Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
- spyrosspyrou851
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Είμαστε εκτός θέματος λίγο αλλά σας παραθέτω δοκιμή που έκαμα με το εργοστασιακό τσιοκ του Baikal στα 30μ (σε προηγούμενη μέρα πριν να δοκιμάσω και τα τέσσερα στα 35μ).
Concorde 31gr #6.
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 983#p94983
Αν είναι εύκολο να μεταφέρουμε εκεί τη συζήτηση να μην παρασύρουμε το θέμα αλλού.
Concorde 31gr #6.
http://www.cyprushuntingmagazine.com/fo ... 983#p94983
Αν είναι εύκολο να μεταφέρουμε εκεί τη συζήτηση να μην παρασύρουμε το θέμα αλλού.
-
- Full Member
ΕΦΑΜΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΧΕΔΟΝ!!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .... ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ . ΦΑΣΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟΣ!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ .... ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ . ΦΑΣΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟΣ!
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- MARIOSE
Χρίστο εφάμεν τη Παρασκευή αλλά εγώ έφα την τζιαί που θέμα υγείας...τούτο το κρυολόγημα εν περνά ρε παιδί μου...
Πρέπει απαραίτητα να πάρω τη φασσο-δόση μου την Κυριακή πέρκει γιάνω...
- Dimitris
Αρρώστησες πάλε λεβέντη μου; Χαράς την καταδρομή σουMARIOSE έγραψε:Χρίστο εφάμεν τη Παρασκευή αλλά εγώ έφα την τζιαί που θέμα υγείας...τούτο το κρυολόγημα εν περνά ρε παιδί μου...
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!
ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΓΥΡΙΖΩ ΤΗ ΚΕΛΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ ΤΖΕ ΘΩΡΩ ΤΕΣ ΓΑΛΗΝΕΣ ΤΖΕ ΕΡΚΟΥΝΤΕ...ΑΝΑΒΩ ΚΑΜΕΡΑ, ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ, ΠΕΤΑΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΗ ''ΚΟΥΤΣΗ ΜΟΥ''!!! ΤΖΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΣ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 720P
ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΜΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ...ΓΥΡΙΖΩ ΤΗ ΚΕΛΛΕ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΔΩ ΠΙΣΩ ΤΖΕ ΘΩΡΩ ΤΕΣ ΓΑΛΗΝΕΣ ΤΖΕ ΕΡΚΟΥΝΤΕ...ΑΝΑΒΩ ΚΑΜΕΡΑ, ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ, ΠΕΤΑΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΠΟΥ ΤΗ ''ΚΟΥΤΣΗ ΜΟΥ''!!! ΤΖΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΕΣ!!! Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟ 720P
- Dimitris
Ωραιος! Στην αρχή ενόμισα ότι εν κουτσόφτερη ετσι οπως έπεφτε και ότι έπεσε στ' ανάθεμα 

«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»
-
- Full Member
Dimitris έγραψε:Ωραιος! Στην αρχή ενόμισα ότι εν κουτσόφτερη ετσι οπως έπεφτε και ότι έπεσε στ' ανάθεμα
ΤΖΕ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΝΟΜΙΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΙ ΣΤΕΣ ΑΛΛΕΣ...ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗ ΣΥΓΟΥΡΕΨΩ ΑΜΠΑ ΤΖΕ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΤΖΕ ΤΟΥΤΗ!!! Ο ΤΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΞΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100Μ ΠΟΥ ΤΖΑΜΕ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ...
- BAIKAL TEAM
- Full Member
Εισαι λεβεντης...!!!skimis έγραψε:ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ!!!
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά...
sanguine tuo...
sanguine tuo...
-
- Full Member
ΕΤΣΙ !! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ!!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
- MARIOSE
Ωραίος φίλε skimis! Πολλά σωστός τζιαί με την ενέργεια σου να μεν σύρεις πάνω σε άλλη για να τη σιουρέψεις! Μακάρι να ενεργούν όλοι έτσι!
Δημήτρη έπαθα την πάλε φίλε μου επειδή παίζω μάππα τζιαί δρώνω τζιαί κάθουμε στην κουβέντα αντί να παώ για μπάνιο...
Δημήτρη έπαθα την πάλε φίλε μου επειδή παίζω μάππα τζιαί δρώνω τζιαί κάθουμε στην κουβέντα αντί να παώ για μπάνιο...