Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

BAIKAL TEAM έγραψε:
Pathfinder έγραψε:
BAIKAL TEAM έγραψε:Μα τι επαθετε ουλλοι σιορ??περαστηκα σας και πισω σιδερένιοι!!!

Mοναχικο κυνηγι για μενα αυριο...αφου από εβδομάδας μαλλον δεν θα παω γιατι ερχεται στον κοσμο η κορουλα μου πρωτα ο Θεος...!!!

Καλα και ασφαλισμένα κυνηγια σε ολους οσους θα πατε αυριο...

Εικόνα
Φιλε μου σου ευχομαι οτι καλυτερο για το νεο μελος της οικογενειας σας.Παντα υγιεις και καλοτυχη.
Ευχαριστω πολύ Αλεξη και παντα νασαι γερος και να χαιρεσαι την οικογενεια σου...

Μαλλον η τελευταια μου εξορμηση πριν την γεννηση της κορης μου...

Καλα κυνηγια σας ευχομαι ολους και να ερθετε πισω γεροι και υγιεις στις οικογενειας σας...

Εικόνα
ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΕ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
BAIKAL TEAM
Full Member

Δημοσίευση από BAIKAL TEAM »

Πως τα φερνει καμμια φορα η τυχη...την Τεταρτη τα πουλια ηταν χιλιαδες...σημερα κρανιου τοπος...το αποτέλεσμα όμως ηταν το ιδιο...αν ειδαμε ολη μερα 9-10 πουλια...highlight οι 3 φασες που ειδαμε το απόγευμα...τις αφησα να με προσπερασουν για να μπορεσω να ριξω και μετα να τις κλειδωσω στον συντροφο...την ωρα της τουφεκιας το 2ο και 3ο πουλι σχεδόν αγγιζε το ένα το άλλο με αποτέλεσμα με μια victory πρασινη Νο 6 να πεσουν και τα 2...στην αρχη νομιζα ειχα παραισθησεις από τον ηλιο και την πολύ ταλαιπωρια...

Στα πλυν ότι με την τουφεκια μου ειδα και το κοντακι μου να ξεκολλαει εκει που ενωνεται το ξυλο με τον μηχανισμο του οπλου...ελπιζω να είναι κατι μικρο καμμια βιδα και να μην εχω πρόβλημα με το κοντακι...παιζει το ξυλο πανω κατω...θα το παω οπλουργο με την πρωτη ευκαιρια αν τα καταφερω αυτή την εβδομαδα....

Εικόνα
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

BAIKAL TEAM έγραψε:Πως τα φερνει καμμια φορα η τυχη...την Τεταρτη τα πουλια ηταν χιλιαδες...σημερα κρανιου τοπος...το αποτέλεσμα όμως ηταν το ιδιο...αν ειδαμε ολη μερα 9-10 πουλια...highlight οι 3 φασες που ειδαμε το απόγευμα...τις αφησα να με προσπερασουν για να μπορεσω να ριξω και μετα να τις κλειδωσω στον συντροφο...την ωρα της τουφεκιας το 2ο και 3ο πουλι σχεδόν αγγιζε το ένα το άλλο με αποτέλεσμα με μια victory πρασινη Νο 6 να πεσουν και τα 2...στην αρχη νομιζα ειχα παραισθησεις από τον ηλιο και την πολύ ταλαιπωρια...

Στα πλυν ότι με την τουφεκια μου ειδα και το κοντακι μου να ξεκολλαει εκει που ενωνεται το ξυλο με τον μηχανισμο του οπλου...ελπιζω να είναι κατι μικρο καμμια βιδα και να μην εχω πρόβλημα με το κοντακι...παιζει το ξυλο πανω κατω...θα το παω οπλουργο με την πρωτη ευκαιρια αν τα καταφερω αυτή την εβδομαδα....

Εικόνα
Ώχ, έπαθα το ίδιο με το δικό μου στο κυνήγι του Αυγούστου μετά από μια πτώση. Το πήρα στον Ηρακλείδη, μου έβαλε γόμμα αλλά χρειαζόταν και καρφάκια για να μείνει. Ανοίξαν τα ξύλα όπως το αγγούρι από το μηχανισμό.
Άβαταρ μέλους
Pathfinder

Δημοσίευση από Pathfinder »

BAIKAL TEAM έγραψε:Πως τα φερνει καμμια φορα η τυχη...την Τεταρτη τα πουλια ηταν χιλιαδες...σημερα κρανιου τοπος...το αποτέλεσμα όμως ηταν το ιδιο...αν ειδαμε ολη μερα 9-10 πουλια...highlight οι 3 φασες που ειδαμε το απόγευμα...τις αφησα να με προσπερασουν για να μπορεσω να ριξω και μετα να τις κλειδωσω στον συντροφο...την ωρα της τουφεκιας το 2ο και 3ο πουλι σχεδόν αγγιζε το ένα το άλλο με αποτέλεσμα με μια victory πρασινη Νο 6 να πεσουν και τα 2...στην αρχη νομιζα ειχα παραισθησεις από τον ηλιο και την πολύ ταλαιπωρια...

Εικόνα
Βασιλιας φιλε...μπραβο σου.Για το οπλο δοκιμασε να σφιξεις την νιδα που κρατα τον μηχανισμο μεσα απο το κοντακι πρωτα.μπορει να λυσεις το προβλημα σου
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Άβαταρ μέλους
SOLON-FAIR ΤΕΑΜ

Δημοσίευση από SOLON-FAIR ΤΕΑΜ »

Εικόνα
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ 4 ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ :P

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΦΙΛΕ :P
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
Άβαταρ μέλους
kanaris
Full Member

Δημοσίευση από kanaris »

Εικόνα
Απο τις ωραιότερες φετινές κυνηγετικες φωτογραφίες!!! Μπράβο! !!
ΣΩΒΑΡΩΤΕΙΣ ΜΙΔΑΙhttp://imageshack.us/a/img69/5504/extremecop21.gifΝ!
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Καλημέρα σας,

Πρωινό ποφύσημα μανιταριών, 2 τσέντες γεμάτες από τον πατέρα μου :lol: :lol:

Ακολούθησε καρτέρι στις κυρίες σε ένα καλό ποστούι αλλά ενώ έκαμαν την εμφάνιση τους 2-3 φορές μόνο τη 1 φορά μου έδωσαν χέρι και εκείνη την ώρα μιλούσα στο τηλέφωνο με αποτέλεσμα να χάσω την ευκαιρία μου. Next time

Δυστυχώς μας έκοψαν τη μέρα στη μέση (πάλε τραπέζια και σούβλες...) άρα την ερχόμενη Κυριακή με το καλό...

Ωραίος Λεωνίδα!!
Άβαταρ μέλους
Laurona

Δημοσίευση από Laurona »

Μαριε αν εν μανιταρκα που βρισκεις στες φασσες εσυ εγω δηλωνω λάτρης της φασσας :lol:

Εγω εχτες μετα σπο εναν αλουπο που παει ακομα.
εναν κουφό κ ενα φερμαριστο περδικι μαστρο που δεκτηκε φερμα υπέροχα αλλα στο σηκωμα έκανε στροφη 90 μοιρες κ μου εβαλε απο κατω περβολι που μαζευαν ελιες οποταν δεν πυροβολησα...
μπηκα σε ενα πεύκοτο πιυ πιανει φασες.
φευγει μια μακρια κ λεω.
εαν φυγει αλλη θα την παίξω.
Ποσα ανάποδα εχτες.
κ ξαφνηκα φευγουν μπροστά μου 50 πουλια.
ριχνω σε ενα κ πεφτει.
ο απληστος γυριζω να παιξω δευτερη κ την χανω.
το κτυπημενο πουλι πριν το εδαφος ανοιγει φτερο και πεφτει απέναντι μου στον αλλι κρεμο που είναι απαγορευμενη.
χαθηκε απο την απληστια μου.

Λεωνιδα μου η ευχη μιυ ηταν τεσσερις φασσες να παρεις της κόρης σου.
θα παιξεις ακομη αλλο τεσσερις μετα που θα γεννησετε ξ μετά θα παιζεις πιο λιες.
μεν καλομαθεις :lol:
Οποιος υποτιμα την νοημοσυνη του αλλου....πρωτα απ ολα εχει μηδενισει την δικη του.....

Hunting is passion......
Passion is point......
Point for me......is hunting
Άβαταρ μέλους
MARIOSE

Δημοσίευση από MARIOSE »

Χρύσανθε μου εν πειράζει φίλε, το ρητό ξέρεις το (έβαλε μας το ο Λεωνίδας προχτές) :D

Όσο για τα μανιτάρκα, κατεβαίνουμε που το αυτοκίνητο το πρωί και λέω του παπά μου έχει ένα ποφύσημα τζιήκλας δαμέ στα πεύκα να σταθούμε να παίξουμε 2-3 όσπου να ξυπνήσουν οι φάσσες (εν αριστοκράτισσες ξέρεις :lol: ). Εν το μεταξύ λέω του εν δαμέ που βρίσκω τα μανιτάρκα. Γυρίζει τζιαί κοττά μου το σιηπέττο τζιαί λαλεί μου "Γιε μου πιάσε τούτο το παλιοσίερον τζιαί δώσμου 2 τσέντες" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
spyrosspyrou851

Δημοσίευση από spyrosspyrou851 »

Νομίζω να ανοίξουμε κανένα θέμα, χειμερινό σύναγμα μανιταριών. :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΚΥΝΗΓΙ ΦΑΣΣΑΣ”