Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Laurona έγραψε:Στελθ μοουντ.
κερδισες παρατσουκλι :lol:

γιατρε μου ουτε στον εχθρο μου να θυμίζει τουτους τους τυπους.
μια φορα ειδα στιγμιότυπα. .....δεν κυνηγουσαν....εξολοθρευαν...
ποθεν να παρουν παραδειγματα οι δικοι μας χαρκεσε :shock:
Φαντάζουμαι ειδήσεις και αφιερώσεις τραγουδιών στον Αλέξη:

"Εδώ κυρίες και κύριοι, έιχε κυνηγήσει την Τετάρτη ο Αλέξης Δημητρίου αλλιώς Stealth Mode, με αποτέλεσμα οι φάσσες να μην τον αντιληφθούν και να μην ξέρουν από που τους ήρτε."

"Ναι εγώ μιλώ; Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στον Παντέλα τον Κοζίλα, τον Πάμπο που τα κάζια, τον Στέφο τον σουγλιτζή, τον Αλέξη τον Stealth Mode, τον Μπάμπη το Σουγιά, τον Λεωνίδα τον Ρώσσο, και σε όλους τους υπόλοιπους ακροατές."

:D :D

Καλησπέρα σας..θελω να αφιερωσω το επομενο τραγουδι στον Σπυρο τον Χαρτονα!!! :lol:

Μπραβο παιδια για τις εξορμήσεις και τις καρπωσεις σας...

Αλεξη μου μονο και μονο που σε γεμιζει ο τοπος δεν θελεις τιποτε άλλο...και γω κυνηγαω συνεχεια στον ιδιο τοπο...αφου οποιος περνα λαλει μου...καλα ρε κουμπαρε ηντα που καμνεις δαμε ουλλη μερα??παντας μουγιες??? :mrgreen:

Μαριε μου στειλε και κανενα μανιτερι ποδα ρε φιλε...ποτε μου δεν καταλαβα ηνταλως τα ξεχωρίζεται!!! :roll:
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

BAIKAL TEAM έγραψε: Μαριε μου στειλε και κανενα μανιτερι ποδα ρε φιλε...ποτε μου δεν καταλαβα ηνταλως τα ξεχωρίζεται!!! :roll:
Ούτε εγώ :lol:
Μια χρονιά επήα με ένα φίλο στα μανιτάρκα, εφαώθηκε να με πάρει, άτε λαλώ του πάμε.
Επήαμε πάνω σε ένα βουνό, εξήγησε μου πως να τα ξεχωρίζω, εγώ έκαμνα ότι εκατάλαβα. Επήα εγώ δεξιά τσίνος αριστερά και σε 1-2 ώρες εβρεθήκαμε στο ίδιο σημείο από όπου εξεκινήσαμε. Ο φίλος εσύναξε μισή σίκλα μανιτάρκα. Εγώ επερίπαιζα τον, μα ντάμπο τούτα και εν λίγα και εν μιτσιά κλπ. λαλεί μου δείξε μου τα μανιτάρκα σου. Φκάλω του μπροστά του 3 τσέντες γεμάτες!!! Πιάνει τα ο πελλός, πεταξε και να πετάξεις αφησε μου 5 :shock: Τι κάμνεις ρε λαλώ του, εζήλεψες κ πετάσεις μου τα μανιτάρκα μου; Ναι, λαλεί μου, αν τα φάεις τσίνα την Κυριακή δεν θα πάεις τσηνίν αλλά έννα σε πάρουν στην εκκλησία τέσσερις :lol: :lol:
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Dimitris έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε: Μαριε μου στειλε και κανενα μανιτερι ποδα ρε φιλε...ποτε μου δεν καταλαβα ηνταλως τα ξεχωρίζεται!!! :roll:
Ούτε εγώ :lol:
Μια χρονιά επήα με ένα φίλο στα μανιτάρκα, εφαώθηκε να με πάρει, άτε λαλώ του πάμε.
Επήαμε πάνω σε ένα βουνό, εξήγησε μου πως να τα ξεχωρίζω, εγώ έκαμνα ότι εκατάλαβα. Επήα εγώ δεξιά τσίνος αριστερά και σε 1-2 ώρες εβρεθήκαμε στο ίδιο σημείο από όπου εξεκινήσαμε. Ο φίλος εσύναξε μισή σίκλα μανιτάρκα. Εγώ επερίπαιζα τον, μα ντάμπο τούτα και εν λίγα και εν μιτσιά κλπ. λαλεί μου δείξε μου τα μανιτάρκα σου. Φκάλω του μπροστά του 3 τσέντες γεμάτες!!! Πιάνει τα ο πελλός, πεταξε και να πετάξεις αφησε μου 5 :shock: Τι κάμνεις ρε λαλώ του, εζήλεψες κ πετάσεις μου τα μανιτάρκα μου; Ναι, λαλεί μου, αν τα φάεις τσίνα την Κυριακή δεν θα πάεις τσηνίν αλλά έννα σε πάρουν στην εκκλησία τέσσερις :lol: :lol:

χαχαχχα!!!το ιδιο τζαι γω....επηρα σπιτι 3-4 φορες...παντα ελαλε μου την ιδια κουβεντα ο μακριτης...ε ποιο ευκολο η ιεροδουλη να κοψει το γ@μησι παρα να εβρεις εσυ μανιταρκα που να τρωουνται!!! :lol:

Οποταν επαρατησα τα τζαι ποτε μου ε γυριζω χαμε ουτε να τα δω!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
Dimitris

Δημοσίευση από Dimitris »

Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που επήα. Μόνο στους καραόλους πλεόν 8-)
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

spyrosspyrou851 έγραψε:
κερδισες παρατσουκλι [emoji38]

"Εδώ κυρίες και κύριοι, έιχε κυνηγήσει την Τετάρτη ο Αλέξης Δημητρίου αλλιώς Stealth Mode, με αποτέλεσμα οι φάσσες να μην τον αντιληφθούν και να μην ξέρουν από που τους ήρτε."

"Ναι εγώ μιλώ; Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στον Παντέλα τον Κοζίλα, τον Πάμπο που τα κάζια, τον Στέφο τον σουγλιτζή, τον Αλέξη τον Stealth Mode, τον Μπάμπη το Σουγιά, τον Λεωνίδα τον Ρώσσο, και σε όλους τους υπόλοιπους ακροατές."

Σαστην ραχουα σου Σπυριδωνα και ετοιμαζω σου την ;):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:
κερδισες παρατσουκλι [emoji38]

ΡΕ ΑΛΕΞ ΜΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ :D
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Kαρτερώ σε, εξεκίνησα ήδη προπόνηση Μερικά στιγμιότυπα.

https://www.youtube.com/watch?v=bVUCdy36TKE

Πάω να αγοράσω τζιαι υπέρυθρη διόπτρα διότι θορώσε να μου κατεβαίνεις με το Stealth Mode on.

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

spyrosspyrou851 έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε:

Kαρτερώ σε, εξεκίνησα ήδη προπόνηση Μερικά στιγμιότυπα.

https://www.youtube.com/watch?v=bVUCdy36TKE

Πάω να αγοράσω τζιαι υπέρυθρη διόπτρα διότι θορώσε να μου κατεβαίνεις με το Stealth Mode on.

[emoji38] [emoji38]
Φιλε μου προσεχε τις κινησεις σου...οι διοπτρα αλλα δορυφορο να πιασεις αμαν μπω στελθ μοουντ εν με θωρεις να πετασεσε ισια πανω τζιαι να φακκας χαμε...αλλα εν τζιε εσυ που φταιεις...εν ο Χρυσανθος που ειπε την κουβεντα και εν τζιε θελεις και πολλα εσυ να αρκεψεις...ειχαμε σε πας την κκελε μας με τους παντρεμενους κλπ..τωρα αρκεψες μας με τουτο...εσιεις χαρη που τις τελευταιες μερες εν ειμαι στα καλα μουνοξα ηταν να σε καμω να παενεις οπως την αγωνιστικη μες το χωμα...εσιεις χαρη ρε κρουσαν μαν ;):)
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
spyrosspyrou851 έγραψε: Φαντάζουμαι ειδήσεις και αφιερώσεις τραγουδιών στον Αλέξη:

ΡΕ ΑΛΕΞ ΜΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ :D
Αρχηγος ο Πουτιν φιλε..αρχηγος!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Αλέξη κατσε φιλε μου
σπιτι που εχεις ποστο
Να γινει το μωρο καλα
τζια φησμου μενα τον φονια
τον Σπυρο τον Ραμπο-στο

Χαρκετε εισαι μονος σου
τζιε εβαλε σου ποστα
μα να τον καμω φιλε μου
Ποψε να ακουει στελθ μοουντ
τζιε να γυρευκει χωστρα

Χαρκετε κοφκει μακρυα
που λεμεσο τζιε παφο
τζιε αρκεψε προπόνηση
Εν πρωτη αμματοπονηση
Χαρκετε το ελ πασο.

Σπυρε μου σαστην πεννα σου
για να μου απαντησεις
που τα τωρα ως αυριο
που δαχαμε ως το λαυριο
μπορει τζιε να τσιαττισεις

Τζιε αφηστην παντα τες πουνιες
τζιε μεν θωρεις τον ραμπο
Εννα πιαστεις που τα πολλα
τα πανω κατω δεξια
τζιεν θα μπορεις την κυριακη
να περπατας στον καμπο.

:lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”