SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Επισης Λεωνιδα και σε ολους του φιλου που θα κανουν την προσπαθεια τους αυριο!
Αυριο ξανα δοκιμη στο ταχογραφο τα 28αρια των 437m/s αυτη τη φορα ομως με καψυλι Μ688 αντι CX2000.....ιδωμεν [emoji14]
Σολωνα μαλλον μειναμε μονοι μας για τις Τεταρτες...μοναχικοι καβαλαρηδες να ελπιζουμε στο πέταγμα της...
Καλο σου κυνηγι και αφου θα ειμαστε και μονοι αυριο...το νου μας διπλα να ερθουμε πισω καλα και να τα πουμε για την μερα μας...!
Δεν ειστε μονοι σας φιλε Λεωνιδα απλα φετος εχω χασει την ορεξη μου για την φασσα λογω αποτελεσματων...ειμαιβστον δευτερο τοπο για σημερα ειναι 1130 η ωρα και δεν εχω ριξει φυσιγγι ακομα σε πουλι...
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Γειτο μου 2 πουλια πεναλτυ που μου εδωκαν την ευκαιρια εσηρα τους ένα περιποιημενο καλλικωμα!!!η πρωτη ηρτε φεξη χαμηλα τζαι εχασα την που το φως μου...επεταχτηκε μες τα μαθκια μου και εσυρα τις τουφεκιες στου γαμω τον καραγκιοζη!!!η δευτερη επεξαν την μπροστα και ηρτε μου πεναλτυ βασιλικη βολη η ωρα 10:30 ένα ξιφτερισμα....δευτερο ξιφτερισμα εσηναξα τα πραματα μου και χαθηκα!!!
Αλεξη μου μην στενοχωρκεσαι ρε φιλε...και μεις λια πουλια που θωρουμε εν μισοουρανα...2-3 που μπορούμε να πεξουμε είναι πας τη φεξη αν εχει τζιθκιασμενα και ερκουντε όπως τα F16 που τις σιηπεθκιες...καλλικωνουμε τες και απλα καμνουμε νευρα...
Παντως για τους τσικλαριες...αναλόγως ειδα λιες σημερα...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
MARIOSE έγραψε:Συνεχίζει το κακό με τα φυσίγγια δηλαδή γείτο...πολύ πιθανόν να έχει σχέση με τούτη τη μαυρογέρημη τη ξηρασία/δυσκοιλιότητα του καιρού...
Τι να πω ρε Μαριε μου...να μουν τζαι μονος μου...θωρεις μια φασα και ακουεις 15 σιηπεθκιες και συνεχιζει να πιαινει...παιζω την τζαι εκαμε την πατσαουρι και η πρωτη και η δευτερη και συνεχιζει να πετα...τι να πω...πρωτη φορα στη ζωη μου συμβαινει τεθκιο κακο...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Δύσκολη φάση Λεωνίδα...τουλάχιστον να ξέρεις ότι εν να ζήσει εν πειράζει, αλλά εν νομίζω. Πριν 5 λεπτά μιλούσα και με κάποιον φίλο ο οποίος μου έλεγε τα ίδια για τη σημερινή του εξόρμηση για τζιήκλα. εν κανεί που εν σχεδόν άφαντες 3-4 που έπρεπε να πιάσει τις κτύπησε αλλά δεν έππεσαν...
εμενα κοπελια ο συνδιασμος breda με victory ασπρες σε φασσα και λαγο ειναι θανατος δεν ειδα ξανα ετσι σκωτομα εδω και χρονια δεν ξερο το λογο αλλα ειναι μαχερι και το παρατιρουν και ατομα που κυνηγουμε μαζι!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
MARIOSE έγραψε:Δύσκολη φάση Λεωνίδα...τουλάχιστον να ξέρεις ότι εν να ζήσει εν πειράζει, αλλά εν νομίζω. Πριν 5 λεπτά μιλούσα και με κάποιον φίλο ο οποίος μου έλεγε τα ίδια για τη σημερινή του εξόρμηση για τζιήκλα. εν κανεί που εν σχεδόν άφαντες 3-4 που έπρεπε να πιάσει τις κτύπησε αλλά δεν έππεσαν...
Ε μα δε θα ζησει ρε γειτο μου...τουτο ε το πρόβλημα...εφαε 6 πιηπεθκιες το πουλι...με το ζορι πετουσε...
Τεσπα...με 2 πουλια εν φκαλεις ακρη..και το πρωτο δεν ημουν πανω του με τιποτε ετσι όπως μου φκηκε...υγεια και την Κυριακη ας ελπισουμε σε καλυτερα πραγματα...το θετικο ότι παλε ειδα λιγα πουλια φυσικα χωρις να διουν χερι...
Το δειλινο εχαλασε πολλα και εν αξιζει πλεον....ψηλωπετουν πολλα...οποταν ότι καμουμε...λιο το πρωι από δω και μπρος με τα πουλια που μενουν μεσα