ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Re: ΚΥΝΗΓΙ ΤΖΙΚΛΑΣ 2015-2016

Δημοσίευση από Pathfinder »

skimis έγραψε:Όπως ήμουν στην δουλειά σήμερα κατα τις 10 το πρωί, θωρώ έξω πας την βεράντα μια τζίκλα τζε κάθετουν χαμέ..Κύριε ελέισον λαλω, ανοίγω την πόρτα σιγά σίγα τζε ξεκινώ να πιένω πάνω της!!! Όπως επίενα εκατάλαβα ότι το πούλι δεν ήταν τζε πολλά καλά, ήταν έτοιμο να δώκει χαμέ... έπιασα την, έλεξα την να δω αν ήταν πεξούμενη αλλά τπτ.. τα μάθκια την ήταν συνέχεια κλειστά όπως την εκράτουν...ελέγχω τζε τα πόδια της, ολόασπρα όπως το παμπάτζι. εκατάλαβα ότι μπορεί να ήταν φρέσκο πουλί τζε θέλει νερό-ξεκούραση... άφηκα την πάνω στο τραπέζι τζε εκούντουν την να πετήση αλλά τπτ...ετοιμοθάνατη!!! πάω μέσα βρίσκω ένα στούπωμα που μπουκάλα τζε έβαλα της μπροστά της...έφια τζε πια μέτα που κανενα 5λεπτο πάλε...θώρω την κοκονα τζε στέκετουν καμαρωτη..τζίζω της νάκο πας το κολο, καμνει μου ένα ΤΣΙΤ μες τα αφτιά μου τζε εγίνικε καπνος!!!! εφκαριστηθηκα το πάλε!!!! το νερό ηπιε το ουλλο!!!
Ωραιος!
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Οχι απλα ωραιος , πολλα ωραιος

Μπραβο φιλε μου. Τουτη ειναι η διαφορα του κυνηγου που τον οπλοφορο - κρεατοσυλλεκτη. Η αγαπη προς το θηραμα και οτι αυτο συνεπαγεται.Αλλο το να κυνηγας και αλλο το να καταδιωκεις μανιακα και με μισος αυτο που ταχα κυνηγας.

Απλα ρε φιλε δεν θελω να χεις ψευδαισθησεις.

Δεν ειναι το νερο πουτην αναστησε.
Εν το τζισμα πασ το κωλο :lol:

π.σ το γελιον εν υγεια :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Πανικουιν :)

Μπραβο φιλε μου που περασετε ωραια :)

Δωστους τον χαρτη και πεψε τες χωρκο, :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Laurona έγραψε:Οχι απλα ωραιος , πολλα ωραιος

Μπραβο φιλε μου. Τουτη ειναι η διαφορα του κυνηγου που τον οπλοφορο - κρεατοσυλλεκτη. Η αγαπη προς το θηραμα και οτι αυτο συνεπαγεται.Αλλο το να κυνηγας και αλλο το να καταδιωκεις μανιακα και με μισος αυτο που ταχα κυνηγας.

Απλα ρε φιλε δεν θελω να χεις ψευδαισθησεις.

Δεν ειναι το νερο πουτην αναστησε.
Εν το τζισμα πασ το κωλο :lol:

π.σ το γελιον εν υγεια :lol:
αν ε κακο τζαι ξωριστο...αλοπως εν ο laurona που φταιει τζαι μπαινουν σου ιδεες για τους κωλους των τσικλων...

Ο ι μανα μου...καθαρισμα και θηκη του...από την Κυριακη κυνηγω μονο με τον Baikal...!!! :lol:

@Πανικο στειλε καμμια τζαι τρωει τες πολλα ο μιτσης...αφου ο τζιρης του εν του φερνει καμμια σπιτι τζαι παραπονιεται!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Εν που εν επιασες ποττε μιλλαρωτο κωλο τις τζικλας μεστα δοντια σου καημενε οξα εν ο λαουρονα.

Ουλλο τζινα τα σιεροπουλια τρωεις που εν εχουν με γευση με μιλλα με ουσια παστο φαι τους.

και σπαζουν σου και το σφραγισμα.

Ως και ο μιτσης τρωει τες και σου ατου να μεν σου αρεσκουν

Ο δικος μου παντος ρωτα με αμα δει το κρεας.Παπα...εχει μιλουα?

Αν του πω οχι εν θελει :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
andreasana210326

Δημοσίευση από andreasana210326 »

πανικος έγραψε:καλα τα πηγε η αδεια σημερα φιλε καττο.2 οπλα 21 τζικλουες.βγηκαν πουλια ψεσ απο 8-0200 και σταματησαν.ποσχολιστηκαμε με τα ψεσινα οτι εμειναν σημερα δεν ειχε πρωινο περασμα :D ρε αχερκωτικον με τον βηχα ειπα σου να ερτεις αλλα επινες τα ωσ ο πρωι :lol:

Αφηκε και καμια να ερτει Λεμεσο ρε Πανικοοοοοοοο. :) :)
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Ειδες ειδες ρε Αντρικο.
Μοναχοφαης γιε μου, αμπα και καλλικωσει καμια :lol:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Ωραιος Πανικκο !!! Βασιλιαες τζικατω με τες καθημερινες !!! [emoji106]
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

skimis έγραψε:Όπως ήμουν στην δουλειά σήμερα κατα τις 10 το πρωί, θωρώ έξω πας την βεράντα μια τζίκλα τζε κάθετουν χαμέ..Κύριε ελέισον λαλω, ανοίγω την πόρτα σιγά σίγα τζε ξεκινώ να πιένω πάνω της!!! Όπως επίενα εκατάλαβα ότι το πούλι δεν ήταν τζε πολλά καλά, ήταν έτοιμο να δώκει χαμέ... έπιασα την, έλεξα την να δω αν ήταν πεξούμενη αλλά τπτ.. τα μάθκια την ήταν συνέχεια κλειστά όπως την εκράτουν...ελέγχω τζε τα πόδια της, ολόασπρα όπως το παμπάτζι. εκατάλαβα ότι μπορεί να ήταν φρέσκο πουλί τζε θέλει νερό-ξεκούραση... άφηκα την πάνω στο τραπέζι τζε εκούντουν την να πετήση αλλά τπτ...ετοιμοθάνατη!!! πάω μέσα βρίσκω ένα στούπωμα που μπουκάλα τζε έβαλα της μπροστά της...έφια τζε πια μέτα που κανενα 5λεπτο πάλε...θώρω την κοκονα τζε στέκετουν καμαρωτη..τζίζω της νάκο πας το κολο, καμνει μου ένα ΤΣΙΤ μες τα αφτιά μου τζε εγίνικε καπνος!!!! εφκαριστηθηκα το πάλε!!!! το νερό ηπιε το ουλλο!!!
Λεβέντης!
Άβαταρ μέλους
πανικος

Δημοσίευση από πανικος »

Λεωνιδα μου να σου φερω να φαει το μωρο φιλε μου αφου εσου ταιζεις τον φασσες σκλεροπετσες .σαν το κολουι το ασπρο της τζικλας εννοειτς δεν εχει :D
Αντρεα και χρυσανθε ερχονται κυριακη κοντα σας αερααα..
μηδεν εστην ο ανθρωπος μηδεν η ωραιοτης τα παντα οναρ και σκια τα παντα ματαιοτης.....
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΤΣΙΚΛΑΣ”