συνεχιζουν να πεφτουν στο διπλανο ελαιοχωραφο απο μενα !

αμμα ζε εφαν καλα καλα λαλουν σου να σηκωθουν ζε να ερτουν κατα πανω μου .... χαχα να κατουρησω πανω μου

το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Καλη και ασφαλη εξορμηση φιλοι μου να εχουμε αυριο....ελπιζω να μας κανουν την χαρη και να ριξουμε κανενα φυσιγγι!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ο γιος μου ειπε μου τωρα...να φερεις μου τρειθ φαθθεθ παπακι μου...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Καλη και ασφαλη εξορμηση φιλοι μου να εχουμε αυριο....ελπιζω να μας κανουν την χαρη και να ριξουμε κανενα φυσιγγι!
Μετα που ετσι ευχες...γινεται να μεν πιαω φασα???

Καλο κυνηγι στους 2-3 που απομείναμε...ο Μαριος μαλλον δεν θα παει...οποταν μειναμε εγω εσυ και ο Αλεξης...καλη επιτυχια συνάδελφοι και προσεχτικα...!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
Μανα μου ρε το μωρο...εκαμε με και γελασα....ελπιζω να πιασουν οι ευχες του και ο παπακης του να του παρει σπιτι γκριζο χρωμα αυριοBAIKAL TEAM έγραψε:Ο γιος μου ειπε μου τωρα...να φερεις μου τρειθ φαθθεθ παπακι μου...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Καλη και ασφαλη εξορμηση φιλοι μου να εχουμε αυριο....ελπιζω να μας κανουν την χαρη και να ριξουμε κανενα φυσιγγι!
Μετα που ετσι ευχες...γινεται να μεν πιαω φασα???![]()
Καλο κυνηγι στους 2-3 που απομείναμε...ο Μαριος μαλλον δεν θα παει...οποταν μειναμε εγω εσυ και ο Αλεξης...καλη επιτυχια συνάδελφοι και προσεχτικα...!

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Mακαρι Σολωνα μου...γιατι αν δεν φερω εστω μια φασα...θα τον ακουει η γειτονια που το κλαμα παλε!!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Μανα μου ρε το μωρο...εκαμε με και γελασα....ελπιζω να πιασουν οι ευχες του και ο παπακης του να του παρει σπιτι γκριζο χρωμα αυριοBAIKAL TEAM έγραψε:Ο γιος μου ειπε μου τωρα...να φερεις μου τρειθ φαθθεθ παπακι μου...SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Καλη και ασφαλη εξορμηση φιλοι μου να εχουμε αυριο....ελπιζω να μας κανουν την χαρη και να ριξουμε κανενα φυσιγγι!
Μετα που ετσι ευχες...γινεται να μεν πιαω φασα???![]()

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Pathfinder
Καλα κυνηγια παιδες...μεχρι το μεσημερι αυριο παλε αλλα ας ειναι και ετσι...μακαρι να μας καμουν την χαρη να κινηθουν λιγο να πανισουμε τα καινουργια πακετα 

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Και γω μεχρι μεσημερι Αλεξη...καλο κυνηγι φιλε μουPathfinder έγραψε:Καλα κυνηγια παιδες...μεχρι το μεσημερι αυριο παλε αλλα ας ειναι και ετσι...μακαρι να μας καμουν την χαρη να κινηθουν λιγο να πανισουμε τα καινουργια πακετα
sanguine tuo...
sanguine tuo...