spyrosspyrou851 έγραψε:Dimitris έγραψε:Το βιβλιαρούι τους ανανεώσαν το πιλέ μου;spyrosspyrou851 έγραψε:Άτε, αναμένουμε και καμμιά αναβάθμιση της ιστοσελίδας, έχει που το 2012 εν η ίδια.
ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
- Dimitris
Re: ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY MADE IN CYPRUS
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΜΑΚΙ...ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ....ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΙΣΤΕ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΦΥΣΙΓΓΙΑ VICTORY...ΑΛΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΥΚΕΣ (Α) ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 

ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
- BAIKAL TEAM
- Full Member
φετος κυνηγω μονο με victory...πρασινες-ασπρες
εντυπωσιασμένος με τις πρασινες...απογοητευμενος με τις ασπρες...δεν ξερω αν και καποιος άλλος συνάδελφος που τις χρησιμοποιει εχει την ιδια αποψη...
εντυπωσιασμένος με τις πρασινες...απογοητευμενος με τις ασπρες...δεν ξερω αν και καποιος άλλος συνάδελφος που τις χρησιμοποιει εχει την ιδια αποψη...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- admin
- Site Admin
- Επικοινωνία:
δοκίμασε και τις stinger παραλαγή με αυτό τον καιρό είναι τρομερές
Προσέχουμε...για να έχουμε
- spyrosspyrou851
Victory Mirage κοπέλλια, 30γρ, αλλα 30γρ φωθκιά. 

-
- Full Member
Ο Σπύρος σας σήμερα έκαμε μια υπέροχη τραβέρσα βολή σε πέρδικα στα 45-50 περίπου μέτρα με τσοκ 2!!
Ήταν 11.15 και πλησίαζε η εξόρμηση μας στο τέλος όταν σηκώθηκε μια κοπή 10-12 περδίκια σε απόσταση που απλά τα κοιτούσα(ο Σπύρος έριξε μια βολή αποχαιρετισμού στα 50+ μέτρα). Αμέσως του λέω: 'Γέμισε και αποκλείετε να έφυγαν όλα. Μετά από 15 βήματα ρίχνω πέτρα σε μια σχοινιά ακούω θόρυβο και ετοιμάζομαι λες και είμαι στο βατήρα στο σκοπευτήριο... φεύγει χαμηλά και το βλέπω στα 20 μέτρα, του ρίχνω δύο ωραία καλλίτζια(μετά από 4+ ωρες περπάτημα το όπλο εν 15-20 κιλά!!
) ΡΊΧΝΕΙ την πρώτη ο Σπύρος "αστοχεί" Ρίχνει τη δεύτερη (Μirage) και το βλέπω να πέφτει. Δε μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μου που έπιασε και ο συντροφος ακόμα ένα περδίκι(επιβράβευση της τόσης προσπάθειας μας να τρέχουμε ξοπίσω αυτά τα commandos των κυπριακών βιοτόπων που τόσο καλά ξέρουν να αμύνονται αλλά και να ξεφεύγουν!!) για να τα κάμουμε ζευκάρι. 
Ήταν 11.15 και πλησίαζε η εξόρμηση μας στο τέλος όταν σηκώθηκε μια κοπή 10-12 περδίκια σε απόσταση που απλά τα κοιτούσα(ο Σπύρος έριξε μια βολή αποχαιρετισμού στα 50+ μέτρα). Αμέσως του λέω: 'Γέμισε και αποκλείετε να έφυγαν όλα. Μετά από 15 βήματα ρίχνω πέτρα σε μια σχοινιά ακούω θόρυβο και ετοιμάζομαι λες και είμαι στο βατήρα στο σκοπευτήριο... φεύγει χαμηλά και το βλέπω στα 20 μέτρα, του ρίχνω δύο ωραία καλλίτζια(μετά από 4+ ωρες περπάτημα το όπλο εν 15-20 κιλά!!

- BAIKAL TEAM
- Full Member
Αριστε αν δεν καμνω λαθος η stringer είναι εκεινη με τα αναμικτα???ποτε μου δεν την επεξα...admin έγραψε:δοκίμασε και τις stinger παραλαγή με αυτό τον καιρό είναι τρομερές
Παιζω μονο πρασινες και ασπρες φετος...και χθες το ιδιο...4 πουλια τα 3 με την πρασινη ακαριαια σκοτώματα...3 ευκαιριες (δυσκολα πουλια ομως) που ειχα με την ασπρη με χαιρετησαν τα πουλια με ένα ξιφτερισμα....και επειδή δεν ειχα ουτε άλλες πρασινες...κρατουσα μαζι μου και ασπρες περσινες...1 ευκαιρια στα 40 μετρα με πολύ δυνατο αερα και το πουλι επεσε συκο...μετα από αυτό ειπα ότι σιγουρα κατι δεν παει και τοσο καλα με τις καινούργιες τις ασπρες...
Παντως εγω φετος μονο victory παιζω και θα συνεχισω...Σπυρο μου πολύ δυσκολα θα βαλω άλλο φυσιγγι εκτος της πράσινης για φετος...και χθες εν επειδή ελληφτηκα τες...ειχα καμμια 10ρια πανω μου και πηρα 3 φασες και 2 τσικλες

Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
- Dimitris
Ναι φίλε εκείνη είναι. 34gr. No 5-6-7 ανάμεικτα.BAIKAL TEAM έγραψε: Αριστε αν δεν καμνω λαθος η stringer είναι εκεινη με τα αναμικτα???ποτε μου δεν την επεξα...
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
- spyrosspyrou851
Την πράσινη και εγώ πρώτη φορά τη δοκιμάζω, 3 έριξα, 3 περδίκια, πάντως φένεται το B&P την βελτίωσε σημαντικά. Ελπίζω να συνεχίσουν με αυτό.BAIKAL TEAM έγραψε:Αριστε αν δεν καμνω λαθος η stringer είναι εκεινη με τα αναμικτα???ποτε μου δεν την επεξα...admin έγραψε:δοκίμασε και τις stinger παραλαγή με αυτό τον καιρό είναι τρομερές
Παιζω μονο πρασινες και ασπρες φετος...και χθες το ιδιο...4 πουλια τα 3 με την πρασινη ακαριαια σκοτώματα...3 ευκαιριες (δυσκολα πουλια ομως) που ειχα με την ασπρη με χαιρετησαν τα πουλια με ένα ξιφτερισμα....και επειδή δεν ειχα ουτε άλλες πρασινες...κρατουσα μαζι μου και ασπρες περσινες...1 ευκαιρια στα 40 μετρα με πολύ δυνατο αερα και το πουλι επεσε συκο...μετα από αυτό ειπα ότι σιγουρα κατι δεν παει και τοσο καλα με τις καινούργιες τις ασπρες...
Παντως εγω φετος μονο victory παιζω και θα συνεχισω...Σπυρο μου πολύ δυσκολα θα βαλω άλλο φυσιγγι εκτος της πράσινης για φετος...και χθες εν επειδή ελληφτηκα τες...ειχα καμμια 10ρια πανω μου και πηρα 3 φασες και 2 τσικλες
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Δημητρη ευχαριστω φιλε!!
Σπυρο την ασπρη εδοκιμασετε την??παντα τζινη επεζα και είμαι πολλα απογοητευμενος με την νεα παρτιδα...ελπιζω να είμαι εγω το πρόβλημα αλλα εδωκα τις αρκετες ευκαιριες
Σπυρο την ασπρη εδοκιμασετε την??παντα τζινη επεζα και είμαι πολλα απογοητευμενος με την νεα παρτιδα...ελπιζω να είμαι εγω το πρόβλημα αλλα εδωκα τις αρκετες ευκαιριες
sanguine tuo...
sanguine tuo...