Prestige 8 έγραψε:
Φυσικά και είναι μέσα στο παιχνίδι φίλε Σόλων, δεν αντιλέγω καθόλου. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια να έχετε με επιτυχίες. Αναμένουμε βίντεο εμείς από μακρυά.
Prestige 8 έγραψε:
Φυσικά και είναι μέσα στο παιχνίδι φίλε Σόλων, δεν αντιλέγω καθόλου. Ευχαριστώ και καλή συνέχεια να έχετε με επιτυχίες. Αναμένουμε βίντεο εμείς από μακρυά.
Prestige 8 έγραψε:
Poly wraia I sullogi su kumpare
Panta tetia!!!
"Waiting for me!!!!"
Τες άλλες εκανόνισατες και σε περιμένουν σχοινιασμένες πάνω στα πεύκα που έννα ερτεις...
Καλα και ασφαλισμένα κυνηγια σε ολους...και για οσους είναι εξωτερικο υπομονή και καλη επιστροφή...θα προσπαθουμε να βαζουμε το χρωμα της για οσο τα καταφέρνουμε...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
εδω οι 2 φασσες της πρωτης τεταρτης και ορισμενεσ τζικλουες των τελευταιων ημερων σε ενα βιντεακι φρεσκο δημητρη μου εβαλα σου και μουσικη φοβιτσιαρικη βαρτε 720p hd
πανικος έγραψε:εδω οι 2 φασσες της πρωτης τεταρτης και ορισμενεσ τζικλουες των τελευταιων ημερων σε ενα βιντεακι φρεσκο δημητρη μου εβαλα σου και μουσικη φοβιτσιαρικη βαρτε 720p hd
πανικος έγραψε:εδω οι 2 φασσες της πρωτης τεταρτης και ορισμενεσ τζικλουες των τελευταιων ημερων σε ενα βιντεακι φρεσκο δημητρη μου εβαλα σου και μουσικη φοβιτσιαρικη βαρτε 720p hd