Και λίγο χρώμα από εμάς
Πανίκο μου έπρεπε να τους πεις πως δεν τα δείχνουμε όλα! Αν ήταν για να την μετρήσουμε πάμε αλλού! Ωραία η μικρή!Πανικος Setter έγραψε:Konstantinos P έγραψε:Καλά κυνήγια σε όλους που επιλέγουν το λεβέντικο αυτό τρόπο κυνηγίου.
Η ποσότητα εν ένα πράμα η ποιότητα κάτι άλλο...
Η πλακα είναι να προσπαθας να δείχνεις και την άλλη όψη του νομίσματος απότι είναι ο βόθρος του f/b που θυμίζει ένα απέραντο νεκροταφείο με το να δείχνεις την διαδικασία πως να βρείς το θήραμα με όσο το δυνατό πιο ίσους ορους και στο τέλος να εισπράττεις και συμβουλές για το πως να πετύχεις το κότα λες και είναι καμια επιστήμη και πως να μεν λαονεις το θήραμα για να το παίξεις
Αφιερωμένη σε όσους ανησυχούν για την ψυχική υγεία τον σκύλων μου
Ουφφφφ επνασα τωρα!Πανικος Setter έγραψε:Konstantinos P έγραψε:Καλά κυνήγια σε όλους που επιλέγουν το λεβέντικο αυτό τρόπο κυνηγίου.
Η ποσότητα εν ένα πράμα η ποιότητα κάτι άλλο...
Η πλακα είναι να προσπαθας να δείχνεις και την άλλη όψη του νομίσματος απότι είναι ο βόθρος του f/b που θυμίζει ένα απέραντο νεκροταφείο με το να δείχνεις την διαδικασία πως να βρείς το θήραμα με όσο το δυνατό πιο ίσους ορους και στο τέλος να εισπράττεις και συμβουλές για το πως να πετύχεις το κότα λες και είναι καμια επιστήμη και πως να μεν λαονεις το θήραμα για να το παίξεις
Αφιερωμένη σε όσους ανησυχούν για την ψυχική υγεία τον σκύλων μου
Na την χαιρεσε ,ιδια η δικια μου πλεων 11 χρονωνandreas78 έγραψε:Φίλε SilverPigeonS,
Ενας καθαρόαιμος σκύλος δείκτης(φέρμας), ασχέτως φυλής που προέρχεται απο αξιόλογους κυνηγετικά και εργασιακά γονείς, το μόνο που χρειάζεται ειναι επαφή με το θήραμα.
Καμία εκπαίδευση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επαφή με άγριο θήραμα, λίγο στημένο και παντα ελεγχόμενο θήραμα σε πολύ νεαρή ηλικία θα το βοηθήσει να ζωντανέψουν τα κυνηγετικά του ένστικτα, απο εκεί και πέρα με υπομονή και επιμονή φτάνεις στο επιθυμητό εργασιακό αποτέλεσμα.!!
Οπως έχει προαναφερθεί, η ποιότητα ειναι το κατ' εξοχήν ζητούμενο, αφου το κυνήγι πλέον δεν γίνεται απο ανάγκη, ουτε αν την έχω- έχει- έχεις, μεγαλύτερη. Το κυνήγι πλέον γίνεται με σκοπό την ψυχική ηρεμία, την επαφή με την φύση και την επαφή με τα αρχέγονα κυνηγετικά μας ένστικτα.
Το ορθολογικό κυνήγι ειναι η μοναδική κυνηγετικη διαδικασία που μπορεί να προσφέρει τις απαιτούμενες κυνηγετικές συγκινήσεις και ταυτοχρονα να προνοεί για το τι θα αφήσει ο κυνηγός στο βουνό, παρά το τι θα βάλει μεσα στο ψυγείο του.!!!