Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Laurona

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Laurona »

MARIOSE έγραψε:Τελικά εν τα καταφέραμε παίδες... Εμπήκε το αστέρι αλλά τη φάσσα θα την κάμω σε πόστερ στο δωμάτιο που ετοιμάζω (ετοιμάζω ή μάλλον σχεδιάζω τον καινούριο μου χώρο στο σπίτι). Να μεν σας πω ότι γυρεύκω πυτζιάμες camo με φάσσα μπροστά (τζιαί μυλοκόπι πίσω Δημήτρη :lol: :lol: ).

ΥΓ: Σόλωνα έχεις απόλυτο δίκαιο, εσύ ειδικά το εφαρμόζεις απόλυτα, είσαι παράδειγμα προς μίμηση για εμάς.
Τες πυζιαμες τουτες κανε τες δωρο της γεναικας σου ρε κ να καμεις τον γιο μετα πιυ τοσα χρονια.
ο παπάς μου τρεις γιους πισω τ αλλού εκαμε την αρφη μου 13 χρονια μετα που μας :D
Αλλα να μεν τες φορέι η συζυγος Σαββατο νύκτα γιατι εν θα παενεις τζινην :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Laurona έγραψε:
MARIOSE έγραψε:Τελικά εν τα καταφέραμε παίδες... Εμπήκε το αστέρι αλλά τη φάσσα θα την κάμω σε πόστερ στο δωμάτιο που ετοιμάζω (ετοιμάζω ή μάλλον σχεδιάζω τον καινούριο μου χώρο στο σπίτι). Να μεν σας πω ότι γυρεύκω πυτζιάμες camo με φάσσα μπροστά (τζιαί μυλοκόπι πίσω Δημήτρη :lol: :lol: ).

ΥΓ: Σόλωνα έχεις απόλυτο δίκαιο, εσύ ειδικά το εφαρμόζεις απόλυτα, είσαι παράδειγμα προς μίμηση για εμάς.
Τες πυζιαμες τουτες κανε τες δωρο της γεναικας σου ρε κ να καμεις τον γιο μετα πιυ τοσα χρονια.
ο παπάς μου τρεις γιους πισω τ αλλού εκαμε την αρφη μου 13 χρονια μετα που μας :D
Λαλείς ρε Χρύσανθε? Νομίζω αν κάμω έτσι δοκιμή να της γελάσω, εν θα ξαναπάω ποτέ τζινήν...Θα δοκιμάσει πάνω μου ούλλα τα φυσίγγια που θα έβρει στη τσάντα μου... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

MARIOSE έγραψε:
Laurona έγραψε:

Λαλείς ρε Χρύσανθε? Νομίζω αν κάμω έτσι δοκιμή να της γελάσω, εν θα ξαναπάω ποτέ τζινήν...Θα δοκιμάσει πάνω μου ούλλα τα φυσίγγια που θα έβρει στη τσάντα μου... :lol: :lol:
Οχι οχι παρετα τζιε εντζιε εσιει πολλούς Μαριους σαν εσενα.
μεν καμεις τιποτε τζιεν βρίσκουμε αλλον :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
Γιατρός
Full Member

Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από Γιατρός »

Θυμίζετε μου Duck Dynasty :)

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιατρός την 03 Δεκ 2015, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν για μένα που λαλεί ρε τούτος ;
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

Μπραβο σας παιδες για την οποια καρπωση ειχατε και οσοι πηγατε εχτες .Ειπα να παω και εγω εχτες μετα τις απουσιες που εβαλα τελευταιως.Πηγα σε αγαπημενο μου τοπο που τον ανακαλυψα πριν 3-4 χρονια.Εκτος απο το θηραμα που ειχε μου αρεσε και η μορφολογια και η χλωριδα του.Χαμηλη πυκνη βλαστηση μαζι με πευκα, δρυες, ελιες κλπ χαιρεσαι να καθεσαι και να τα απολαμβανεις απο το ποστο.50% ευχαριστηση για μενα εν ο τοπος.

Hσυχια απο αλλους κυνηγους αφου βασικα μονο ενας κυνηγησε για 2-3 ωρες με το σκυλι του το πρωι και απογευμα.Φασσες κινηθηκαν στην περιοχη απλα συνεπαισε η ωρα που εκαμναν την εμφανιση τους το πρωι να ηταν ο φιλος με το σκυλι του να παενει πανω κατω και να μην της αφηκει να χαμηλωσουν.Περασαν οι κοντινοτερες απο μενα στα 70-80 μετρα και επηαν απαιχτες.Το απογευμα μεχρι τις 4 μου το "χαλασαν" τα γερουθκια που ηρταν να κοψουν ελιες και εμουρμουραν πολλα η κοτζιακαρη.

Αναγκαστηκα να αλλαξω ποστο καμια 500μ παραπισω να μεν την ακουω.το ιδιο σκηνικο ομως απο πλευρας φασσων.Πολυ καχυποπτες και νευρικες.Μια κοπη 60-70 πουλια εκατσαν διαγωνια αριστερα μου στα 150μ.Μπηκα σε stealth mode μπας και καμει καμια πανω μου την ωρα που θα σηκωνονταν αλλα δεν μου εδωσαν χερι.Οι μοναδικες φασσες που εδικαιουμουν αλλα επηαν ακαπνες ηταν την ωρα που σηκωστηκα κατα το μεσημερι να τεντωσω λιο και την ωρα που εγυρισα πανω βλεπω ενα ζευγαρακι να περνα στα 25 μετρα απο πανω μου αραχτες και λαιτ.Το οπλο ηταν 2 μετρα μακρυα ουτε που σκεφτηκα να μπω στον κοπο.Τελειωσε η μερα χωρις να κρεμασω τιποτε αλλα Υγεια δεν πειραζει.
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Στελθ μοουντ.
κερδισες παρατσουκλι :lol:

γιατρε μου ουτε στον εχθρο μου να θυμίζει τουτους τους τυπους.
μια φορα ειδα στιγμιότυπα. .....δεν κυνηγουσαν....εξολοθρευαν...
ποθεν να παρουν παραδειγματα οι δικοι μας χαρκεσε :shock:

Hunting is passion......
Passion is point......
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Laurona έγραψε:Στελθ μοουντ.

Φαντάζουμαι ειδήσεις και αφιερώσεις τραγουδιών στον Αλέξη:

"Εδώ κυρίες και κύριοι, έιχε κυνηγήσει την Τετάρτη ο Αλέξης Δημητρίου αλλιώς Stealth Mode, με αποτέλεσμα οι φάσσες να μην τον αντιληφθούν και να μην ξέρουν από που τους ήρτε."

"Ναι εγώ μιλώ; Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στον Παντέλα τον Κοζίλα, τον Πάμπο που τα κάζια, τον Στέφο τον σουγλιτζή, τον Αλέξη τον Stealth Mode, τον Μπάμπη το Σουγιά, τον Λεωνίδα τον Ρώσσο, και σε όλους τους υπόλοιπους ακροατές."

:D :D
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

spyrosspyrou851 έγραψε:
Laurona έγραψε:Στελθ μοουντ.

Φαντάζουμαι ειδήσεις και αφιερώσεις τραγουδιών στον Αλέξη:

"Εδώ κυρίες και κύριοι, έιχε κυνηγήσει την Τετάρτη ο Αλέξης Δημητρίου αλλιώς Stealth Mode, με αποτέλεσμα οι φάσσες να μην τον αντιληφθούν και να μην ξέρουν από που τους ήρτε."

"Ναι εγώ μιλώ; Θέλω να αφιερώσω το επόμενο τραγούδι στον Παντέλα τον Κοζίλα, τον Πάμπο που τα κάζια, τον Στέφο τον σουγλιτζή, τον Αλέξη τον Stealth Mode, τον Μπάμπη το Σουγιά, τον Λεωνίδα τον Ρώσσο, και σε όλους τους υπόλοιπους ακροατές."

:lol: :lol: :lol:
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
mikros

Δημοσίευση από mikros »

spyrosspyrou851 έγραψε: Φαντάζουμαι ειδήσεις και αφιερώσεις τραγουδιών στον Αλέξη:

Out of topic...
Αλλά έχει Αθηναϊκές πινακίδες!!!

https://youtu.be/SKviqo7hqj8
Εσχει και'αλλου παρτακαλιες,
που καμνουν μαντορινια
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

mikros έγραψε:
Out of topic...