Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

MARIOSE έγραψε:Γείτο μου από ότι βλέπω βροχές την Κυριακή δεν έχει. Εγώ κάμνω όνειρα για κυνήγι φάσσας σε χιόνια! Τώρα να δούμε αν έγιανε ο σύντροφος για να με ακολουθήσει.
Λιο δυσκολο να τις εβρεις ψηλα ετσι καιρο γειτο μου...με ετσι κρυαδες...αλλα ποτε μην πεις ποτε με τις φασσες!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

BAIKAL TEAM έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Γείτο μου από ότι βλέπω βροχές την Κυριακή δεν έχει. Εγώ κάμνω όνειρα για κυνήγι φάσσας σε χιόνια! Τώρα να δούμε αν έγιανε ο σύντροφος για να με ακολουθήσει.
Λιο δυσκολο να τις εβρεις ψηλα ετσι καιρο γειτο μου...με ετσι κρυαδες...αλλα ποτε μην πεις ποτε με τις φασσες!!!
Σωστός! Την Τετάρτη τα πουλιά ήταν σε ένα σημείο που μου έλεγε ο Νίκος ότι ποτέ πριν δεν τις ξαναβρήκε. :lol:
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Βαλτε τα κασκολ σας αυριο παιδες + γαντια+ θερμαντικα+,+,+,+ :D ....η αναμονη θα ειναι δυσκολη αυριο στο καρτερι!

Λεωνιδα πολλες φορες απο εκει που περνουν λιγες...παιρνεις αθορυβα παραπανω απο εκει που περνουν πολλες ;)

Αυριο Ν5 και στις 2 καννες ελπιζοντας οτι θα δαμασουμε καπως την πυκνοτητα της ατμοσφαιρας!

Ξεκινα και το πρωτο σταδιο των δοκιμων μεταξι των γρηγορων και αργων φυσιγγιων ελπιζοντας οτι θα βγαλουμε καποια ''πρακτικα συμπερασματα'' και οχι λογια του αερα περι γρηγορων και αργων φυσιγγιων....υγρασιας/ξυρασιας....χαμηλου/υψηλου υψομετρου και κατανομες/διατρησεις κ.λ.π,κ.λ.π.....θελει παρα πολυ χρονο αλλα εχει καιρο που το σκεφτομαι και καποια στιγμη επρεπε να γινει...το κακο ολο ειναι οτι πρεπει να σπαταλησω χρονο απο τα κυνηγια μου γιατι ολοκληρη παφος δεν εχει μια καθημερινη ωστε να διευκολυνθω σε καποιο βαθμο με καποια σταδια και το σκοπευτηριο δεν εχει ανοιξει ακομα :?

Αυριο π.χ θα μετρηθουν οι ταχυτητες των φυσιγγιων οπου χρησιμοποιηθουν στις επομενες δοκιμες....ιδωμεν!

Καλο και ασφαλες κυνηγι για αυριο φιλοι μου!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Βαλτε τα κασκολ σας αυριο παιδες + γαντια+ θερμαντικα+,+,+,+ :D ....η αναμονη θα ειναι δυσκολη αυριο στο καρτερι!

Λεωνιδα πολλες φορες απο εκει που περνουν λιγες...παιρνεις αθορυβα παραπανω απο εκει που περνουν πολλες ;)

Αυριο Ν5 και στις 2 καννες ελπιζοντας οτι θα δαμασουμε καπως την πυκνοτητα της ατμοσφαιρας!

Ξεκινα και το πρωτο σταδιο των δοκιμων μεταξι των γρηγορων και αργων φυσιγγιων ελπιζοντας οτι θα βγαλουμε καποια ''πρακτικα συμπερασματα'' και οχι λογια του αερα περι γρηγορων και αργων φυσιγγιων....υγρασιας/ξυρασιας....χαμηλου/υψηλου υψομετρου και κατανομες/διατρησεις κ.λ.π,κ.λ.π.....θελει παρα πολυ χρονο αλλα εχει καιρο που το σκεφτομαι και καποια στιγμη επρεπε να γινει...το κακο ολο ειναι οτι πρεπει να σπαταλησω χρονο απο τα κυνηγια μου γιατι ολοκληρη παφος δεν εχει μια καθημερινη ωστε να διευκολυνθω σε καποιο βαθμο με καποια σταδια και το σκοπευτηριο δεν εχει ανοιξει ακομα :?

Αυριο π.χ θα μετρηθουν οι ταχυτητες των φυσιγγιων οπου χρησιμοποιηθουν στις επομενες δοκιμες....ιδωμεν!

Καλο και ασφαλες κυνηγι για αυριο φιλοι μου!
Σολωνα μου εγω αυριο με ετσι καιρο διαλεγω το ένα από τα 2 ακρα...πολύ πιεση...biturbo και μπλε σε Νο 5 και 6 αντιστοιχα...

Δυστηχως εγω στον τοπο που παω το 70% της καρπωσης μου είναι σε πουλια δεντρομενα που θα τα σημαδεψω στο φευγα και στο εμπα τους...αλλα αυριο ειπα διαλεγω ένα μερος που θα εχω την ησυχια μου και δεν θα είμαι περικυκλωμένος από κυνηγους...σημαδεμένος τοπος που ξερω ότι και πουλια τουφεκισμένα ακολουθουν εκεινη την γραμμη...

Οποταν καλα κυνηγια να εχουμε και θα εφοδιαστούμε καταλληλα για να καταπολεμήσουμε το ψυχος...αφου θα ειμαστε και ολη μερα ακινητοι...

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ετοιμα και τα 5ρακια ζεστα ζεστα....μολις βγηκαν απο το φουρνο....για να δουμε,θα μας κανουν την χαρη να τα ριξουμε 2-3 αυριο :roll: :roll: :roll:

Λεωνιδα τουλαχιστο το πρωι βαλε μονο 5αρια και στις 2 θαλαμες!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:Ετοιμα και τα 5ρακια ζεστα ζεστα....μολις βγηκαν απο το φουρνο....για να δουμε,θα μας κανουν την χαρη να τα ριξουμε 2-3 αυριο :roll: :roll: :roll:

Λεωνιδα τουλαχιστο το πρωι βαλε μονο 5αρια και στις 2 θαλαμες!
Οκ...θα σερβιρω Biturbo 5 και στις 2 το πρωι...αφιερωμένες σε σενα Σολωνα!!! :D :D

Να μας κανουν μονο την χαρη...μεν μας μεινουν τα κρυοπαγήματα!!!

Καλοβολα και τα φυσίγγια σου...για δωσε και σε μας να μαθουμε την συνταγή σου...πυριτιδα κλπ
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Καλή Χρονιά σε όλους και καλά κυνήγια!!!
Με την αλλαγή του καιρού, με αισιοδοξία αυριο πιστοί στο ραντεβού!!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Πολλύ παπαγάλο φέτος κοπέλια :D

Ούτε που τον εκαπνίσαμε...
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Τον ψοφο εφαμε τον...τα νερα εφαμε τα...μανιταρκα εν τα καταλάβουμε...καραολους μαλλον εν εισιε γιατι εν ειδα ουτε 1...φασες νεκροταφειο...να κατσουμε να δουμε το ΑΠΟΕΛι τζαι κανει!!! :D

Μια φασα ειχε ολη η περιοχη...και ηρθε και τουμπαρε πας το Baikal η ωρα 7 το πρωι...μετα δεν ειδαμε άλλη φασα...ετσι τραγωδια εχει χρονια να ζησω...

Εικόνα
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
giorgos80

Δημοσίευση από giorgos80 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Τον ψοφο εφαμε τον...τα νερα εφαμε τα...μανιταρκα εν τα καταλάβουμε...καραολους μαλλον εν εισιε γιατι εν ειδα ουτε 1...φασες νεκροταφειο...να κατσουμε να δουμε το ΑΠΟΕΛι τζαι κανει!!! :D

Μια φασα ειχε ολη η περιοχη...και ηρθε και τουμπαρε πας το Baikal η ωρα 7 το πρωι...μετα δεν ειδαμε άλλη φασα...ετσι τραγωδια εχει χρονια να ζησω...

Εικόνα
το πιστολε του κοντακιου εν το εργοστασιακο ή εκαμε σου το οπλουργος
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”