Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
-
- Full Member
Re: Χειμερινό κυνήγι Φάσσας
Afieromeno ston atho
-
- Full Member
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!!!
ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΖΕ ΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΜΝΑ ΤΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ΜΟΥ!!! Ε ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΖΙΝΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ,Ε ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΗ ΦΥΛΑΚΤΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΖΕ ΑΛΛΟΣΠΟΣ!!! ΣΧΟΛΑΝΩ Η ΩΡΑ 1, ΣΠΙΤΙ ΠΕΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΚΕΛΛΕ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ REALTREE CAMOUFLAGE!!!! ΤΖΕ ΞΕΚΗΝΩ...ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΚΕΦΤΟΥΜΟΥΝ( ΕΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΤΖΕ 200Μ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ) ΤΟΥΚΚ ΘΩΡΩ ΕΚΟΦΚΑΝ ΕΛΙΕΣ!!! ΕΚΑΜΑΜΕ ΤΑ ΣΙΟΝΗ!!! ΠΙΑΝΩ ΤΑ ΠΟΥΡΤΟΥ ΜΟΥ ΤΖΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ PLAN B... H ΩΡΑ 2.15 ΕΚΑΘΟΥΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ, ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΤΑ 300Μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΜΕ ΕΛΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΟΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΙ!!! ΚΑΡΤΕΡΑ-ΚΑΡΤΕΡΑ ΕΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΣΣΟΥΛΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!! Η ΦΑΣΣΑ ΧΤΗΠΗΘΗΚΕ ΜΕ VICTORY ΚΑΦΕ 36GR no6... YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ....
ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΖΕ ΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΜΝΑ ΤΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ΜΟΥ!!! Ε ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΤΖΙΝΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ,Ε ΝΑ ΚΑΜΩ ΤΗ ΦΥΛΑΚΤΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΤΖΕ ΑΛΛΟΣΠΟΣ!!! ΣΧΟΛΑΝΩ Η ΩΡΑ 1, ΣΠΙΤΙ ΠΕΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΤΗ ΚΕΛΛΕ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΝΤΥΜΕΝΟΣ REALTREE CAMOUFLAGE!!!! ΤΖΕ ΞΕΚΗΝΩ...ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΚΕΦΤΟΥΜΟΥΝ( ΕΠΕΡΠΑΤΗΣΑ ΤΖΕ 200Μ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΩ) ΤΟΥΚΚ ΘΩΡΩ ΕΚΟΦΚΑΝ ΕΛΙΕΣ!!! ΕΚΑΜΑΜΕ ΤΑ ΣΙΟΝΗ!!! ΠΙΑΝΩ ΤΑ ΠΟΥΡΤΟΥ ΜΟΥ ΤΖΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ PLAN B... H ΩΡΑ 2.15 ΕΚΑΘΟΥΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ, ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΣΤΑ 300Μ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΟΛΗ ΜΕ ΕΛΛΙΕΣ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΚΟΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΦΑΙ!!! ΚΑΡΤΕΡΑ-ΚΑΡΤΕΡΑ ΕΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΣΣΟΥΛΑ!!! ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ!! Η ΦΑΣΣΑ ΧΤΗΠΗΘΗΚΕ ΜΕ VICTORY ΚΑΦΕ 36GR no6... YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ...ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΩ ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ....
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- Pathfinder
Κακο και ξοριστο με τουτες τις ευλοημενες...
...αλλαξα 2 τοπους σημερα...ποιος?εγω!!ειδα 5 φασσες στον πρωτο τοπο απο τα 100 μετρα και ακαπνος μεχρι τις 1130.δευτερος τοπος η ωρα 2:00 με λιγα πουλια να πηγαινοερχονται αλλα σε μεγαλες αποστασεις και λογω τοποθεσιας δεν τολμουσα να κανω βολη πανω απο 30μ λογω γκρεμων.Σε μια φαση βλεπω 3 κοκονες να γυριζουν προς εμενα στα 200+μ.Οπας λεω χαζιρι να κατουρησω πανω μου που την χαρα να βλεπεις 3 φασσες να σε βαλουν κοντα που το πρωι.Ακινητος ακινητος αφηστες αφηστες να κοντεψουν και εννα κατσουν πανω σου...αεις τες...πουμεσα μου τωρα να υπολογιζω πως θα καμω το ντουπλε...την δεξια πρωτα που εν λιο χαμηλα ουτως ωστε με το που να σηκωστουν οι καννες να ερτει και η δευτερη στην γραμμη...πομπα Αλεξαντρε ετσι να καμεις...ερκουντε...50μ και κοντευκουν...40...35...μπαμ...ου γμτ εν εππεσε...ου γμτ εν να μου φυουν...μπαμ και η δευτερη...ευτυχως ειδα καμποσα φτερα να φευκουν στον αερα και βλεπω την φασσα να περνει γυρους και να ερχεται να πεφτει 2μ κυριολεκτικα διπλα μου αλλα ακομα ζωντανη αφου δεν ημουν καλα πανω της.Ας ειναι λεω εστω και μια...ηθελες μου και ντουπλε αχαπαρε.Παω να παρω την κυρια καμνει ενα φτερωμα αρχισε να κυλα στην πλευρα.κορη κατσε υσηχα λαλω της.κοντευκω της ξανα παλε τα ιδια.φτερωμα και ακομα 2-3 μετρα πιο κατω.στα 10 μετρα αρχιζε γκρεμος 300μ και παραπανω.ου γμτ λαλω εν να χασω το μοναδικο πουλι που επαιξα.καμνω ακομα μια προσπαθεια να της κοντεψω εκυλησε η κυρια κυριολεκτικα 1 μετρο που τον γκρεμο.τι να κανω λεω.θα τηνχασω και θα μας μεινει το περπατημα παλε.βαλω μια πισινη οπως το αγρινο επηα οσο πιο μακρυα μπορουσα δλδ στα 10 μετρα που ηταν η φυλακτρα. Σηκωνω το οπλο και σημαδιαζω.που?????κεφαλι?ουρα???αποφασισα κεφαλι.την ωρα που τραβουσα τηννσκανδαλη εταραξε η κοκονα και εφαντην στα πλευρα με 5αρα speed.περιττο να σας πω τι εγινε.η μιση διαλυθηκε και η αλλη μιση θαφτηκε με το χωμα.Ουτε καν φωτογραφια δεν εφκαλα ετσι οπως εγινε.Κριμας...οπως και να εχει ακομα μια εξορμηση περασε ετσι παλε...Σπυρο εν ξαναγραφω ετσι μεγαλη ιστορια κανει πιαστηκαν τα δακτυλα μου

"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Ρε Αλέξη μου πάτηνε τζαι κανένα Enter μέσα μέσα.Pathfinder έγραψε:Κακο και ξοριστο με τουτες τις ευλοημενες......αλλαξα 2 τοπους σημερα...ποιος?εγω!!ειδα 5 φασσες στον πρωτο τοπο απο τα 100 μετρα και ακαπνος μεχρι τις 1130.δευτερος τοπος η ωρα 2:00 με λιγα πουλια να πηγαινοερχονται αλλα σε μεγαλες αποστασεις και λογω τοποθεσιας δεν τολμουσα να κανω βολη πανω απο 30μ λογω γκρεμων.Σε μια φαση βλεπω 3 κοκονες να γυριζουν προς εμενα στα 200+μ.Οπας λεω χαζιρι να κατουρησω πανω μου που την χαρα να βλεπεις 3 φασσες να σε βαλουν κοντα που το πρωι.Ακινητος ακινητος αφηστες αφηστες να κοντεψουν και εννα κατσουν πανω σου...αεις τες...πουμεσα μου τωρα να υπολογιζω πως θα καμω το ντουπλε...την δεξια πρωτα που εν λιο χαμηλα ουτως ωστε με το που να σηκωστουν οι καννες να ερτει και η δευτερη στην γραμμη...πομπα Αλεξαντρε ετσι να καμεις...ερκουντε...50μ και κοντευκουν...40...35...μπαμ...ου γμτ εν εππεσε...ου γμτ εν να μου φυουν...μπαμ και η δευτερη...ευτυχως ειδα καμποσα φτερα να φευκουν στον αερα και βλεπω την φασσα να περνει γυρους και να ερχεται να πεφτει 2μ κυριολεκτικα διπλα μου αλλα ακομα ζωντανη αφου δεν ημουν καλα πανω της.Ας ειναι λεω εστω και μια...ηθελες μου και ντουπλε αχαπαρε.Παω να παρω την κυρια καμνει ενα φτερωμα αρχισε να κυλα στην πλευρα.κορη κατσε υσηχα λαλω της.κοντευκω της ξανα παλε τα ιδια.φτερωμα και ακομα 2-3 μετρα πιο κατω.στα 10 μετρα αρχιζε γκρεμος 300μ και παραπανω.ου γμτ λαλω εν να χασω το μοναδικο πουλι που επαιξα.καμνω ακομα μια προσπαθεια να της κοντεψω εκυλησε η κυρια κυριολεκτικα 1 μετρο που τον γκρεμο.τι να κανω λεω.θα τηνχασω και θα μας μεινει το περπατημα παλε.βαλω μια πισινη οπως το αγρινο επηα οσο πιο μακρυα μπορουσα δλδ στα 10 μετρα που ηταν η φυλακτρα. Σηκωνω το οπλο και σημαδιαζω.που?????κεφαλι?ουρα???αποφασισα κεφαλι.την ωρα που τραβουσα τηννσκανδαλη εταραξε η κοκονα και εφαντην στα πλευρα με 5αρα speed.περιττο να σας πω τι εγινε.η μιση διαλυθηκε και η αλλη μιση θαφτηκε με το χωμα.Ουτε καν φωτογραφια δεν εφκαλα ετσι οπως εγινε.Κριμας...οπως και να εχει ακομα μια εξορμηση περασε ετσι παλε...Σπυρο εν ξαναγραφω ετσι μεγαλη ιστορια κανει πιαστηκαν τα δακτυλα μου

- Pathfinder
Τωρα να μεν σου καμνω και προλογο κυριο μερος και επιλογο ρε τσιακκο.ειμαι οξυπνος που τα χτες το πρωι η ωρα 6.εν τζιε πολλα τουτα
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
- spyrosspyrou851
Να σε εκπαιδεύσω για να σου παραδώσω τα σκήπτρα.Pathfinder έγραψε:Τωρα να μεν σου καμνω και προλογο κυριο μερος και επιλογο ρε τσιακκο.ειμαι οξυπνος που τα χτες το πρωι η ωρα 6.εν τζιε πολλα τουτα

- Athos 1978
- Full Member
karatzaferis11 έγραψε:Afieromeno ston atho

Open mind for a different view.
- MARIOSE
Αλέξη τα ίδια έπαθα και εγώ με τη δική μου αλλά ευτυχώς εν είχε γκρεμμό τζιαί επρόλαβα την.
Φίλε Καρατζαφέρη, φοβερό αυτό που έβαλες, σε ευχαριστούμε.

Φίλε Καρατζαφέρη, φοβερό αυτό που έβαλες, σε ευχαριστούμε.

- SOLON-FAIR ΤΕΑΜ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ
ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΞ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΔΙΚΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ..ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΞΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΜΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ...ΟΣΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ!
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΜΕ ΠΥΚΝΟΥΡΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ
....2 ΠΡΟΣΗΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΥΓΟΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΕΤΙΝΟ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΡΘΕ ΣΤΑ 20Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΡΥΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΟΠΛΟ.....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ
ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ

ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΞ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΔΙΚΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ..ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΞΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΚΑΜΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΥΚΛΟ...ΟΣΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΙΓΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ...ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ!
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΜΕ ΠΥΚΝΟΥΡΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ

ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΕΤΙΝΟ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΡΘΕ ΣΤΑ 20Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΡΥΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΟΠΛΟ.....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΩΡΑ.....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΑΥΡΙΟ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
ΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΝΗΓΙ,ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΗΣ!!!
-
- Full Member
ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΦΥΛΟΥΙΝ ΕΝ ΤΖΑΙ ΧΑΝΕΙΣ....... ΟΛΟΙΣΙΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!!SOLON-ΒΕRΕΤΤΑ ΤΕΑΜ έγραψε:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΠΩΣΗ ΣΑΣ![]()
ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΕΞ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΑΔΙΚΑ....ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ![]()
ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΕΥΡΑ..ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΜΕ....ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΞΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΘΑ ΚΑΜΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ![]()
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΓΙΑ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΜΕ ΠΥΚΝΟΥΡΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ....2 ΠΡΟΣΗΚΩΜΑΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΥΓΟΡΗ ΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!
ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΕΤΙΝΟ ΓΙΑ ''ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ''....ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΡΘΕ ΣΤΑ 20Μ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΡΥΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΩ ΟΠΛΟ.....ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΤΣΙΚΛΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ![]()
ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ![]()

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!