Τι πιο ωραίο πράμα να περιμένω τες κυρίες μες το βουνό! Ειδικά άμα χαλά ο καιρός το απολαμβάνω περισσότερο τζιαί εγώ φίλε Baikal! Φυσικά δεν σημαίνει ότι πιάνω τζιαί έναν τόνον φάσσες ρε κοπέλια, να μεν τα συγχίζουμεν τα 2! Έτο καμιά μέσα μέσα, εν η διαδικασία τζιαί η ηρεμία που μετρά για εμένα (+ τζίνον το βασιλικό το πέταμα ρε γμτ )
Μα εν οι πολλες Μαριε μου??αν εβρεις ένα φασαρη που να παιζει κάθε φορα για ουλλη τη σεζον πανω που 3-4 φασσες (εκτος τις πρωτες) για λαφαζανης είναι για ηβρεν το Κυπριακο φασοπαραδεισο!!!
Όταν δυσκολευκουν τα πραματα...χαιρεσαι καλυτερα το 1 πουλι που παιζεις παρα τα 5-10 τις πρωτης Κυριακης...
Και υπαρχουν και εκεινες οι μερες...μες την κρυαδα που μπορει να γινει το θαυμα και να σου επιτεθει κανενα πουλουκι 200-300 πουλια....εκει μα το θεο είναι ολη η ομορφια του κυνηγιου της...
Βιάστηκες να φύγεις...Σου εύχομαι γλυκό καιρό και καλά κυνήγια να έχεις. Κράτησε μου ενα καρτέρι δίπλα σου...Όπως παλιά... sanguine tuo...
Φασσάριες μ εχαθήκαν τα πουλιά ή εν η ιδεα μου...
Προσωπικά απο την πρώτη τετάρτη και μετα τα πουλιά που είδα είναι ελάχιστα...
Πιστευω πως όντως για να σημάνει η έναρξη του κυνηγιού της φάσσας θέλει κακοκαιρία, βροχιές κρυάδα....Ατε Στέλιο25 ../.. πε μας πότε έρχεται επιτέλους χειμώνας!!?
Πάντως ο κυρ Λεωνίδας απο τον Αγρο που παρρακολουθεί τα μηναλάγια με επιτυχιες 90%, πρόβλεψε ακραία καιρικά φαινόμενα , ισως και χίονια για 17,18,19 του μηνός.... Τώρα να δούμε...
Τελικα ποσοι πανε μονο και μονο φασσα δαμεσα?ατε να φκαλω 1-2 εξορμησεις εξω για κανενα μεζε (τζιηκλουα).Απο την πρωτη εξορμηση μεχρι και την τελευταια ποδοι ακολουθουν πιστα την κυρια?εγω θα παω 1-2 εξορμησεις για τζιηκλα μονο για να φκαλω κανενα μεζε
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΖΕ ΕΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΟΥΛΛΟΥΘΚΙΑ
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΣΣΑ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Ως ΤΕΣ 23 ΦΕΒΡΑΡΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ!! ΕΧΕΙ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΔΑΜΕΣΑ ΕΤΣΙ? ΟΞΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ........ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΣΑΡΩΣΤΟΣ!!!!
WOODPIGEONHUNTER έγραψε:ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΖΕ ΕΝ ΠΑΩ ΣΤΑ ΠΟΥΛΛΟΥΘΚΙΑ
ΦΑΣΣΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΣΣΑ ΤΕΤΑΡΤΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. Ως ΤΕΣ 23 ΦΕΒΡΑΡΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ!! ΕΧΕΙ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΔΑΜΕΣΑ ΕΤΣΙ? ΟΞΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ
Καλημερα κοπελια.Περιμενω πως και πως ποτε θα φκερωσουν τα βουνα που τους αχαπαρους και τους επικινδυνους.Απο αυτους που φκαινουν στα βουνα και καμνουν παναυρκα.Απο αυτους που οτι κινειται εκτελειται.Απο αυτους με τα αντιαεροπορικα και τους τηλεκατευθυνομενους πυραυλους.Απο αυτους που μολις πεσουν οι θερμοκρασιες προτιμουν να εν μπροστα που το τζακι να βραζουν παρα σε ενα βουνο και να τους φακκα το αγιαζι και που το σφιξιμο να πιανονται τα πλευρα σου.Καρτερω πως και πως τουτες τις μερες
"H ζωη δεν ειναι δικαιη"...οταν λεμε αυτο κοιταζουμε ποιους?Αυτους που εχουν τα πολλα η αυτους που δεν εχουν τιποτα?
Καλημέρα Ανιχνευτή!
Αν δεις σε μια εξόρμηση καμπόσους πουτούτους που λαλείς, να παρακαλάς να μην εμφανιστεί θήραμα. Τότε ως δια μαγείας τούτοι ούλλοι εννα εξαφανιστούν. Είναι σαν να απολυμαίνεις την περιοχή και εξαφανίζονται τα μικρόβια
«Τα φυτά των ζώων ένεκέν εστι και τα ζώα των ανθρώπων χάριν»