Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- ANTROS BREDA
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
εννα καμει κανενας λεοφοριο για να παμε κυνηγη την κυριακη? ποθεν πιανουμε εισητιριο? εμενα τεταρτη θα ειναι ετοιμο τα νευρα μου μπορεις ανετα να παιξης κιθαρα πανω τους! 

Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Εσυ ησουν που ειχες το ατύχημα φιλε??ANTROS BREDA έγραψε:εννα καμει κανενας λεοφοριο για να παμε κυνηγη την κυριακη? ποθεν πιανουμε εισητιριο? εμενα τεταρτη θα ειναι ετοιμο τα νευρα μου μπορεις ανετα να παιξης κιθαρα πανω τους!
Ηρεμα και όλα σαζονται...κουτσα στραβα θα παμε και το κυνηγι μας...υγεια να εχουμε φιλε μου....και όλα στρωνουν
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- ANTROS BREDA
εγω ειμουν ρε φιλε ξερει ο μαριος τι εγινε εμιλησαμε και στο τηλεφωνο εννα καμουμε υπομονη εν μπορουμε να καμουμε κατι αλλο
- ANTROS BREDA
απλα σπαζω για το κυνηγη ρε γαμωτο αρεσκη μου να πιεννω οπου θελω τωρα ειμαι υποχρεομενος που αλλους
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Αντρο μου στο κυνηγι εν εχει υποχρεωση φιλε μου...αμαν ο άλλος εν εξηγημένος ε με τι χαρα του που ε να σε παρει...ANTROS BREDA έγραψε:απλα σπαζω για το κυνηγη ρε γαμωτο αρεσκη μου να πιεννω οπου θελω τωρα ειμαι υποχρεομενος που αλλους
Εγω με τον Μαριο φετος εγνωριστηκα...τυχαια εκυνηγουσαμε μια μερα στον ιδιο τοπο και εκανονησαμε και πηγαμε και μαζι την Τεταρτη...καταλάβεις τον αλλον αμα ε πλασμα καλο φιλε μου...πιστεψε με...με 2 κουβέντες που ε να πεις...καταλάβεις!!!
Υποχρεωση καμμια...το κυνηγι είναι μονο μια ωραια αναμνηση φιλε μου...και τοπος για να περασεις καλα με την παρεα σου!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- ANTROS BREDA
σιουρα φιλε μου εχεις απολυτο δικαιο! απλα την κυριακη ο παρεεας που παμε μαζι πρεπει να φει η ωρα 11 οποταν πρεπει να επιστρεψουμε γλιορα!
υγεια πανω απο ολα και παλιοσιερα σαζουνται!
ειπατου μαριου να τον παρω 2-3 τοπους να δει φασσες αλλα εν ερκετε
κανονιστε ελατε μαζι ελπιζω να μεν σας παρω στο λεμο μου
μαλλον εννα το γυρισω και εγω στες φασσες η στα εκπεδευτικα και κανει αν φανουν τσικλες βλεπουμε!
ειπατου μαριου να τον παρω 2-3 τοπους να δει φασσες αλλα εν ερκετε

μαλλον εννα το γυρισω και εγω στες φασσες η στα εκπεδευτικα και κανει αν φανουν τσικλες βλεπουμε!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
ANTROS BREDA έγραψε:σιουρα φιλε μου εχεις απολυτο δικαιο! απλα την κυριακη ο παρεεας που παμε μαζι πρεπει να φει η ωρα 11 οποταν πρεπει να επιστρεψουμε γλιορα!
ειπατου μαριου να τον παρω 2-3 τοπους να δει φασσες αλλα εν ερκετεκανονιστε ελατε μαζι ελπιζω να μεν σας παρω στο λεμο μου
![]()
ε που τες πολλες που παιζουμε ρε Αντρο μου και να μας παρεις στο λαιμο σου???

Να κανονίσουμε φιλε μου εν υπαρχει πρόβλημα...κανονίζουμε καμμια Τεταρτη που ε θα εχει με κοσμο και θα κυνηγούμε και ανετα και που ε να παμε αποφασίζουμε που κοινου...παμε πρωι στον ένα τοπο και απόγευμα στον αλλον...τοποι πολλοι...μονο τους πελλους εν χωρουν!!
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Κοπέλια τωρά διάβασα τα γραφόμενα σας. Άντρο μου να κανονίσουμε φίλε μου όποτε θέλεις. Τα πράματα εν όπως τα λέει ο Λεωνίδας φίλε. Καλή παρέα να περάσουμε καλά τζιαί το που εν να πάμε ή αν θα έβρουμε πουλιά εν το τελευταίο! Την περασμένη εξόρμηση εν είδαμε πουλί αλλά επεράσαμε πόμπα! Το ίδιο τζιαί που εβρέθηκα με το Νίκο!
Τα σχέδια για την Κυριακή εν εφκήκαν ακόμα. Ο σύντροφος όπως τον εκατάλαβα εν απογοητευμένος πολλά τζιαί μπορεί να μεν ταράξει που μες τα σεντόνια άρα ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Τηλεφώνα μου αύριο το μεσημέρι να μιλήσουμε φίλε.
Τα σχέδια για την Κυριακή εν εφκήκαν ακόμα. Ο σύντροφος όπως τον εκατάλαβα εν απογοητευμένος πολλά τζιαί μπορεί να μεν ταράξει που μες τα σεντόνια άρα ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Τηλεφώνα μου αύριο το μεσημέρι να μιλήσουμε φίλε.
- BAIKAL TEAM
- Full Member
MARIOSE έγραψε:Κοπέλια τωρά διάβασα τα γραφόμενα σας. Άντρο μου να κανονίσουμε φίλε μου όποτε θέλεις. Τα πράματα εν όπως τα λέει ο Λεωνίδας φίλε. Καλή παρέα να περάσουμε καλά τζιαί το που εν να πάμε ή αν θα έβρουμε πουλιά εν το τελευταίο! Την περασμένη εξόρμηση εν είδαμε πουλί αλλά επεράσαμε πόμπα! Το ίδιο τζιαί που εβρέθηκα με το Νίκο!
Ε Μαριε....ε τζαιρος τους...ακου τον παλιο...

Που ε να παν...καποια φαση ε να φκουν...εμενα ξερεις που ε να με εβρεις να καθουμαι...ε τζαι ταρασσω!!!

sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Ξέρω γείτο μου! Αν δεν κουρτιστώ για καμιά μακρινή αποστολή θα περάσω να σε δω