Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- MARIOSE
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Τετάρτη θα πάω αναγνωριστικά να δοκιμάσω άλλο πόστο γιατί οι ώρες μου εν λλίες. Εκτός εάν μου καπνίσει να πάω χαράματα για κανένα μυλοκόπι 

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Ε Μαριε μου....καμε καμε αναγνωριση...σε λιο ε να φκεις εκτος Κυπρου!!MARIOSE έγραψε:Τετάρτη θα πάω αναγνωριστικά να δοκιμάσω άλλο πόστο γιατί οι ώρες μου εν λλίες. Εκτός εάν μου καπνίσει να πάω χαράματα για κανένα μυλοκόπι

και γω Τεταρτη μαλλον το πρωινο...ελπιζοντας μακρια από ταλιμπαν
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- MARIOSE
Μόνο για ψάρεμα εκτός Κύπρου φίλεBAIKAL TEAM έγραψε:Ε Μαριε μου....καμε καμε αναγνωριση...σε λιο ε να φκεις εκτος Κυπρου!!MARIOSE έγραψε:Τετάρτη θα πάω αναγνωριστικά να δοκιμάσω άλλο πόστο γιατί οι ώρες μου εν λλίες. Εκτός εάν μου καπνίσει να πάω χαράματα για κανένα μυλοκόπι![]()
![]()
![]()
και γω Τεταρτη μαλλον το πρωινο...ελπιζοντας μακρια από ταλιμπαν

Καλά να περάσεις φίλε γείτο

- Pathfinder
Μια απο τα ιδια και εγω Λεωνιδα...αρκετα πουλια (ισως η μοναδικη φορα που ειδα τοσα πουλια στην περιοχη) αλλα το πρωι εσυρναν τους που το μιλι.Ενα μονο μου εδωσε χερι και το πηρα σε οριακη βολη.Μετα τις 10 νεκροταφειο μεχρι και τις 2 που αρχισαν παλι την κινηση τους αλλα επιστρεψαν οι αντιαεροποροι και δεν αφηκαν πουλι να κατεβει.Αντεξα τους μεχρι τις 4 και τα διπλωσα.Αν μη τι αλλο απολαυσα κινηση σημερα και ΤΡΕΛΕΣ πορειες των πουλιων.Σαν ufo...την μια στιγμη στα 100 μετρα μακρυα σου και στο επομενο δευτερολεπτο στο ενα μιλι...μια χαρα επερασαμεBAIKAL TEAM έγραψε:MARIOSE έγραψε:Σήμερα γνώρισα από κοντά το φίλο Λεωνίδα και την παρέα του. Χάρηκα ρε Λεωνίδα, νά' σαι καλά και να χαίρεσαι το κυνήγι σου με την παρέα σου φίλε μου, είσαστε λεβέντες όλοι!
Εν το μεταξύ την Παρασκευή είμασταν σε μια δύσκολη αποστολή με 2 άλλα μέλη του φόρουμ όπου μετά από πολύ επίμονες προσπάθειες καταφέραμε και ξετρυπώσαμε ένα ψάρι-παπαγάλο... [emoji38] [emoji38] Πραγματικά παιδιά περάσαμε πολύ ωραία και σίγουρα θα το επαναλάβουμε αφού οι θάλασσες μας είναι γεμάτες από ψάρια-παπαγάλους![]()
Ενομίσετε μόνον πουλιά παπαγάλους έσιει? [emoji38]
Για το μονο πραγμα που χαρηκα σημερα....ηταν που σε γνωρισα φιλε Μαριε...πραγματικα όπως είναι τα γραφομενα σου είναι και ο χαρακτήρας σου...λεβεντης με τα όλα σου!!!
Οσο για το κυνηγι...εδειξε πως θα ηταν ασχημη μερα...νεκροταφειο το πρωι με εξαιρεση 2-3 μπουλούκια που ηρθαν κατά τις 10 και δεν τα πυρολοβησαμε περιμενοντας την επιστροφή τους...
Πριν να φυγει ο Μαριος ειδε και τους 3 κρεατοσυλλεκτες που ηρθαν να κατσουν μπροστα μας για να παρουν σπιτι τους κανενα κομματακι κρεας...και ο 1 δεν ειδε και τα πραγματα του αλλου που ηταν μαζι μας και πηγε και εκατσε στο ποστο του...μετα που αντιληφθηκε ότι ειχε αλλον εκει....απλα εκατσε 30 μετα μπροστα του...
Μετα τις 2 παλι αρχισε περασμα...τα πουλια δεν εφταναν να σπασουν και να κανουν καθοδο αφου τα πυρολοβουσαν πιο μπροστα από το βουτημα τους με αποτέλεσμα να μην παιξουμε ουτε μεις ουτε εκεινοι πουλι....τραγικο...ολοκληρος τοπος...6 ατομα...και αντι να στηθούμε ολοι μαζι να κυνηγήσουμε απλα ηθελαν να κατσουν μπροστα μας γιατι μας ειδαν που παιζαμε λιγα πουλια την Κυριακη...
Κανενα πρόβλημα...δεν νομιζω να εχουν περισσοτερη υπομονή από μενα...οποταν 1-2-3-4-5...θα τα παρατησουν
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Pathfinder έγραψε:Μια απο τα ιδια και εγω Λεωνιδα...αρκετα πουλια (ισως η μοναδικη φορα που ειδα τοσα πουλια στην περιοχη) αλλα το πρωι εσυρναν τους που το μιλι.Ενα μονο μου εδωσε χερι και το πηρα σε οριακη βολη.Μετα τις 10 νεκροταφειο μεχρι και τις 2 που αρχισαν παλι την κινηση τους αλλα επιστρεψαν οι αντιαεροποροι και δεν αφηκαν πουλι να κατεβει.Αντεξα τους μεχρι τις 4 και τα διπλωσα.Αν μη τι αλλο απολαυσα κινηση σημερα και ΤΡΕΛΕΣ πορειες των πουλιων.Σαν ufo...την μια στιγμη στα 100 μετρα μακρυα σου και στο επομενο δευτερολεπτο στο ενα μιλι...μια χαρα επερασαμεBAIKAL TEAM έγραψε:MARIOSE έγραψε:Σήμερα γνώρισα από κοντά το φίλο Λεωνίδα και την παρέα του. Χάρηκα ρε Λεωνίδα, νά' σαι καλά και να χαίρεσαι το κυνήγι σου με την παρέα σου φίλε μου, είσαστε λεβέντες όλοι!
Εν το μεταξύ την Παρασκευή είμασταν σε μια δύσκολη αποστολή με 2 άλλα μέλη του φόρουμ όπου μετά από πολύ επίμονες προσπάθειες καταφέραμε και ξετρυπώσαμε ένα ψάρι-παπαγάλο... [emoji38] [emoji38] Πραγματικά παιδιά περάσαμε πολύ ωραία και σίγουρα θα το επαναλάβουμε αφού οι θάλασσες μας είναι γεμάτες από ψάρια-παπαγάλους![]()
Ενομίσετε μόνον πουλιά παπαγάλους έσιει? [emoji38]
Για το μονο πραγμα που χαρηκα σημερα....ηταν που σε γνωρισα φιλε Μαριε...πραγματικα όπως είναι τα γραφομενα σου είναι και ο χαρακτήρας σου...λεβεντης με τα όλα σου!!!
Οσο για το κυνηγι...εδειξε πως θα ηταν ασχημη μερα...νεκροταφειο το πρωι με εξαιρεση 2-3 μπουλούκια που ηρθαν κατά τις 10 και δεν τα πυρολοβησαμε περιμενοντας την επιστροφή τους...
Πριν να φυγει ο Μαριος ειδε και τους 3 κρεατοσυλλεκτες που ηρθαν να κατσουν μπροστα μας για να παρουν σπιτι τους κανενα κομματακι κρεας...και ο 1 δεν ειδε και τα πραγματα του αλλου που ηταν μαζι μας και πηγε και εκατσε στο ποστο του...μετα που αντιληφθηκε ότι ειχε αλλον εκει....απλα εκατσε 30 μετα μπροστα του...
Μετα τις 2 παλι αρχισε περασμα...τα πουλια δεν εφταναν να σπασουν και να κανουν καθοδο αφου τα πυρολοβουσαν πιο μπροστα από το βουτημα τους με αποτέλεσμα να μην παιξουμε ουτε μεις ουτε εκεινοι πουλι....τραγικο...ολοκληρος τοπος...6 ατομα...και αντι να στηθούμε ολοι μαζι να κυνηγήσουμε απλα ηθελαν να κατσουν μπροστα μας γιατι μας ειδαν που παιζαμε λιγα πουλια την Κυριακη...
Κανενα πρόβλημα...δεν νομιζω να εχουν περισσοτερη υπομονή από μενα...οποταν 1-2-3-4-5...θα τα παρατησουν
Μπραβο ρε Αλεξη μου...αμα επιασες και τηνφασουα σου εισαι αρχοντας!!!
Δυστηχως όπως λαλει και ο Μαριος...με τουντους τυπους μαθαίνεις να ζεις....διοτι εν ξιλειφκουν ουτε στο τζινη ουτε στη καθημερινότητα μας...
Υγεια φιλε και θα ερθουν καλες μερες και για μας τους φασαριδες...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Pathfinder
Εχτες που εβρεξε παντωε εφκηκαν ουλλοι οπως τους καραολους...παναυρι κανονικο
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- LAGOS
- Full Member
Φίλε εχτές και η κουτσή Μαρία ήταν πάστα βουνά. Γιατί ως γνωστό όταν βρέξει:Pathfinder έγραψε:Εχτες που εβρεξε παντωε εφκηκαν ουλλοι οπως τους καραολους...παναυρι κανονικο
1) Βγαίνουν οι λαοί στα καθαρά ( άσχετο αν δεν έχει ούτε για δείγμα και το 98% απο τούτους εν έχουν σκύλλο)
2) Κρύφουν οι πέρτιτζοι (άσχετο αν δεν περπατά κανένας να πάει να τους έβρει)
3) Βάλλει τζήκλες (εχτές είδα τες πιό λίγες απο την έναρξή της σαιζόν)
4) Φάσσες της Τουρκίας ( εν είμαι ειδικός αλλά εν μου έτυχε να δώ καμιά φορά)
5) Περπατάς με πιο πολύ άνεση το βουνό ( οι πιο πολλοί έχουν και έξτρα καρεκλούα στο αυτοκίνητο μπάς και σπάσει η μιά)
6) Βγάζει μανιτάρια ( έβρεξε λίο το Σάββατο και μέχρι την Κυριακή ήταν να γεμώσει ο τόπος μανιτάρια)
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχουν δουλειά οι πεζινάρηες, οι φούρνοι, οι καφενέδες και τα καζαντούθκια.
Είμαστε για κλώτσους. .
Αν βρέθηκε αντίδοτο....δεν το θέλω. ..
- ANTROS BREDA
εκαμεν ουλες και ουλες 29 σταγονες αλλα εν εκαταλαβαν οτι εν νερα που εκαμε, η παραπανω ενομισαν εβρεχε φασσες,λαους, και περτικους
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
- MARIOSE
Εξίασες τους καραόλους φίλε Lagos...
Πάντως έφυρες μας.

Πάντως έφυρες μας.

- BAIKAL TEAM
- Full Member
LAGOS έγραψε:Φίλε εχτές και η κουτσή Μαρία ήταν πάστα βουνά. Γιατί ως γνωστό όταν βρέξει:Pathfinder έγραψε:Εχτες που εβρεξε παντωε εφκηκαν ουλλοι οπως τους καραολους...παναυρι κανονικο
1) Βγαίνουν οι λαοί στα καθαρά ( άσχετο αν δεν έχει ούτε για δείγμα και το 98% απο τούτους εν έχουν σκύλλο)
2) Κρύφουν οι πέρτιτζοι (άσχετο αν δεν περπατά κανένας να πάει να τους έβρει)
3) Βάλλει τζήκλες (εχτές είδα τες πιό λίγες απο την έναρξή της σαιζόν)
4) Φάσσες της Τουρκίας ( εν είμαι ειδικός αλλά εν μου έτυχε να δώ καμιά φορά)
5) Περπατάς με πιο πολύ άνεση το βουνό ( οι πιο πολλοί έχουν και έξτρα καρεκλούα στο αυτοκίνητο μπάς και σπάσει η μιά)
6) Βγάζει μανιτάρια ( έβρεξε λίο το Σάββατο και μέχρι την Κυριακή ήταν να γεμώσει ο τόπος μανιτάρια)
Το καλό της υπόθεσης είναι ότι έχουν δουλειά οι πεζινάρηες, οι φούρνοι, οι καφενέδες και τα καζαντούθκια.
Είμαστε για κλώτσους. .
XAXAXAXAXA...φιλε δεν παιζεσαι!!!!!!!!!!
Ακριβως ετσι όπως τα λαλεις!
sanguine tuo...
sanguine tuo...