ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Απάντηση
kyriakos valmet
Full Member

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2015-2016

Δημοσίευση από kyriakos valmet »

εκαμαν μας την χαρη σημερα . ευτυχως αρκεψεν τζιαι βαρυνησκει ο καιρος ! μακαρι Να συνεχησει ετσι .(λογω του αερα εν εταρασσαν που χαμε εκοντεφκα τους στα 5 μετρα !!)

Εικόνα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
If There Is No Hunting In Paradise I Am Not Going
Άβαταρ μέλους
sotiris!129

Δημοσίευση από sotiris!129 »

δυστιχος το youtube χαλα τα videos με αποτελεσμα ακομα 2 πλανα να εχουμε θεμα γιαυτο δεν τα εβαλα μεσα !
2.jpg
1.jpg
οπως και να εχει περασαμε ωραια !
ομως καιρος να αρχησουμε τα εκπαιδευτικα καλη συνεχεια σε ολους
3.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
το να πετας χαρταετο δεν σε κανει πιλοτο
kyriakos valmet
Full Member

Δημοσίευση από kyriakos valmet »

μπραβο φιλε σωτηρη!! ορεος ο καρλος

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
If There Is No Hunting In Paradise I Am Not Going
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

Καλημέρα συνάδελφοι,

Συγχαρητήρια σε όλους !!

Ξεκίνημα χθες για τις συνηθισμένες μας πανιές για περδίκια... Πολλής κόσμος, ένας πανικός... Όπου επίενες έβλεπες αυτοκίνητα... Τζιαμέ που εχαθήκαν ούλοι εδώ τζαι 5-6 εξορμήσεις εχτές (λόγω βροχών προφανώς) εγεμόσαν τα βούνα... :lol: :lol: εν πάσι περιπτώσει εντζαι εκκοτσανιάσαν μας τα βουνά λαλώ... :P

Κατεβαίνω ξεκινώ όμορφα ωραία, σήκωμα ξεσήκωμα να οδηγώ 1-2 περδίκια που ήβρα στην κούπα του βουνού, ξαφνικά βλέπω αυτοκίνητο να με προσπερνά και να κατεβαίνουν 3 όπλα και να μπαίνουν μπροστά μου... Άρχισα να τριβιτζιάζουμε, λαλώ εν θα μου χαλάσουν την μέρα...ανεβαίνω και κατεβαίνω στην απέναντι μεριά του βουνού... όπως προχωρώ βλέπω άλλη παρέα να έρχεται από απέναντι... Ατεε... Εδίπλωσα το όπλο και έφυα για το αυτοκίνητο...

Αλλάγή περιοχής σε πιο ήσυχο μέρος... Ξεκινώ να πανιάρω, σχετική ησυχία μια ευκαιρία θα έχουμε σήμερα λαλώ... Μετά από πολλή περπάτημα ξαφνικά ακούω τζίνο το φφφρρρρ που περιμένεις να ακούσεις ούλλη μέρα... :D :D Αξαμόνω, μπαμ και κάτω !!! Περπατώ να πάω να το πιάσω, το βλέπω, αλλάζω χέρι το όπλο.... και τότε έγινε το απίστευτο.. :o :o ποταυρίζουμε να το πιάσω και κυριολεκτικά στο 1 μέτρο κάμνει ενα φφρρρ τζαι σηκώνεται... χαζίρι να πάθω ανακοπή... Περιττό να πω ότι ώσπου να προλάβω να αλλάξω χέρι το όπλο έσχισε ήδη μες τον γκρεμμό... Τα νεύρα που έκαμα δεν περιγράφονται... Εκαταλάβαν μας και τα περτίτζια και προσποιούνται τα πεθαμένα... :? :? ?? Τόσα χρόνια που κυνηγώ δεν εξανάδα έτσι πράμα... Ήταν στο ένα μέτρο από το χέρι μας και δέν το επιάσαμε... :cry: Εθόρουν το ούλη νύχτα όνειρο... :lol: :lol: Μεγάλη ήττα, που τουτες που θυμάσε πολλη καιρό...

Τέλοσπάντων.. Εν ήταν η μέρα μας... Μέσα σε όλα επαίξαμε 3 τζικλούες ήβραμε και λια μανιταρούθκια.. ευκάλαμε τον μεζέ...

Τετάρτη πάλι με το καλό...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εμεις εκαμαμε υγειηνο περιπατο στο βουνο εχτες ηβραμε λιες μαλαες πολλα ανακατομενες αλλα τιποτε!
για πρωτη φορα θα το πω ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΥΡΑΣ που εγραψε καποιους που ηταν μες την απαγορευμενη και εγραψε τους και επειδη εν εφορουσαν ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Μπράβο παίδες!

Φίλε Κρις ετρίπλαρε σε κανονικά το περδίκι :) Εν πειράζει όμως, αφού πετά μάλλον θα έχει πιθανότητες να ζήσει. 8-)
Άβαταρ μέλους
ANTROS BREDA

Δημοσίευση από ANTROS BREDA »

εχτες ειδα ενα περδικι να βουρα χαμε που μιαν παλλουρα να παει σε αλλη και φενοταν χτυπημα στο δεξι του φτερο αλλα οταν εκοντεψα επετασε κανονικα χωρις προβλημα και εκοψε και αποσταση ειπα να μεν το παιξο επειδη ηταν 2 μαζι μακαρι να ειναι ζευγαρι και να επιβιωση!
Ο Tσακ Νόρις βγαίνει για κυνήγι και επιστρέφει με χταπόδι.
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

ANTROS BREDA έγραψε:εχτες ειδα ενα περδικι να βουρα χαμε που μιαν παλλουρα να παει σε αλλη και φενοταν χτυπημα στο δεξι του φτερο αλλα οταν εκοντεψα επετασε κανονικα χωρις προβλημα και εκοψε και αποσταση ειπα να μεν το παιξο επειδη ηταν 2 μαζι μακαρι να ειναι ζευγαρι και να επιβιωση!
Μπράβο ρε φίλε, μακάρι να είναι όλοι έτσι!!
Άβαταρ μέλους
Chris B725
Full Member

Δημοσίευση από Chris B725 »

MARIOSE έγραψε:Μπράβο παίδες!

Φίλε Κρις ετρίπλαρε σε κανονικά το περδίκι :) Εν πειράζει όμως, αφού πετά μάλλον θα έχει πιθανότητες να ζήσει. 8-)
Μάριε αν ήταν τρόπος θα έρεσε και κάτω που τα πόθκια μου :lol: :lol: :lol:

Άμαν επέτασε και έφυε μακάρι να επιζήσει !!! ;)
I`d rather be hunting !!!
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Ετσι ειναι....οταν κυνηγας με παρεα,παιρνεις και Μπεκατσες...ειναι το κλασσικο που λεγαμε τις προλλες το οποιο και αμφισβητηθηκε απο καποιους συναδελφους.....ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.....αυτο ειναι ενα κλασσικοτατο παδαγειμα Στρατηγικης οπου επιτεφχθει ο στοχος!

Οταν κυνηγας Μπεκατσα μονος δεν εχεις αποτελεσμα...πολυ δυσκολο....πας απο τη μια,φευγουν απο την αλλη,πας απο την αλλη ξανα τα ιδια...και παει λεγοντας!

Μπραβο παιδες για την προσπαθεια σας και τα αποτελεσματα σας :P

Η Χθεσινη μερα μονο για Μπεκατσες μεχρι που τα ποδια δεν μπορουσαν αλλο....

Με την μικρη Μαγια στα ποδια μας στη πρωτη της παρθενικη εξοδο μας εκανε πιο δυσκολο το εργο μας αλλα χαλαλι του μωρου, αναγκαιο κακο για το εγγυς μελλον :P

2 πουλια σε ανοιχτο χωρο με double(πρωτη φορα στη ζωη μου) το πρωι + ενα προσηκωμα την οποια ειδα και πηρα τη χαρα της καθως με πλαναρε στα 50μ!

Αλλαγη τοπου με ενα προσηκωμα και παλι οπου το πουλι εκανε 10'' να σηκωθει απο την πολυ πυκνουρα(μεγαλους δρυες) οπου μου εδωσε οπτικη επαφη για 2'' μονο με αποτελεσμα μια πυχτη τουφεκια χωρις αποτελεσμα!

Στη συνεχεια ακομα ενα σηκωμα χωρις να δω οτιδηποτε μονο ακουσα το φτερο της....και στη συνεχεια ακομα ενα την οποια φαση η λουση σηκωσε το πουλι στα 40μ οπου κατευθυνθηκε προς τα πανω μου αλλα την στιγμη της επομησης το πουλι ειχε στριψει ηδη με αποτομη κινηση λογο της κινησης μου οπου την τουφεκια την πηρε μια μεγαλη περνια με την ελπιδα οτι θα παιρνουσαν καποια σκαγια αλλα και παλι χωρις αποτελεσμα....

Γενικα η μερα ηταν ευχαριστη....εκαναν την εμφανιση τους Μπεκατσες....ακομα 4 εξορμησησεις δυστυχως μονο με τα σκυλια :?

και παλι Τεταρτη αν ειμαστε καλα :P

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ”